Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)                              Op voorraad: Voor 14.00 besteld 1-2 werkdagen in huis                              √ 14 kalenderdagen retourrecht                             Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh

 

Fotolijst model F uit de Griffin collectie

Uitverkocht !
Mooie grote fotolijstjes voor foto's van uw vakantie of andere leuke herinneringen.
€ 22,95
Artikelomschrijving
Mooie grote fotolijstjes voor foto's van het formaat 13 x 18 cm.
Specificaties
Fabrikant Deco Import
Anderen bekeken ook

Klanten Reviews

Fotolijst Model F uit de Griffincollectie en REVIEWbeoordeling achteraf

Beoordeling door Kathy van Bommel Pol
Productwaardering
Prijs/kwaliteitverhouding
Betr.: Fotolijst is zeer robuust en van goede, degelijke kwaliteit (daarom ben ik zo blij, dat de prijs/kwaliteitsverhouding zo mooi klopt!), maar op de foto kun je NIET zien dat de omlijstingsachtgrond van spiegeltjes zijn en zit je dus een beetje naar jezelf te "gluren"... Er mist een ophangoogje aan de achterkant! Dus je kunt hem alleen maar neerzetten. Verder is hij heel erg mooi en uniek, want ik heb deze fotolijst nog nooit eerder ergens anders gezien en ik hou van aparte dingen... Ik ben er dus heel erg blij mee, want ik heb er de ENIGE foto van mijn overleden vader in gedaan... Het is nu net alsof ikzelf van achter een voile gordijntje mee zit te kijken... Het is een waardig eerbetoon aan mijn vader (een soort van altaarstuk), want ik heb geen plek om naar toe te gaan. Ik weet niet exact de plek, waar hij is uitgestrooid en de enige foto die ik van hem heb is zijn paspoortfoto, die we vergroot en bewerkt hebben en in die prachtige lijst gestopt!


(Geplaatst op 12-02-2019)

Wij zijn benieuwd naar jouw mening !
Schrijf een beoordeling over: Fotolijst model F uit de Griffin collectie
  • Hoe waardeert u dit artikel? *

    Aantal sterren  
    Productwaardering
    Prijs/kwaliteitverhouding


Omhoog