Wanddeco Hout

Wanddeco Hout

Laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Houten wanddecoratie bij DecoAction

Houten wanddecoratie is een prachtige keuze voor aan de muur. Het combineert een warm materiaal dat mooi kleurt bij verschillende interieurs met de verschillende bijzondere ontwerpen. Bekijk bijvoorbeeld de mooie dieren zoals een papegaai of een stel zwanen, net als een grote olifant en een elegant paard in hout. De wanddecoratie van hout heeft een bijzonder indrukwekkende uitstraling, dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en de mooie schaduwen met bijzondere lichtval. Het is de combinatie van die elementen die ervoor zorgt dat de decoratie in hout als het ware van de muur af lijkt te komen en de kamer in vloeit.

Prachtige dieren in hout

De houten wanddecoratie is beschikbaar in een aantal verschillende ontwerpen, stuk voor stuk tot in detail geperfectioneerd. Met name de dieren spreken bij veel mensen tot de verbeelding. Het gaat dan bijvoorbeeld om de olifant in grijs of in bruin, afhankelijk van de rest van de kleuren van het interieur. De wanddecoratie van hout is goed geschikt voor een beetje meer contrast in de inrichting, net als ter aanvulling op bijvoorbeeld een mooie houten eettafel of andere meubelen.

Op die manier is de houten wanddecoratie mooi complementair of is het juist een opvallend element. Het maakt de wanddecoratie van hout bijzonder goed geschikt voor bij u thuis, net als wanneer u iemand anders daar op een leuke manier mee wilt verrassen. De paarden, papegaaien, pauwen en andere dieren vormen net als de andere ontwerpen een prachtige keuze voor aan de wand. Bij u thuis of bij iemand anders die u een mooi geschenk cadeau wilt doen.

Decoratie van hout aan de wand

Uiteraard heeft u de keuze uit meer verschillende vormen wanddecoratie, altijd in de bekende hoge kwaliteit. Dat betekent dat u kunt rekenen op mooie producten, gecombineerd met een bijzonder ontwerp.

De houten wanddecoratie heeft een levertijd van 5 - 7 werkdagen. We gebruiken die tijd om het decorstuk voor aan de wand te laten maken, zodat u altijd een prachtig exemplaar ontvangt. Het gebruikte hout is goed van kwaliteit en de kleuren zijn levensecht. Bestel eenvoudig online, dan zorgen wij ervoor dat u de wanddecoratie van hout zo snel mogelijk in huis heeft.