Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE & FR)                             Op voorraad: Voor 14.00 besteld 1-2 werkdagen in huis                             √ 14 kalenderdagen retourrecht                            Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh

 

Gietijzeren Deurbellen


Een gietijzeren deurbel


Gietijzeren deurbel pure nostalgie voor een deurbel van gietijzer kunt u terecht bij DecoAction.. Deze zorgen er meteen voor dat uw huis een stuk ouder lijkt. Gietijzer is namelijk een product van vroeger en daarom is het ook zo belangrijk dat u hier wat mee gaat doen! Koop er nu een of meerdere en zorg er voor dat uw huis ook van de buitenkant weer gaat stralen. Of dat mensen nu deze bel gaan gebruiken of niet, het ziet er sowieso al erg mooi uit als u deze hier neer gaat hangen. Investeer een paar euro en de gietijzeren deurbellen komen naar u toe. Er zijn er diverse dus maak de keuze niet te moeilijk, fan van dieren? Neem dan een deurbel met een dierenkop er op en u heeft een mooie deurbel!

Gietijzeren deurbellen bij DecoAction.nl


Naast een nostalgische gietijzeren deurbel. Hoort natuurlijk ook een nostalgisch huisnummer en uithangbord. Neem een emaille huisnummer om het helemaal passend te maken. De emaille huisnummers zijn er te koop in verschillende prijsklasses. Er zit er altijd wel eentje voor u bij.En voor in huis natuurlijk de emaille nostalgische naambordjes niet te vergeten. Deze zijn er in een ovalen en rechthoekige uitvoering. Bij DecoAction vindt u vele nostalgische en praktische artikelen van de gietijzeren deurbel tot een mooi emaille huisnummer. En alles war er tussen zit.


Omhoog