Ot en Sien: placemat, theedoek en keukendoek kopen

Mooi Ot en Sien servies kopen of op zoek naar de bijzondere beeldjes? De vorige keer beschreven we al de mooie dienbladen, theeglazen en beschuitbussen met een puur nostalgische uitstraling. Uiteraard heb je online de keuze uit meer mooie producten, zoals de placemats, de theedoeken en de keukendoeken uit deze serie.

Ot en Sien placemats


De Ot en Sien placemats zorgen op tafel voor een heerlijk gevoel van nostalgie. Dat komt deels door het gebruik van de placemat zelf, maar vooral door het mooie ontwerp dat zorgt voor een reis terug in de tijd. Aan Ot en Sien hebben de meesten van ons prachtige herinneringen, waardoor ze een goede keuze vormen voor op tafel. Koop zelf een set mooie nieuwe placemats of doe die cadeau, het is zelfs mogelijk om ze online alvast in te laten pakken in cadeaupapier.

Ot en Sien theedoek


In meer praktische zin is er bijvoorbeeld een Ot en Sien theedoek beschikbaar, die mooi aansluit op de vormgeving van het servies. De theedoek laat een afbeelding van de twee zien, terwijl ze een zware ton met water met zich meedragen. Tegenwoordig draaien we gelukkig gewoon de kraan open waar we die nodig hebben, maar dat maakt het niet minder mooi om terug te kijken op deze historische schets.

Ot en Sien keukendoek


Dezelfde historische schets van Ot en Sien is ook beschikbaar op een keukendoek. Dit maakt het eenvoudig om de beide doeken in de keuken op elkaar af te stemmen. In de beide gevallen zijn de Ot en Sien producten gemaakt van goede kwaliteit, zoals we die ook kennen van de beeldjes die er beschikbaar zijn en het servies dat online bij elkaar te kopen valt.

Ot en Sien servies kopen


Een mooi nieuw onderdeel voor het Ot en Sien servies kopen of op zoek naar de leuke artikelen die goed geschikt zijn als cadeau? Blader door het uitgebreide assortiment van deze twee nostalgische karakters om een fijne sfeer in huis aan te brengen of daar iemand anders op een leuke manier mee te verrassen. Bestelt u de Ot en Sien beeldjes, het servies of de andere producten meteen online? Wij gaan er mee aan de slag voor een vlotte verzending naar uw adres.