Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Breng sfeer in je huis met een lantaarn

Breng sfeer in je huis met een lantaarn

Vind jij het ook niet superfijn om een beetje sfeer in huis te halen? Een lantaarn kan daar dan zeer zeker bij helpen om dat doet te bereiken. Wij hebben er bij DecoAction een aantal in het assortiment. Er zit er vast een bij die bij jou op je tafel niet zal misstaan.

Welke sfeer creëer jij?

Of het nu een glazen lantaarn is of een gemaakt van hardhout. Het brengt beide een warme sfeer in huis wanneer je zo een mooie lantaarn op tafel hebt staan. Het is maar net hoe jouw inrichting is voor welke je kiest. Heb je bijvoorbeeld een landelijk interieur dan zal een glazen lantaarn versiert met wat raffia touw hartstikke gaaf staan. Ben jij meer van het strakke interieur dan is het windlicht van metaal misschien wel wat voor jou. Er is dus voor iedereen wel wat te vinden. Het is gewoon heel leuk om een beetje te spelen met mooi en leuke woondecoratie wat allemaal te vinden is bij DecoAction.

Combineren of niet?

Je kunt zo een mooi windlicht hartstikke mooi combineren met andere leuke woondecoratie. Je kunt vast bij ons wel slagen voor iets moois. Je kunt bijvoorbeeld een mooi dienblad nemen om daar het een en ander op bij elkaar te zetten. Leuk met bijvoorbeeld kleine plantjes in leuke potjes of leuke beeldjes. Zie jij het al staan bij jou op tafel of op je dressoir? Wanneer je zo een mooi dienblad opmaakt met die leuke woondecoratie is het ook ontzettend leuk om het cadeau te geven. Je hebt op deze manier echt wat speciaals en de ontvanger zal er ook superblij mee zijn. Het is ook ontzettend leuk om van die mooie lantaarns in je vensterbank te zetten. Ook daarin kan je het leuk combineren met nog andere woondecoratie of plantjes. Eigenlijk is er overal in huis wel een plekje om zo een mooie lantaarn te plaatsen. Zelfs buiten doen ze het goed. Gezellig op de tuintafel of onder de overkapping. Ook daar kun je dan een gezellige sfeer creëren om je heen. Buiten vinden we de laatste jaren net zo belangrijk als binnen om sfeer te creëren. Dit maakt het ook steeds gezelliger en het is natuurlijk hartstikke goed voor je om lekker buiten te kunnen vertoeven. Hoe heb jij dat gedaan in jouw tuin? Heb jij dat huiselijke sfeertje al gemaakt?

Echte kaarsen of neppers?

Vind je het net even te gevaarlijk om in je lantaarn of windlicht echte kaarsen te laten branden dan zijn er andere opties te vinden. Je hebt bijvoorbeeld ook kaarsen en waxinelichtjes die op batterij gaan. Dit is een hele goede vervanging voor de echte kaars. Met een kaarsje op batterij loop je vanzelfsprekend veel minder risico dat er wat misgaat. Zeker wanneer je kinderen hebt of vaak kinderen over de vloer hebt dan is het een super goede vervanging. Er zijn zelfs neppe kaarsjes waar de vlammetjes van flikkeren zoals bij een echte kaars.