Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Ot en Sien

Ot en Sien

Servies

Producten 1-33 van 39

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Ot en Sien beeldjes, puzzels en leuke blikken

OtenSien hier kan uw keuze op gevallen zijn de leuke producten van Ot en Sien servies. Deze producten worden u aangeboden in de webshop van DecoAction. Maar wat is de reden dat u deze producten wilt kopen? Spaart u de producten van Ot en Sien, Bartje, Aap noot Mies, koeien Design of heeft u iemand die geïnteresseerd is in deze producten en wilt u hem of haar verrassen? Het kan allemaal, het is alleen wel belangrijk dat u de juiste producten weet te kiezen uit het DecoAction assortiment.

Veel keus aan Ot en Sien artikelen bij DecoAction.nl

Dit is dan ook de reden dat er een speciale pagina is gemaakt voor de OtenSien puzzel, beeldjes en blikken producten. Wat dacht u van een ovaal zomer blik en een ovaal winterblik van OtenSien of een leuke spaarpot voor de kinderen. U zou ook kunnen kiezen voor een mooie placemat, u zou deze bijvoorbeeld voor alle kinderen of kleinkinderen kunnen bestellen. Hoe dan ook, als u uw verzameling van Ot en Sien uit wilt breiden dan bent u bij de webshop van DecoAction aan het goede adres. Het aanbod van Ot en Sien wordt elke keer maar groter en groter en steeds meer mensen komen er achter dat de verzameling steeds uitgebreid kan worden. Houdt u daarom ook de webshop van DecoAction goed in de gaten zodat u ook de nieuwste verzamelitems van Ot en Sien beeldjes en blikken in uw verzameling kunt stoppen!

​Waar komen deze twee markante figuren vandaan?

Ot en Sien zijn twee buurkinderen, een jongen en een meisje, voor wie een Duits speelkameraadje en de dochter van Cornelis Jetses model stonden. Voor lange tijd werd aangenomen dat Ligthart en Scheepstra Nog bij moeder samen hadden geschreven. De Groningse publicist Jan. A Niemeijer heeft op overtuigende wijze aangetoond dat Scheepstra de verhalen over Ot en Sien geschreven heeft. De Drentse Scheepstra schetst een uiterst romantisch beeld van het leven in de provincie Drenthe. H. Roland Holst-van der Schalk beschrijft in Kapitaal en Arbeid Nijmegen 1977 hoe de bevolking van Drenthe rond 1900 behoorde tot de armste van Nederland en voor een aanzienlijk deel in plaggenhutten woonde. Ook in Van Turf en Tabak tot plastic buizen De Knipe 1991 wordt beschreven hoe de werk- en leefsituatie in Drenthe slechter was dan elders in Nederland. Hiervan is in de verhalen van "Ot en Sien" echter niets terug te vinden.