Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE & FR)               Op voorraad: Voor 14.00 besteld 1-2 werkdagen in huis               √ 14 kalenderdagen retourrecht              Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh

 

Fotolijsten


Fotolijsten


Fotolijsten worden u aangeboden door DecoAction. Heeft u een mooie kamer, helemaal een nieuwe inrichting maar mist u nog wat aankleding? Dan zou u deze kunnen verzorgen met diverse fotolijsten. U kunt een paar fotolijsten van DecoAction ophangen, maar u kunt deze ook neerzetten. Daarnaast zijn er verschillende groottes en kleuren mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld de kleinkinderen allemaal bij elkaar in één fotolijst hebben of wil u liever van elk kleinkind een los fotolijstje in uw kamer plaatsen? Allemaal keuzes waar u vooraf goed over na moet denken wanneer u bij DecoAction gaat kijken voor fotolijsten. Het aanbod is erg groot en de prijzen zijn variërend. Maar voor weinig geld vindt u bij DecoAction geschikte fotolijsten die er voor gaan zorgen dat uw kamer er weer stralend uit gaat zien. Misschien een leuke fotolijst op het dressoir, of een paar fotolijsten in de wc ruimte. Zo heeft u altijd wat om naar te kijken wanneer u het toilet een bezoek brengt. Fotolijsten zijn overal voor mogelijk, neemt u daarom de tijd om een keuze te maken tussen het grote aanbod van fotolijsten die u worden aangeboden door DecoAction.

Origineel Cadeau


Wat dacht u van een foto op emaille. Minstens zo mooi als een foto in een lijst. U heeft dan de keuze uit een zwart wit of een Sepia ( Bruine tint ) als kleur. Dit originele cadeau een foto op emaille is prima als geschenk te geven. Of u houd hem voor u zelf. Er is een ruime keus aan verschillende formaten leverbaar. U stuurt een digitale foto met een zo hoog mogelijke resolutie en wij regelen de rest voor u.
Register Forgot?


Omhoog