Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Draadfiguren

Tuinaccessoires

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Draadfiguren

Als u wat leuks aan het zoeken bent om buiten op te hangen dan kunnen de draadfiguren een leuke optie zijn. U zou hierbij kunnen denken aan de appel. Het gaat hierbij om een appel welke uit verschillende draden bestaat en op deze manier aan elkaar is gemaakt. Dit houdt in dat u deze appel op kunt hangen aan een boom bijvoorbeeld. U zou er ook wat kleins in kunnen zetten zodat het licht gaat geven.

Waar draadfiguren plaatsen?

De draadfiguren zijn ook geschikt voor binnen, denk eens aan het draadfiguur big. Deze zou u bijvoorbeeld op de vensterbank neer kunnen zetten, deze beslaat niet veel plaats en is meer dan betaalbaar! U zou er ook voor kunnen kiezen om een leuke collectie op te bouwen, zo heeft u in korte tijd een leuke draadfiguren verzameling opgebouwd. U zou ook kunnen kiezen voor de duif welke beschikbaar is via DecoAction, hierbij geldt ook weer, zoals ook bij alle andere draadfiguren, wanneer u ze wilt bestellen kunt u dat met een paar drukken op de knop doen en dan zorgen wij er voor dat u ze in korte tijd in huis heeft.