Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Zonnewijzers

Zonnewijzers

Tuinaccessoires

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zonnewijzers kopen

Zonnewijzer gezocht dan moet u bij DecoAction zijn. U vindt hier verschillende soorten en maten, maar welke gaat het voor u worden? Voordat u de keuze gaat maken voor een van de zonnewijzers van DecoAction is het belangrijk dat u weet waar u de zonnewijzer gaat plaatsen. Weet u waar u deze moet plaatsen of moet u hier nog informatie van opvragen? De zonnewijzers van DecoAction zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo heeft u er een mooie tuinaccessoire bij.

Verschillende prijsklasse zonnewijzers bij DecoAction 

U heeft al een zonnewijzer van DecoAction tussen de tien en de twintig euro. De grootste keuzemogelijkheid heeft u wanneer u tussen de dertig en de veertig euro uit wilt geven aan een van de zonnewijzers van DecoAction. Zoek een mooie plaats in uw tuin en beeld u zichzelf eens in hoe de zonnewijzer op deze plaats zal staan. Denkt u dat het een mooie nieuwe aanwinst is voor uw tuin? Dan kunt u met een gerust hart de keuze maken en bent u weer van alle gemakken voorzien in uw tuin, dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door DecoAction.

Werking zonnewijzer kort uitgelegd

Zonnewijzers werken door middel van het meten van de schaduw. Doordat de aarde namelijk om haar as draait, waardoor de schaduw van een vast voorwerp gedurende de dag steeds verschuift. Aan de hand hiervan kan de tijd worden aangeduid welk uur van de dag het betreft. Bij een zonnewijzer staat de pijl gericht naar de dichtstbijzijnde pool in Nederland is dat de Noordpool. Precies op het midden van de dag zal de schaduw recht naar het noorden wijzen.