Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Bloembakken

Bloembakken

Tuinaccessoires

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bloembakken voor uw vaste en éénjarige planten

Op deze gezellige, vrolijke website kom jij ogen tekort om het gehele aanbod van bloembakken te bekijken. Wist jij dat er zoveel verschillende maten, vormen, kleuren bloembakken zijn. Let ook eens extra op de materialen waarvan de bloembakken zijn gemaakt. Zelfs de prijzen zullen je verbazen. Bloembakken fleuren je balkon op, kleden het terras aan en geven kleur aan je tuinhuis. Bloembakken kunnen er ook voor zorgen dat een saaie plek in je tuin weer gaat leven. Met bloembakken kun jij de natuur een beetje helpen. Je kunt binnen alvast bloemen en planten in de bloembakken zaaien voordat je deze buiten plaatst. Bloembakken zijn ook erg handig als je zelf kruiden teelt. Denk je eens in, de hele zomer verse selderij bijvoorbeeld uit je eigen bloembak.

Bloembakken als tuinaccessoires

Zeker als je een hond hebt, is het prettig dat eetbare planten wat hoger en veilig in een bloembak staan, de hond kan er dan niet overheen plassen. Gebruik steeds goede potgrond voor je mooie bloemen en planten. Daar zit namelijk voor een lange periode voedingsstoffen in, waardoor je veel meer plezier hebt van je planten in je bloembakken: de bloemen bloeien langer en mooier, je planten zijn gezonder. Heb jij slechts een balkon dan kun jij met bloembakken de natuur dichtbij huis halen. Met bloembakken heb je veel mogelijkheden. Je kunt ze namelijk ook verplaatsen bij extreem weer. Denk aan zware storm of een hittegolf. Koop daarom mooie bloembakken in diverse maten om je tuin gezelliger en kleuriger te maken.