Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)                              Op voorraad: Voor 14.00 besteld 1-2 werkdagen in huis                              √ 14 kalenderdagen retourrecht                             Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh

 

Emaille Deurbordjes


Emaille deurbordjes met verschillende opdrukken


Emaille deurbordjes in huis kunnen er voor zorgen dat u niet gaat verdwalen. Neemt u daarom eens de tijd om het aanbod bij DecoAction te bekijken. Het gaat er zomaar voor zorgen dat u het hele huis kunt laten voorzien van deurbordjes. Een ideale manier om er voor te zorgen dat u altijd de goede kamer in loopt. U kunt ook bij uw bedrijf gebruik gaan maken van deze emaille funborden, altijd handig voor de bezoekers. Zorgt u er daarom voor dat uw bezoekers niet meer gaan verdwalen en schaf een paar emaille deurbordjes aan zodat zij in ieder geval altijd de weg weten. U vindt het ook niet fijn om te verdwalen en alles te moeten zoeken, doe er daarom nu wat aan en bekijk het aanbod bij DecoAction, zeker weten dat u gaat slagen.

Handgemaakte emaille deurbordjes en naamborden bij DecoAction.nl


De leverancier van de emaille deurbordjesstaat gegarandeerd voor kwaliteit in emaille. Deze borden worden volledig handmatig geproduceerd. Elk emaille bord gaat per kleur in de oven op ca. 820 °C. Emaille heeft een altijd blijvende glans en kleuren die niet vervagen. Zelf na 50+ jaar glimt ons emaille nog steeds aan uw muur. Hierdoor bent u verzekert van een goede kwaliteit dat u in onze cadeauwinkel aan deuraccessoires kunt verkrijgen.

Een deurbodje voor elke deur


​Het maakt niet uit hoeveel kamers uw huis heeft er is altijd wel een passend bordje te krijgen. Of het nu om de woonkamer, keuken of badkamer maakt het maakt allemaal niet uit ze zijn er allemaal. Een duidelijke structuur zodat een ieder weet waar het juiste vertrek te vinden is. Is het bordje er niet bij vraag dan of deze speciaal voor u gemaakt kan worden. ook dat is veelal mogelijk. Niet allen handig in huis maar ook zeker passend in een oudere woning. Maak uw woning compleet door ook aan uw huisdeur een bijpassend Emaille Huisnummer te plaatsen zo heeft u alles in een zelfde stijl.Dan heeft u in huis passende naambordje op iedere deur en een mooi eigen ontworpen huisnummer aan de voordeur.Eigen ontwerp omdat u bij de duurdere soorten zelf de kleuren kunt uitzoeken.Neem snel een kijkje in de cadeauwinkel van DecoAction.nl en wacht niet langer en bestel uw emaille deurbordjes.


Omhoog