Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE & FR)                             Op voorraad: Voor 14.00 besteld 1-2 werkdagen in huis                             √ 14 kalenderdagen retourrecht                            Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh

 

Glasschilderijen

Glasschilderijen

Glasschilderij


Het glasschilderij is een prachtig sieraad voor aan de muur. Een mooie en stijlvolle keuze, zowel dankzij het gebruik van glas als materiaal als dankzij de composities en bijzondere ontwerpen. U heeft online de keuze uit een aantal mooie modellen, bijvoorbeeld om dagelijks te genieten van de mooie grachten van Amsterdam.

Kies een Nederlands glasschilderij met een van de mooie landschappen, of geniet juist van de fijne momenten in Parijs. Reis de wereld over met de mooie schilderijen op het glas, gemaakt van een mooi materiaal dat zorgt voor een unieke uitstraling aan de wand.

Gebrandschilderd glas: stijlvol en mooi


Als we het hebben over glasschilderijen spreken we eigenlijk van gebrandschilderd glas. Het zorgt voor een mooi strak geheel, waarbij er geen sprake is van bubbeltjes die uiteindelijk toch zichtbaar zullen worden. Dat betekent dat u een heel stijlvolle keuze kunt maken, die mooi kleurt bij u aan de wand.

Zoekt u specifiek naar een glasschilderij in zwart wit of wilt u een ander model kopen? Wij zorgen er met het brede assortiment voor dat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken. Als mooi exemplaar bij u aan de muur of om iemand cadeau te doen, die u op een bijzondere manier wilt verrassen.

Uren naar kijken


Het unieke van een glasschilderij is dat u er uren naar kunt kijken, door steeds iets nieuws te ontdekken. Dat maakt de schilderijen van glas uitermate geschikt om in huis op te hangen. Afhankelijk van de lichtinval en het moment van de dag is de kans groot dat u er weer net wat anders in zal zien. Ontdek de zwart witte glasschilderijen, net als de andere modellen met mooie diepe kleuren voor aan de wand.

Glasschilderij kopen

Wilt u een glasschilderij kopen? Dat kan eenvoudig online. Wij zorgen voor de snelle afhandeling van uw bestelling, waarna we het schilderij op een hoogwaardige manier verpakken. Daar hebben we een paar dagen de tijd voor nodig, om u te garanderen dat het glas netjes en heel aankomt op uw adres. Zo kunt u een glasschilderij kopen en die prachtig bij u aan de wand ophangen of aan iemand cadeau doen.


Omhoog