Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Boekensteun

Boekensteun

Cadeau

28 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Handige boekensteunen van gietijzer

Om in plaatst van enkele boeken om te leggen om de andere op hun plaatst te houden zijn er boekensteunen. Deze nemen de functie over van de neer gelegde boeken. Wel handig dat deze dan voldoende gewicht hebben en niet enkel een decoratieve functie. Dit zou wel een leuke tip zijn deze gietijzeren modellen zijn ook gewoon leuk om ergens neer te zetten ter decoratie.

Verschillende boekensteunen

Deze zijn verkrijgbaar met bijvoorbeeld een klok er op maar denk ook eens aan een boekensteun met uil, met een kip maar ook met een toekan verkrijgbaar. Deze gietijzeren steunen zijn in de regel al een stuk zwaarder en houden daardoor de meeste boeken ook beter op hun plaats. Zo heb je twee stevige steunen waarom twee deze gietijzeren boekensteunen worden altijd als set geleverd zodat u ze aan beide kanten van jouw boeken kunt plaatsen.

Ruime keuze aan boekensteunen

In de cadeauwinkel van DecoAction vindt je dan ook verschillende modellen van gietijzer. Maar ook andere modellen zijn aanwezig. Leuke dien of een fiets neem eens een kijkje en wie weet. De meesten worden uit voorraad geleverd of hebben een korte levertijd. Zo heeft u de boekenkast in een korte tijd er weer netjes bij staan. Bent je op zoek naar een oplossing om jouw boeken op hun plaats te houden neem dan even een kijkje bij het aanbod aan boekensteunen. Zo kun je online leuke woonaccessoires kopen waar deze ook zeker onder vallen met al deze dierenfiguren. Passend in iedere boekenkast modern of oud.

Heb je een boekensteun nodig?

Nee die heb je niet nodig een paar boeken plat leggen voldoet prima. Misschien zelf een klosje hout dat is aan jezelf. Maar wil je eens iets anders dan kan een gietijzeren boekensteun buldog misschien wel iets voor jouw zijn. Liever een ander dier een wijze uil keuze genoeg om jouw boeken op zijn plaats te houden. Zo is jouw boekenkast gestructureerd en opgeruimd wanneer je jouw boeken ondersteund met een leuke boekensteun online gekocht en cadeau gekregen.