Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Unieke woonaccessoires met uitstraling: kamerfontein voor binnen

Op zoek naar een bijzonder cadeau of een uniek woonaccessoire voor binnen? Dan is de kamerfontein een uitstekende keuze. Een accessoire met uitstraling, zowel dankzij de vormgeving als door de functie daarvan. De kamerfonteinen hebben namelijk niets minder dan een lichtgevende bol waarop het water zal ronddraaien, om dat op een geweldige manier de aandacht te laten trekken.

Op die manier is de kamerfontein met een Boeddha met kinderen een uitstekende keuze als eye-catcher. Mooi van kwaliteit en toch op een heel voordelige manier beschikbaar. Als mooie keuze om cadeau te doen aan anderen en om zelf van te genieten. Gewoon bij u in de woonkamer, zodat u buiten een beetje naar binnen kunt halen en u daar heel het jaar door van kunt genieten. Uiteraard kunt u daarnaast gebruik maken van een aantal andere modellen, voor een mooie aanvulling op de rest van uw interieur.

Lichtgevende kristallen bol


De kamerfontein voor binnen is een mooi woonaccessoire, niet in de laatste plaats dankzij de lichtgevende kristallen bol. Die zorgt ervoor dat er niet zomaar sprake is van een fontein, maar dat het gaat om een element dat de aandacht weet te trekken. Bijvoorbeeld in blauw met wit licht. Als letterlijk stralende middelpunt, om de aandacht te trekken en er daarmee voor te zorgen dat er altijd iets bijzonders gebeurt in de woonkamer.

En bijkomend voordeel? De lichtgevende kristallen bol met de Boeddha brengt bovendien zowel geluk als vruchtbaarheid. Twee belangrijke voordelen waar Boeddhisten in geloven. Zij gebruiken de Boeddha’s en de kristallen bollen om voorspoed af te dwingen, zodat het bovendien een investering is in een gelukkiger leven waarbij alles op z’n plaats zal vallen.

Een fontein voor binnen: uniek woonaccessoire


En ook zonder de werking voor het geluk en de vruchtbaarheid is het woonaccessoire een mooie keuze in de woonkamer. Het is een fontein voor binnen, waarmee u de tuin als het ware naar binnen kunt halen. Ideaal in Nederland, waar de temperaturen het over het algemeen niet zo vaak toelaten om lekker naar buiten te gaan. En als dat dan toch al een keer lukt is het vaak snel afgekoeld, waardoor u uiteindelijk toch weer binnen zal gaan zitten. Dankzij de kamerfontein wordt dat net zo leuk als buiten, zodat u daar niet meer over hoeft te twijfelen.

U zal merken dat deze woonaccessoires ervoor zorgen dat ook anderen die bij u langs komen graag naar binnen gaan om hiervan te genieten. Om tot rust te komen of om er af en toe geboeid naar te kijken, waardoor het ook een uitstekend cadeau is om iemand anders een keer mee te verrassen.

Andere woonaccessoires: wandversiering


En naast de kamerfonteinen op zoek naar andere woonaccessoires die een mooie keuze voor thuis vormen? Uiteraard heeft u de keuze uit een breed assortiment, bijvoorbeeld op het gebied van wandversiering. Dat gaat in een aantal gevallen goed samen met de fonteinen voor binnen, om in dezelfde stijl ook iets aan de wand te kunnen hangen en daarmee voor een mooi geheel te zorgen.

Hoe u er ook gebruik van wilt maken, wij helpen u graag inspiratie op te doen met de woonaccessoires en bijvoorbeeld de wandversiering die er beschikbaar is. Vaak bij ons uit de eigen voorraad, zodat we de verzending daarvan snel in orde kunnen maken. Dat betekent dat u de accessoires voor thuis en de versiering voor de wand snel in huis heeft.

Doe online alvast inspiratie op met de verschillende artikelen die we schreven over bijvoorbeeld de woonaccessoires. Mooi van kwaliteit en vaak toch op een voordelige manier beschikbaar, zodat u daar geen grote bedragen voor hoeft uit te geven. Op die manier blijft het ook leuk om de accessoires iemand anders een keer cadeau te doen. En om ervoor te zorgen dat zij iets moois aan de muur op kunnen hangen in hun woning.

Online woonaccessoires kopen


Online op zoek naar mooie woonaccessoires? Wij zorgen er met de uitgebreide collectie voor dat u uw huis op een leuke mooie manier kunt inrichten. Met een aantal nieuwe spullen voor aan de muur of om neer te zetten. Zoals de kamerfontein voor binnen, die laat zien dat het heel goed mogelijk is om buiten naar binnen te halen. Zoals het ook lukt om binnen naar buiten te brengen met bijvoorbeeld een tafelhaard. Wij helpen u graag inspiratie op te doen met de verschillende leuke accessoires en producten. En heeft u vragen over de kamerfontein, de wandversiering of de andere producten? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over.