Laden...

Affiliate worden?

Via het affiliateprogramma van onze affiliate partner heeft u de mogelijkheid om onze producten aan te bieden en extra inkomen te genereren door sales via uw site. Elke bezoeker die via een link op uw website de website van DecoAction.nl bezoekt en vervolgens een bestelling bij ons plaatst, levert u een vergoeding op. Er zit geen limiet aan het bedrag dat verdiend kan worden, aangezien wij een percentage van de sales vergoeden. Dus hoe meer bezoekers er via uw site een bestelling doen bij DecoAction.nl, hoe meer u verdient.

Hoe werkt het affiliate programma?

Als affiliate neemt u in uw website een banner of tekstlink op naar DecoAction.nl. Op die manier biedt u de bezoekers van uw site de mogelijkheid om onze producten te bestellen via uw website. Door op een banner of een tekstlink te klikken, komt de bezoeker op DecoAction.nl terecht.

Hoeveel verdien ik als affiliate?

Vergoedingen kunnen oplopen t/m 10% commissie. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid sales die u genereerdt in een periode van 30 dagen.
Voorbeeld: Als een bezoeker via uw site naar DecoAction.nl doorklikt en voor € 50,- een bestelling doet, dan kan uw maximale vergoeding € 5,00 zijn voor één bezoeker !

 Speciale tarieven voor topverkopers: Mogelijkheid tot individueel afgestemde provisies.

 DecoAction.nl heeft een exclusieve samenwerking met Trade Tracker.

 Persoonlijke oplossingen: Op aanvraag maken we op maat gemaakte banners.

 Doordat wij bij Trade Tracker gebruik maken van Real Atribution krijgt een ieder die ons promoot. En zorgt dat deze bezoeker een koper wordt een deel van de commissie mee.


Wat moet je doen ?

U kunt zich aanmelden als affiliate bij onderstaande netwerk:

•   TradeTracker NL

Bent u al aangemeld bij deze aanbieder, dan kunt u uw gegevens gebruiken om u aan te melden voor het affiliate-programma van DecoAction.nl. Bent u nog niet aangemeld bij deze aanbieders, bezoek dan even de bovenstaande link van onze affiliate partner om u aan te melden. U ontvangt dan een inlogcode, een wachtwoord en verdere instructies. U hoeft nu alleen nog maar een banner met de juiste link en uw persoonlijke code op uw site te plaatsen en bent u een affiliate van ons.

Er zijn diverse banners en tekst links beschikbaar. Het is ook mogelijk banners en tekstlinks te combineren, dit levert het beste resultaat.
Wij wensen u in ieder geval heel veel succes met de verkopen!

Testimonial:

"Wij zijn met onze kortingssite Acties.nl algeruime tijd actief als affiliate van het DecoAction.nl partnerprogramma en zijn hierover zeer te spreken. Er worden frequent acties naar ons gecommuniceerd, waardoor wij onze bezoekers altijd een actueel overzicht kunnen tonen van de beste kortingen die er beschikbaar zijn. Daarnaast zorgt DecoAction.nl ervoor dat sales snel gekeurd worden, waardoor wij de samenwerking als zeer prettig ervaren"

Vince Franke – Managing Director Franke Media