Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Gietijzeren Deurbellen

Gietijzeren Deurbellen

Deuraccessoires

Producten 34-34 van 34

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Gietijzeren deurbellen voor aan de voordeur

Gietijzeren deurbel als deuraccessoires pure nostalgie voor een deurbel van gietijzer kunt u terecht bij DecoAction.. Deze zorgen er meteen voor dat uw huis een stuk ouder lijkt. Gietijzer is namelijk een product van vroeger en daarom is het ook zo belangrijk dat u hier wat mee gaat doen! Koop er nu een of meerdere en zorg er voor dat uw huis ook van de buitenkant weer gaat stralen. Of dat mensen nu deze bel gaan gebruiken of niet, het ziet er sowieso al erg mooi uit als u deze hier neer gaat hangen. Investeer een paar euro en de gietijzeren deurbellen komen naar u toe. Er zijn er diverse dus maak de keuze niet te moeilijk, fan van dieren? Neem dan een deurbel met een dierenkop er op en u heeft een mooie deurbel!

Gietijzeren deurbellen koop je bij DecoAction.nl

Naast een nostalgische gietijzeren deurbel. Hoort natuurlijk ook een nostalgisch huisnummer en uithangbord. Neem een emaille huisnummer om het helemaal passend te maken. De emaille huisnummers zijn er te koop in verschillende prijs klasse. Er zit er altijd wel eentje voor u bij. En voor in huis natuurlijk de emaille nostalgische naambordjes niet te vergeten. Deze zijn er in een ovalen en rechthoekige uitvoering. Bij DecoAction vindt u vele nostalgische en praktische artikelen van de gietijzeren deurbel tot een mooi emaille huisnummer. En alles war er tussen zit.

Gietijzeren deurbellen in vele vormen en kleuren

Bij een gietijzeren deurbel weet een ieder wat er bedoeld wordt. Maar velen weten niet dat er ook heel veel variatie in zit. Niet enkel in de kleur roestbruin verkrijgbaar maar ook met leuke hippe kleuren en met verschillende dieren zijn ze er ook. Neem nou eens aan u gaat bij een liefhebber van tractoren op verjaardag visite. Wat is er dan leuker om een gietijzeren deurbel met daar op een tractor te krijgen. Dus voor een ruime keus gaat u naar DecoAction daar hebben zij een gietijzeren deurbel tractor maar ook gietijzeren deurbel paard. Op zoek naar een gietijzeren deurbel bezoek dan de cadeaushop DecoAction.