Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE & FR)                             Op voorraad: Voor 14.00 besteld 1-2 werkdagen in huis                             √ 14 kalenderdagen retourrecht                            Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh

 
Page:
  1. 1
  2. 2

Wanddecoratie in de woonkamer: uniek in 3D of met een wereldkaart


Wanddecoratie in de woonkamer ophangen en op zoek naar inspiratie? Een kale wand is natuurlijk maar niets, dus het is een uitstekend idee om daar iets moois aan op te hangen. Er is allerlei decoratie beschikbaar, die je bovendien goed in de slaapkamer en op andere plekken in huis kunt gebruiken.
Inspiratie opdoen om de woonkamer te decoreren en benieuwd naar wat er allemaal beschikbaar is? Met ons assortiment maak je een uitstekende keuze, bijvoorbeeld in 3D, met een wereldkaart of door het speciaal boven de bank op te hangen.

Inspiratie: 3D, wereldkaart en meer


Benieuwd naar leuke inspiratie om jouw woonkamer, de slaapkamer of een andere plek in huis te decoreren? Wat dacht je bijvoorbeeld van:

▪ 3D wanddecoratie
▪ Wereldkaart aan de muur
▪ Decoratie boven de bank
▪ In metaal en andere materialen

3D wanddecoratie


3D wanddecoratie is uitstekend geschikt voor de woonkamer. Die ruimte is vaak een van de grootste van het huis. Het is daar belangrijk om niet met te veel kleine delen te werken. Dat gaat snel rommelig staan en maakt veel minder indruk dan wanneer je één groot element ophangt.

De 3D-decoraties zijn extra goed geschikt dankzij de diepte die erin zit. Het zorgt ervoor dat de decoratie aan de wand prachtig tot z’n recht komt en dat je er vanaf de zijkant alvast letterlijk ‘tegenaan kijkt’. Het geeft een heel bijzonder effect, dat er ook voor zorgt dat je er iedere keer iets anders in zal zien. De diepte brengt de decoratie tot leven, als een pronkstuk voor de woonkamer of bijvoorbeeld een ruime slaapkamer.

Wereldkaart aan de muur


Houd je van reizen of zou je dat graag veel meer doen? Dan is het een uitstekend idee om de wereldkaart te gebruiken als wanddecoratie in de woonkamer. Veel van ons houden van de wereld en gaan graag op zoek naar nieuwe bestemmingen. Door een kaart aan de muur te hangen kun je dat anderen laten zien en er bovendien zelf keer op keer van genieten.

Tip: een leuk gesprek aanknopen als er iemand binnenkomt? Hang de wereldkaart op in de gang, zodat je meteen een aanknopingspunt hebt om samen weg te dromen bij allerlei mooie bestemmingen.

Uiteraard is de wereldkaart er in verschillende afmetingen en diverse materialen. Stem het materiaal af op de rest van jouw interieur en kies één maat groter dan je eigenlijk van plan bent. Op die manier maakt de kaart altijd meer indruk, inclusief een klein landje als Nederland. Het kan geen kwaad om goed uit te pakken, zodat je de nadruk kunt leggen op die prachtige accessoire.

Decoratie boven de bank


Los van de wanddecoratie in de woonkamer, de slaapkamer of een andere plek in huis is het belangrijk om goed na te denken over waar je het ophangt. In de woonkamer kun je dat bijvoorbeeld doen boven de bank.

Het is een centrale plek in huis, waar de bank optisch veel ruimte inneemt. Boven de bank is er vaak sprake van een lege wand, die het niet bepaald sfeervol maakt. Met een mooi item aan de muur kun je daar gelukkig eenvoudig wat aan doen. Door de wanddecoratie boven de bank op te hangen hangt het niemand in de weg, terwijl je een gezellige kamer binnen komt lopen die uitnodigt om even lekker te gaan zitten.

In metaal en andere materialen


En twijfel je over het materiaal voor de decoratie? Met name de metalen wanddecoratie is een prachtige keuze. Het is een uniek materiaal voor in huis, waarmee allerlei vormen en kleuren mogelijk zijn.

En sterker nog, je hebt de keuze uit prachtige vlinders of een unieke badkuip aan de wand. En zoek je naar meer moderne en abstracte kunst of ben je gek op vrachtwagens? Het is met metaal allemaal mogelijk. Het materiaal maakt een geweldige indruk en doet het bijvoorbeeld goed in een verder industrieel interieur. Houd je van robuuste elementen en stoere keuzes? Combineer het metaal dan met de wanddecoratie en zorg voor een prachtig item aan de muur.

Aan de wand: de woon- en de slaapkamer


De verschillende soorten wanddecoratie kun je onder andere in de woonkamer goed gebruiken. Kies daar voor de grotere elementen, waarmee je heel duidelijk de aandacht kunt trekken. Je zorgt er daarmee voor dat ze de aandacht krijgen die ze verdienen, om ze letterlijk en figuurlijk te laten stralen.

Tip: gebruik een spotje om de wanddecoratie uit te lichten. Op die manier heb je er ook ’s avonds veel plezier van. En gebruik je 3D decoratie of decoratie van metaal? Dankzij de schaduwen en diepte ontstaat er een heel bijzonder effect.

Uiteraard kun je de wanddecoratie ook in de slaapkamer gebruiken. Houd er wel rekening mee dat die kamer vaak wat kleiner is. Stem de grootte van het item erop af, om voldoende ruimte over te houden voor de andere mooie spullen die je hebt staan en liggen. Ze zijn op die manier goed met elkaar in balans.

Wanddecoratie kopen: uitgebreid assortiment


Wil je wanddecoratie kopen voor de woonkamer, de slaapkamer of een andere kamer in huis? Ontdek de modellen in 3D en van metaal., net als de andere mooie items die er beschikbaar zijn. We zijn jouw specialist in decoratie voor op de wand, waar je thuis op een prachtige manier gebruik van kunt maken. De meeste producten kunnen we bovendien razendsnel leveren, zodat jij ze vlot in huis hebt.

Vragen over wanddecoratie in de woonkamer of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0) 315 655 078, stuur een e-mail naar klantenservice of gebruik ons online contactformulier. We horen graag van je!

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy

Wandbord bestellen


Genieten van de helden van weleer en koestert u warme gevoelens bij merken zoals Harley Davidson, Coca Cola en Vespa? Geniet van mooie nostalgische kunst aan de muur. Nostalgic Art voor in en om het huis. Leuk om cadeau te doen en minstens zo leuk om zelf van te genieten.

Wij zetten drie voorbeelden van Nostalgic Art voor u op een rij. Om mentaal even terug in de tijd te reizen. Naar het warme vroeger toen alles beter was. Met een duidelijke wandklok, een thermometer die gezien mag worden of een tinnen wandbord om weg te blijven dromen bij een scooter die nog altijd het straatbeeld beheerst.

Drie voorbeelden van nostalgische kunst


Benieuwd naar onze voorbeelden? Ontdek deze drie vormen van nostalgische kunst:

▪ Tinnen wandbord met een Vespa uit 1955
▪ Harley Davidson thermometer
▪ Retro-wandklok van Coca Cola


Tinnen wandbord met een Vespa uit 1955


Wie heeft er niet ooit opgereden en is toen meteen verliefd geworden? Al bij de introductie van de Vespa in 1955 was duidelijk dat dit een merk en een scooter was om te blijven. En zo geschiedde, omdat we er ook vandaag de dag nog veel gebruik van maken.

De Vespa is er sinds 1955 en dit tinnen wandbord laat ons er op een mooie manier aan terugdenken. Aan de introductie en de nieuwe manier van vervoer, die we tot op dat moment niet kenden. Niet zo stijlvol en ontwikkeld, iets dat vandaag de dag nog altijd heel goed bij ons past.

Het is een mooie verschijning aan de muur. Goed geschikt om zelf op te hangen als Nostalgic Art en daarnaast natuurlijk heel leuk om cadeau te doen. Om iemand anders mee te verrassen, zoals een liefhebber of een eigenaar van een van de scooters. Van nu of van vroeger, omdat het ontwerp door de decennia heen eigenlijk verrassend veel op het origineel is blijven lijken.

Harley Davidson thermometer


Op zoek naar een mooie thermometer, om terug te denken aan de tijden van weleer? Deze Harley Davidson thermometer is dan een uitstekende keuze. Het is de ultieme thermometer voor in een mancave, net als voor buiten in de tuin. Of binnen in de garage, bijvoorbeeld als u daar een mooie motor heeft staan.

De thermometer geeft netjes de temperatuur aan, maar doet natuurlijk veel meer dan dat. Het is Nostalgic Art ten voeten uit, om terug te denken aan de mooie tijden waarin dit merk zich voor het eerst liet zien. En aan de tijd waarin mannen niet zonder zo’n mooie motor wilden, om te laten zien wie zij waren. Bovendien is het merk natuurlijk nog altijd actueel, deels door de warme gevoelens die we hebben bij de eerste jaren daarvan.

De thermometer ziet er prachtig uit, geeft de temperatuur aan en zorgt voor een geweldige verschijning in de garage en op allerlei andere plekken. Ontdek dit stukje nostalgische kunst om dat zelf neer te zetten of om daar iemand anders heel blij mee te kunnen maken.

Retro-wandklok van Coca Cola


Altijd liefhebber geweest van Coca Cola, vooral toen het merk in lang vervlogen tijden voor het eerst op de markt kwam? Het was een letterlijk verfrissing ten opzichte van wat er toen beschikbaar was. En dat is teruggebracht in dit stukje Nostalgic Art, door gebruik te maken van mooi metaal. Een verfrissende keuze aan de muur, die bovendien dienst kan doen als wandklok. Op die manier is het een heel praktische keuze, die er ondertussen geweldig uit zal zien.

Zin in Delicious en Refreshing van Coca Cola? Dan is deze wandklok een uitstekende keuze. Leuk om cadeau te doen en minstens zo leuk om zelf op te hangen. Om het merk op een mooie manier te eren of om zelf iedere keer even terug te denken aan de eerste keer dat je de cola dronk. Uit een blokje of een flesje, waarmee het merk zo iconisch heeft kunnen worden.

Nostalgische kunst kopen: online assortiment


Enthousiast over onze voorbeelden van nostalgische kunst, om op een warme manier terug te denken aan de tijden van weleer? Ontdek daarnaast ook de rest van ons assortiment met Nostalgic Art. Een mooie collectie met items om terug te denken aan vroeger en het interieur op een unieke manier te verrijken. Leuk voor aan de muur of om neer te zetten. Om zelf te bestellen of om iemand anders mee te verrassen, u kunt online de nostalgische kunst bestellen waar u naar op zoek bent.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy
Het dienblad is goed geschikt om de koffie mee te serveren. En tegelijkertijd is het dienblad geschikt voor heel ander gebruik, waardoor het een mooi element is in uw interieur.

Benieuwd hoe u met het dienblad voor mooie styling kunt zorgen? We zetten een aantal handige tips op een rij:

▪ Boeken op een dienblad
▪ Stapel een paar dienbladen
▪ Combineer leuke kleuren
▪ Hang een blad op
▪ Serveer de lekkerste koffie

Boeken op een dienblad


Leest u graag boeken? Of vindt u het in ieder geval mooi om er een paar neer te zetten of neer te leggen? Zomaar een stapeltje boeken straalt niet zoveel uit. Het ziet er eerder rommelig uit, waardoor dit over het algemeen geen goed idee is. Toch kan het mooier, door gebruik te maken van een dienblad. Op die manier krijgen zowel de boeken als het dienblad een mooie functie binnen de rest van het interieur.

Leg een dienblad op de koffietafel en stapel er een paar boeken op. Of leg de boeken op de kast met daaronder een dienblad. Het wordt daarmee heel duidelijk dat u de beide elementen er bewust heeft neergelegd, waardoor het niet rommelig over zal komen.

Stapel een paar dienbladen


Geen groot liefhebber van boeken, maar het dienblad wel op een mooie manier neerleggen? Dat kan bijvoorbeeld door een paar dienbladen op elkaar te leggen. Combineer ze op een mooie manier, zowel in de lengte als in de breedte. En let ondertussen op de kleuren van de modellen.

De dienbladen op zich zijn prachtig om te zien, waardoor het een goed idee is om ze op deze manier de aandacht te geven. Een mooie en makkelijke manier om het interieur een unieke uitstraling te geven, terwijl dat ondertussen niet veel hoeft te kosten.

Combineer leuke kleuren


Let er bij de dienbladen en andere elementen voor het interieur op dat de kleuren op een goede manier bij elkaar passen. Daarvoor heeft u in principe twee mogelijkheden:

▪ Kleuren combineren
Het is een goed idee om bepaalde kleuren op meerdere plaatsen in huis terug te laten komen. Heeft de wand een mooie blauwe kleur of is dat de kleur van een grote stoel? Laat het terugkomen in het dienblad. Op die manier ontstaat er een fijne rustige uitstraling, waardoor het interieur er mooier uit komt te zien.

▪ Contrasten aanbrengen
Kies ten opzichte van het blauw van de muur eens voor zwart of voor wit, waardoor er een opvallend contrast kan ontstaan. Maak het niet te ‘hard’, maar durf wel te spelen met de verschillende kleuren. Het contrast zorgt ervoor dat een interieur op een mooie manier tot leven kan komen.

De combinaties van kleuren maken de dienbladen een mooie verschijning, waardoor u er meer mee kunt doen dan alleen de koffie serveren.

Hang een blad op


Op een meer unieke manier aan de slag met een dienblad voor in het interieur? Hang er dan eens één op aan de wand. Niet zo gebruikelijk, en juist om die reden een uitstekend idee. Een opvallende verschijning die veel mensen meteen op zal vallen, om er een statement mee te maken.
,
Tip: geef het dienblad aan de wand bij voorkeur voldoende ruimte. Op die manier krijgt het de uitstraling die het verdient, zodat het dienblad goed op zal vallen.

Serveer de lekkerste koffie


En op een meer traditionele manier gebruik maken van een mooi dienblad? Dan is het natuurlijk mogelijk om daar gewoon de koffie op te serveren. En iets anders natuurlijk, zodat u iedereen lekker iets te drinken kunt geven.

Zorg er met het dienblad voor dat u in één keer alles mee kunt nemen, om daar samen van te genieten. En zet het dienblad op een mooie manier op tafel, zodat iedereen het drinken daar van af kan pakken.

Tip: een poef als bijzettafel? Die geeft veel sfeer, maar het is niet altijd makkelijk om het drinken erop te zetten. Met een mooi blad kan dat wel, omdat deze werkt als de bovenkant van een tafeltje. Een mooie manier om de poef alleen als tafel te gebruiken als u die nodig heeft.

Dienblad kopen: online assortiment


Op zoek naar een mooi exemplaar? U kunt online een dienblad kopen bij ons uit het assortiment. Vergelijk de verschillende mooie modellen. Goed geschikt om de koffie op te serveren en om op een andere manier gebruik van te maken binnen het interieur. Doe online inspiratie op met de verschillende dienbladen die er beschikbaar zijn, om die heel eenvoudig en vlot online te bestellen.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy
De deurstopper is een heel handig product voor thuis, om te voorkomen dat deuren dichtgaan of te ver openen. De stopper is wat dat betreft in twee vormen beschikbaar. Het is een handige keuze om te voorkomen dat de deur dicht zal slaan, bijvoorbeeld om even te kunnen ventileren. Op een andere manier kan een stopper voorkomen dat de deur te ver open gaat, waardoor die tegen en wand of een meubel aan zou kunnen komen.

Wij zorgen er met ons assortiment voor dat u het metaal of een ander materiaal kunt gebruiken om de deur voor u open te houden. Een handige keuze, die ervoor zorgt dat de deur open blijft staan. Bijvoorbeeld fijn in het voorjaar en de zomer, als het binnen behoorlijk warm kan worden. U zou dan zelf steeds de deur open kunnen houden, maar daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Een stopper voorkomt dat de deur dicht gaat, en voorkomt tegelijkertijd dat de deur dicht zou kunnen slaan.

Voor in de zomer en de winter


Op die manier is de deurstopper voor thuis in het voorjaar en de zomer een heel handige keuze. Leuk voor bij u thuis in een van de mooie ontwerpen, en bovendien goed geschikt als cadeau. Online te bestellen en cadeau et doen, om daar iemand anders blijk mee te kunnen maken.

Tip: gebruik meerdere deurstoppers in huis en stem die mooi op elkaar af. Op die manier is het een praktisch product dat bovendien bijdraagt aan de uitstraling van het interieur.

En benieuwd hoe u er in de winter of de herfst gebruik van kunt maken? Op dat moment kunt u er met de stopper voor zorgen dat de deur een beetje kan ventileren. Heeft de deur de neiging om juist helemaal open of dicht te gaan? Geen probleem, in de beide gevallen kunt u gebruik maken van de stopper.

U kunt de deurstopper plaatsen voor of achter de deur, afhankelijk van de richting die u wilt blokkeren. Op die manier blijft de deur netjes staan zoals u dat graag wilt. Door de stopper ervoor te plaatsen, uiteraard zonder dat de deur daardoor beschadigingen op kan lopen.

Deurstoppers op reis


Recent is er bovendien een nieuwe toepassing bijgekomen. Backpackers en andere reizigers merken soms dat de deur niet op slot kan, terwijl ze zichzelf en hun spullen toch goed willen beschermen. Dan is een stopper voor de deur een goede keuze.

Een aantal van de modellen zal strakker komen te zitten, naarmate de deur harder wordt opengeduwd. Zo’n stopper kan goed voorkomen dat er iemand binnenkomt als u ligt te slapen. Een fijn gevoel, vooral als de deugniet op slot kan en u daar wel graag voor zou zorgen. Houd er aan de andere kant wel rekening mee dat een te zwaar model dan niet zo goed geschikt is.

Uiteraard denken we graag met u mee over de verschillende deurstoppers die er beschikbaar zijn. Om daar thuis gebruik van te maken, om die cadeau te doen of daar mee te kunnen reizen. Een handig en een mooi model, zodat u de deur netjes af kunt stoppen op het moment dat iemand daar gebruik van wil maken. Zoals u ook kunt voorkomen dat de wind er vat op krijgt of dat het juist niet goed lukt om te ventileren. Wat dat betreft zijn er allerlei mogelijkheden om gebruik te maken van een deurstopper, zodat u de deur netjes in de gaten of in bedwang kunt houden.

Deurstopper kopen: diverse modellen


Interesse in een handige stopper, om daarmee te voorkomen dat de deur open of dicht zal gaan? Zoals gezegd heeft u de keuze uit verschillende mooie ontwerpen. Waaronder die met de dieren van de boerderij, zodat u een leuke deurstopper kunt kopen om aan iemand anders cadeau te doen. Of om thuis gebruik van te maken bij de verschillende deuren, zodat er steeds sprake is van één en dezelfde stijl.

En maak anders gebruik van de gietijzeren modellen. Heel degelijk en goed van kwaliteit, om er op een stevige manier gebruik van te kunnen maken. Een uitstekende keuze voor in en om het huis, ook als de deur wat zwaarder is en u die toch goed tegen wilt kunnen houden. Bekijk online de verschillende modellen die er beschikbaar zijn, we helpen u daarmee graag ideeën op te doen. Voor uzelf of als een cadeau voor iemand anders, u heeft de keuze uit verschillende leuke exemplaren om de deur te kunnen stoppen.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy
Er is weinig zó bekend geworden als de combinatie Aap, Noot, Mies. Het is dé lesmethode waarmee generaties zijn opgegroeid en hebben leren lezen. En sterker nog, maar liefst 95 procent van alle inwoners van Nederland kent het en weet wat het is.

Aap Noot Mies is uitstekend geschikt voor mooi servies, om daarmee terug te denken aan de goede oude tijd. Het is voor veel mensen een mooie vorm van nostalgie, om terug te denken aan een periode waarin alles een stuk gemoedelijker leek. Rustiger en zonder de haast van vandaag de dag. Met mooie borden en mooie schalen, die er gelukkig ook vandaag nog zijn.

Ontdek bij ons in de webshop de mooie producten van Aap Noot Mies en denk op die manier weer even terug aan de tijd van toen. Of doe het iemand anders cadeau, die er misschien zelf nog mee heeft leren lezen. Dat is nu namelijk niet meer het geval, maar ook de meeste kinderen weten nog heel goed wat het is en zouden er dus goed gebruik van kunnen maken.

Generaties leerden ermee lezen


De ene na de andere generatie leerde lezen met Aap Noot Mies. Het was dé manier om de eerste woordjes onder de knie te krijgen, zoals dat later gebeurde in groep 3. De kinderen hadden de kleuterklassen gehad en gingen aan de slag met een lesmethode. Ze leerden de letters van het alfabet goed uit te spreken en die zelf ook op te gaan schrijven. Veel mensen kunnen Aap Noot Mies zonder problemen afmaken, waarmee ze laten zien dat het een geweldige indruk op ze heeft gemaakt.

Zowel dertigers, veertigers als vijftigers en ook zestigers zijn er over het algemeen mee opgegroeid. Die laatste twee generaties kunnen Aap Noot Mies over het algemeen nog goed opzeggen. Zij kennen het leesplankje nog, waarbij de aap in de dakgoot zit. Teun probeerde de aap eruit te krijgen, terwijl het hele dorp toekeek. Inclusief poes Mies. Namen waardoor er bij veel mensen weer een belletje gaat rinkelen, zodat ze terug denken aan de mooie tijd waarin ze zelf de eerste lessen kregen om te leren lezen en schrijven.

Autochtonen en allochtonen


Het is opvallend dat zowel autochtonen als mensen met een migratieachtergrond heel goed op de hoogte zijn van het leesplankje. Ook mensen met een Marokkaanse of Turkse achtergrond zijn er in veel gevallen mee opgegroeid, of hebben er gaandeweg mee te maken gekregen. Het leesplankje heeft velen van hen geholpen om de Nederlandse taal goed onder de knie te krijgen.

Daardoor is het gelukt om 95 procent van de mensen kennis te laten maken met Aap Noot Mies, waardoor het nog altijd een populaire methode is. En een leuk thema voor allerlei accessoires voor thuis. Goed geschikt als een mooi servies en voor allerlei andere producten, die u natuurlijk online kunt bestellen. Ontdek de mooie borden en bekers, net als de glazen en de andere producten die er beschikbaar zijn. Stuk voor stuk mooie aankopen, voor uzelf of om aan iemand anders cadeau te doen.

Sinds 1937 in de klas


De geschiedenis van Aap Noot Mies gaat terug tot in 1937, toen er al beelden werden gemaakt van het leesplankje in Den Haag. Het zijn de oudste beelden die we kennen van het plankje, wat aangeeft dat we daar al tientallen jaren gebruik van maken.

De leerlingen schrijven de woorden op die de leraar op het bord aanwijst. Het laat goed zien hoe generaties lang er in de praktijk mee werkten, om het lezen en schrijven goed onder de knie te krijgen. De methode is inmiddels wel een beetje veranderd, vooral omdat er vanaf het begin al over gemopperd werd. Toch is Aap Noot Mies uitgegroeid tot een onderdeel van de Nederlandse cultuur, waardoor dit vandaag de dag niet meer weg te denken is.

Leuk servies van Aap Noot Mies


Wij houden die traditie en bekende namen graag in ere, bijvoorbeeld met de producten die er beschikbaar zijn. Om een mooi en compleet servies samen te stellen of om een van de spullen te bestellen als een cadeau voor iemand anders.

Het servies van Aap Noot Mies is uitstekend geschikt om cadeau te doen aan iemand anders of om dat zelf te bestellen. U heeft de keuze uit een breed assortiment, waarmee we er graag voor zorgen dat u op uw gemak inspiratie op kunt doen. Ontdek de verschillende leuke producten, die u zelf op of in de kast kunt zetten en waar u iemand anders op een leuke manier mee kunt verrassen.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy

Glasschilderij bestellen


Een glasschilderij kopen en benieuwd waarop te letten? Het is een prachtig sierstuk aan de muur, mits u daar de goede keuze voor maakt. We krijgen regelmatig vragen van klanten, die zich afvragen hoe ze de glazen schilderijen op de beste manier kunnen beoordelen.

Het is ten eerste belangrijk om uit te gaan van uw eigen passie of voorkeur. Als u het glasschilderij koopt voor bij u aan de muur is het vooral belangrijk dat u het mooi vindt. Een goed schilderij koopt u om keer op keer van te genieten. Dankzij het gebruik van bijzondere kleuren of dankzij de mooie compositie, afhankelijk van wat u raakt. Daarnaast is het handig om iets meer te weten over de manier waarop een schilderij van glas wordt gemaakt.

Eeuwenoude glaskunst: gebrandschilderd glas


We spreken tegenwoordig van een glasschilderij, maar eigenlijk is er sprake van gebrandschilderd glas. Dit is een eeuwenoude techniek, waardoor ook de schilderijen van glas eigenlijk niet nieuw zijn. De benaming is nieuw, terwijl de officiële naam van de glaskunst veel beter aangeeft waar het daadwerkelijk om gaat.

Toch is er wel een belangrijk verschil. Honderden jaren geleden lukte het nog niet zo goed om volledig egaal glas te maken. Daardoor kwamen er luchtbelletjes in terecht, iets dat met het brandschilderen niet meer weg te werken viel. Daardoor kon het schilderij wat oneffenheden bevatten. Veel mensen vinden dit de schilderijen van glas hun charme geven, maar anderen hebben liever een perfect plaatje aan de muur hangen.

Dat perfecte plaatje met een glasschilderij is nu veel beter mogelijk, omdat er gebruik gemaakt wordt van modern glas. Dat voorkomt dat er oneffenheden kunnen optreden, zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken. In plaats daarvan is het voldoende om goed te kijken naar het ontwerp en de compositie, net als het gebruik van bepaalde kleuren.

Net als bij een normaal schilderij aan de muur is het belangrijk dat u het mooi vindt. Geniet van de bijzondere techniek die er wordt gebruikt op het glas of kies een exemplaar met een mooie compositie. En wilt u het glasschilderij aan iemand cadeau doen? Probeer er dan voor te zorgen dat de kleuren contrasteren met de rest van het interieur of daar op een mooie manier bij aan zullen sluiten.

Zonder oneffenheden: modern glas


Als u wilt weten waarop u moet letten als u een glasschilderij wilt kopen is het goed om te weten dat u niet meer naar oneffenheden in het glas hoeft te kijken. Modern glas voorkomt dat er bubbeltjes in kunnen ontstaan, waardoor u daar geen last meer van zal hebben. In plaats daarvan is er sprake van een effen geheel, om dat netjes aan de muur te hangen en vervolgens van te genieten. De ontwerpen die u bij ons kunt bestellen zijn tot in detail hoogwaardig afgewerkt. Dat betekent een vlak en stralend geheel, waardoor de compositie zo goed mogelijk tot z’n recht zal komen. Er is geen sprake van bubbeltjes of andere oneffenheden, die de aandacht af zouden kunnen leiden van het ontwerp waar het om gaat. De toepassing van modern glas zorgt er op die manier voor dat het glasschilderij er een stuk beter uitziet dan de modellen van jaren geleden.

Ontwerpen om van alles te ontdekken


Wilt u de ontwerpen en composities goed bekijken, om daar een goede keuze uit te maken? Kies dan een model dat qua kleuren past bij uw interieur of zorgt voor een interessant contrast. En probeer daarnaast op zoek te gaan naar een model dat u kan blijven verbazen. Als er sprake is van meer detail kan dat er makkelijk voor zorgen dat u iedere keer weer iets anders kunt ontdekken. Dat betekent in de praktijk dat u er goed naar kunt blijven kijken, zonder dat dit na verloop van tijd zal gaan vervelen.

Op die manier hangt u niet zomaar een glasschilderij aan de muur. In plaats daarvan zorgt u voor een model dat keer op keer de interesse kan blijven wekken. Om er bij een bijzondere lichtval of op een ander moment van de dag bovendien weer een keer wat anders in te zien. De ideale keuze voor aan de muur, omdat u op die manier voorkomt dat het na verloop van tijd saai kan gaan worden.

Online bestellen en verzenden: zorgvuldigheid geboden


Enthousiast over het bestellen van een glasschilderij, nu u beter weet waar u op dient te letten? U kunt online een van de glasschilderijen bestellen. Wij gaan daar bovendien op een zorgvuldige manier mee om, door er even goed de tijd voor te nemen. Dat komt de afhandeling ten goede, zodat u kunt rekenen op een mooi exemplaar dat u zonder problemen aan de muur kunt hangen. Op die manier bestelt u een glasschilderij, waar u vervolgens jaren met veel plezier gebruik van kunt maken.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy
Op zoek naar een bijzonder cadeau of een uniek woonaccessoire voor binnen? Dan is de kamerfontein een uitstekende keuze. Een accessoire met uitstraling, zowel dankzij de vormgeving als door de functie daarvan. De kamerfonteinen hebben namelijk niets minder dan een lichtgevende bol waarop het water zal ronddraaien, om dat op een geweldige manier de aandacht te laten trekken.

Op die manier is de kamerfontein met een Boeddha met kinderen een uitstekende keuze als eye-catcher. Mooi van kwaliteit en toch op een heel voordelige manier beschikbaar. Als mooie keuze om cadeau te doen aan anderen en om zelf van te genieten. Gewoon bij u in de woonkamer, zodat u buiten een beetje naar binnen kunt halen en u daar heel het jaar door van kunt genieten. Uiteraard kunt u daarnaast gebruik maken van een aantal andere modellen, voor een mooie aanvulling op de rest van uw interieur.

Lichtgevende kristallen bol


De kamerfontein voor binnen is een mooi woonaccessoire, niet in de laatste plaats dankzij de lichtgevende kristallen bol. Die zorgt ervoor dat er niet zomaar sprake is van een fontein, maar dat het gaat om een element dat de aandacht weet te trekken. Bijvoorbeeld in blauw met wit licht. Als letterlijk stralende middelpunt, om de aandacht te trekken en er daarmee voor te zorgen dat er altijd iets bijzonders gebeurt in de woonkamer.

En bijkomend voordeel? De lichtgevende kristallen bol met de Boeddha brengt bovendien zowel geluk als vruchtbaarheid. Twee belangrijke voordelen waar Boeddhisten in geloven. Zij gebruiken de Boeddha’s en de kristallen bollen om voorspoed af te dwingen, zodat het bovendien een investering is in een gelukkiger leven waarbij alles op z’n plaats zal vallen.

Een fontein voor binnen: uniek woonaccessoire


En ook zonder de werking voor het geluk en de vruchtbaarheid is het woonaccessoire een mooie keuze in de woonkamer. Het is een fontein voor binnen, waarmee u de tuin als het ware naar binnen kunt halen. Ideaal in Nederland, waar de temperaturen het over het algemeen niet zo vaak toelaten om lekker naar buiten te gaan. En als dat dan toch al een keer lukt is het vaak snel afgekoeld, waardoor u uiteindelijk toch weer binnen zal gaan zitten. Dankzij de kamerfontein wordt dat net zo leuk als buiten, zodat u daar niet meer over hoeft te twijfelen.

U zal merken dat deze woonaccessoires ervoor zorgen dat ook anderen die bij u langs komen graag naar binnen gaan om hiervan te genieten. Om tot rust te komen of om er af en toe geboeid naar te kijken, waardoor het ook een uitstekend cadeau is om iemand anders een keer mee te verrassen.

Andere woonaccessoires: wandversiering


En naast de kamerfonteinen op zoek naar andere woonaccessoires die een mooie keuze voor thuis vormen? Uiteraard heeft u de keuze uit een breed assortiment, bijvoorbeeld op het gebied van wandversiering. Dat gaat in een aantal gevallen goed samen met de fonteinen voor binnen, om in dezelfde stijl ook iets aan de wand te kunnen hangen en daarmee voor een mooi geheel te zorgen.

Hoe u er ook gebruik van wilt maken, wij helpen u graag inspiratie op te doen met de woonaccessoires en bijvoorbeeld de wandversiering die er beschikbaar is. Vaak bij ons uit de eigen voorraad, zodat we de verzending daarvan snel in orde kunnen maken. Dat betekent dat u de accessoires voor thuis en de versiering voor de wand snel in huis heeft.

Doe online alvast inspiratie op met de verschillende artikelen die we schreven over bijvoorbeeld de woonaccessoires. Mooi van kwaliteit en vaak toch op een voordelige manier beschikbaar, zodat u daar geen grote bedragen voor hoeft uit te geven. Op die manier blijft het ook leuk om de accessoires iemand anders een keer cadeau te doen. En om ervoor te zorgen dat zij iets moois aan de muur op kunnen hangen in hun woning.

Online woonaccessoires kopen


Online op zoek naar mooie woonaccessoires? Wij zorgen er met de uitgebreide collectie voor dat u uw huis op een leuke mooie manier kunt inrichten. Met een aantal nieuwe spullen voor aan de muur of om neer te zetten. Zoals de kamerfontein voor binnen, die laat zien dat het heel goed mogelijk is om buiten naar binnen te halen. Zoals het ook lukt om binnen naar buiten te brengen met bijvoorbeeld een tafelhaard. Wij helpen u graag inspiratie op te doen met de verschillende leuke accessoires en producten. En heeft u vragen over de kamerfontein, de wandversiering of de andere producten? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy
Wandversiering ophangen, maar weet u niet goed wat er beschikbaar is? Geen probleem, wij gingen op zoek naar de top 5 wanddecoratie en -versiering van dit moment. Leuke trendy en hippe spullen, die het ontwerp van de wand een stuk gezelliger en warmer maken.

Het haalde onze top 5 niet, maar de metalen wanddecoratie wordt steeds populairder bij veel mensen. Het is een goed voorbeeld van de manier waarop we vandaag de dag met verschillende materialen om kunnen gaan. Het metaal krijgt een heel andere bestemming dan we normaal zouden gebruiken. Voor een bijzonder reliëf aan de muur, om daar op een leuke manier gebruik van te maken. En benieuwd naar de top 5? We zetten ze op een rij:
▪ Klokken: meer dan de tijd zien
▪ Wandhaken om iets aan op te hangen
▪ Interieurstickers voor sfeer
▪ Fotolijsten: maak het persoonlijk
▪ Wanddecoratie van hout

Klokken: meer dan de tijd zien


Een klok in huis is uitermate praktisch. Om snel te zien hoe laat het is en op tijd te vertrekken. Naar een belangrijke afspraak, om met vrienden te gaan eten of om de trein niet te missen. Maar, een klok heeft als wandversiering nog veel meer te bieden. Een klassieke klok kan zorgen voor een heel statig interieur, terwijl een moderne klok juist strakke lijnen en vormen kan benadrukken.

Wandhaken om iets aan op te hangen


Houdt u van de klassieke elementen in huis? Dan mogen wandhaken in ieder geval niet ontbreken. Een mooie keuze binnen ieder interieur, beschikbaar in een aantal verschillende ontwerpen. Goed geschikt om iets aan op te hangen. Of simpelweg om de lengte van een muur te ‘breken’. Die zal minder lang ogen, waardoor de sfeer er gemakkelijk knusser op wordt.

Interieurstickers voor sfeer


Leuk voor in de kinderkamer, net als voor in de woonkamer, in de keuken of op het toilet. Dankzij de verschillende interieurstickers kunt u er meerdere kanten mee op. Een heel directe vorm van wandversiering, om de wand op een leuke manier op te fleuren. Breng wat kleur aan of zorg voor opvallende vormen. De stickers laten zich gemakkelijk aanbrengen en zijn natuurlijk ook weer te verwijderen. Op die manier zijn ze een mooie keuze voor aan de wand, om die op een bijzondere manier te versieren.

Fotolijsten: maak het persoonlijk


Wat is er leuker dan het delen van de mooiste ervaringen, bijvoorbeeld met vrienden en familie? Maak gebruik van fotolijsten en zorg ervoor dat u ook zelf dagelijks even terug kunt kijken naar die mooie momenten. U heeft de keuze uit tal van fotolijsten. In een aantal gevallen met een standaard om ze neer te zetten, maar in ieder geval altijd geschikt om op te hangen. Als patroon aan de wand door meerdere fotolijsten te combineren. Of als een enkel model op een groot formaat, afhankelijk van waar uw voorkeur naar uitgaat.

Tip: u kunt de fotolijsten gebruiken om meer kleur of juist meer balans aan te brengen. In een ruimte zonder veel accessoires en kleuren zijn ze ideaal om meer kleur toe te voegen. En ontbreekt het niet aan kleur, maar wel aan sfeer? Dan is het verstandig om de foto’s in zwart-wit af te laten drukken.

De fotolijsten vormen op die manier een belangrijke vorm van wanddecoratie, goed geschikt om de muur op een leuke manier mee te decoreren. Blader door de verschillende lijsten, om daar online een goede keuze uit te kunnen maken.

Wanddecoratie van hout


Tenslotte, wanddecoratie van hout . Een prachtige vorm van wandversiering, net als de modellen met metaal. Het unieke hiervan is dat er reliëf in zit. Wat dat betreft gaat het niet zomaar om een 2D-presentatie, maar kunt u er zelfs in 3D van genieten. Prachtig om zelf op te hangen en bovendien goed geschikt om cadeau te doen. Niet goedkoop, maar op die manier wel een bijzonder cadeau om iemand op een leuke manier mee te kunnen verrassen.

Wat dat betreft heeft u verschillende mogelijkheden om er met wanddecoratie en wandversiering voor te zorgen dat het in huis een stuk gezelliger wordt. ‘Breek’ de wand en de lengte daarvan of combineer leuke kleuren en materialen tot één geheel. Met name die combinaties zijn interessant, aangezien er op die manier eenheid ontstaat. Gebruik in de woonkamer en in de keuken dezelfde materialen of kleuren, om die terug te laten komen. De wandversiering kan elkaar dan versterken, voor een optimaal resultaat.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy
Mooie metalen wanddecoratie kopen of die al in huis en benieuwd hoe u die kunt ophangen? De Boom Juline en bijvoorbeeld de vlinder van metaal zijn prachtige keuzes voor aan de muur.

Het ophangen van de metalen wanddecoratie is voor veel mensen een uitdaging. Immers, het kan gaan om een flink gewicht aan de muur. Het is belangrijk om gebruik te maken van een aantal stevige materialen. Het gaat dan natuurlijk om de wand of de muur, net als om de plug die u gebruikt en ook de schroef of de bout. En wilt u gebruik maken van een alternatief? Het is ook mogelijk om de metalen wanddecoratie aan het plafond op te hangen. Wij zetten een paar handige tips op een rij.

Een stevige wand of muur


Houd er rekening mee dat (zware) metalen wanddecoratie een stevige muur vereist. Een eenvoudige gipswand is niet automatisch geschikt om meerdere kilo’s aan gewicht aan op te hangen. Tenminste, als u gebruik maakt van één bevestigingspunt. Wilt u de metalen decoratie ophangen aan een dunnere wand of een muurtje van gips? Houd er dan rekening mee dat het belangrijk is om gebruik te maken van meerdere bevestigingspunten. U kunt op die manier het gewicht verdelen, waarmee u het risico verkleint dat de schroef of bout uiteindelijk uit de muur zal komen.

Kies bij voorkeur voor wanddecoratie van metaal aan een betonnen wand of muur. Op die manier is het materiaal stevig genoeg om daar grotere hoeveelheden gewicht aan op te hangen. U kunt doorgaans tot honderden kilo’s ophangen, waardoor de metalen wanddecoratie geen enkel probleem vormt. Het is bovendien niet nodig om gebruik te maken van meerdere bevestigingspunten. Een enkel punt is voldoende om de decoratie op te hangen en er daarmee voor te zorgen dat deze niet naar beneden zal komen.

Gat boren en plug plaatsen


Zowel in een betonnen muur, in een gipswand als in bijvoorbeeld een muurtje van kalkzandsteenblokken is het belangrijk om een gat te boren en gebruik te maken van een plug. Op die manier ontstaat er een stevige verbinding met de muur, op het moment dat u daar de schroef of de bout in plaatst. Zorg er uiteraard voor dat de schroef en de bout bij de plug passen. Let goed op de dikte en op de lengte van het geheel. Het is niet nodig om gebruik te maken van een specifiek dikke schroef of bout, aangezien alle modellen gemakkelijk meerdere tientallen kilo’s aan gewicht kunnen dragen.

Probeer een plug te kiezen die in ieder geval 4 - 6cm in de muur gaat. Op die manier ontstaat er voldoende hefboomwerking om de decoratie netjes op z’n plek te houden. Kijk goed naar de lengte van de schroef of bout en zorg ervoor dat de plug een stukje langer is. Op die manier heeft u de kans om deze er helemaal in te draaien. Vervolgens kunt u die een stukje terugdraaien om de bevestiging van de decoratie mogelijk te maken.

Een gat met een doorsnee van 5 - 6mm zal over het algemeen voldoende zijn. Op die manier kunt u er een stevige schroef of bout in plaatsen, uiteraard met behulp van de plug. Er ontstaat een stevige verbinding in de muur of wand. Houd er rekening mee dat er speciale pluggen bestaan voor het type wand. In een betonmuur kunt u de reguliere pluggen gebruiken, terwijl een (holle) gipswand vraagt om een gipsplug die achter de wand uit zal klappen.

Gebruik een schroef of bout


Gebruik vervolgens een schroef of een bout om de metalen wanddecoratie aan op te kunnen hangen. Kies voor een model met 5 - 6cm lengte en een doorsnee van 5 - 6mm. Op die manier is het materiaal goed geschikt om tientallen kilo’s aan gewicht te kunnen dragen. Ruim voldoende voor de wanddecoratie van metaal, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Een touwtje aan het plafond


Heeft u niet de mogelijkheid om de wanddecoratie van metaal aan de muur op te hangen? Het is dan mogelijk om het geheel te bevestigen aan het plafond. Gebruik een ring of een haak en houd daarvoor de werkwijze zoals voor de schroeven of bouten in de muur aan. Kies vervolgens een stuk touw of een metalen stang die dik en stevig genoeg is om het gewicht te kunnen dragen.

Metalen wanddecoratie kopen


U kunt op die manier metalen wanddecoratie kopen en die op een mooie manier ophangen aan de wand of aan de muur. Voor een prachtig sierraad aan de muur, dat netjes op z’n plek zal blijven hangen.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy
Kinderen kunnen niet vroeg genoeg leren sparen. Maar, hoe krijgt u ze zover dat het leuk wordt om geld apart te zetten? Dat begint met het kopen van een nieuwe mooie spaarpot. Bijvoorbeeld een waar spaarvarken, zoals we dat kennen uit de betere verhalen en natuurlijk uit films.

Gelukkig bestaan er meer tips om kinderen aan het sparen te krijgen. We zetten er een paar op een rij, waarmee u ervoor zorgt dat de spaarpot van de kleine zo snel mogelijk vol zit en kinderen beter met geld om leren gaan.

Maak het concreet


Maak het spaardoel zo concreet mogelijk. Neem een foto van wat de kinderen ervan willen kopen en leg die in de buurt van de spaarpot. Of geef duidelijk aan hoeveel procent van het bedrag al bij elkaar is gespaard. Naarmate dat toeneemt wordt het leuker om geld in de spaarpot te doen.

Maak het vanzelfsprekend


Probeer een ‘automatisch’ moment te bedenken, om te sparen. Bijvoorbeeld bij het uitdelen van het zakgeld, waarbij een deel van het geld in de spaarpot terecht komt. Er ontstaat dan een associatie, die aangeeft dat het normaal is om periodiek te sparen. Prettig voor later, als de kinderen volwassenen zijn en het ‘normaal’ is om een deel van het verdiende inkomen apart te zetten.

Contant sparen en dan naar de bank


En zorg er ten derde voor dat het sparen uit twee verschillende stappen bestaat. Door contant geld te verzamelen en daarmee de spaarpot te vullen. Is de spaarpot vol? Breng het geld dan samen naar de bank. En laat zien dat het geld op de rekening terecht komt, om daarna opnieuw de spaarpot te gaan vullen. Op die manier ontstaat er een concreet en een hoger doel, die samen zorgen voor de ultieme motivatie om geld opzij te zetten.

Spaarpot kopen


Een spaarpot kopen voor de kinderen en op zoek naar leuke modellen? Bekijk de spaarpotten bij ons uit het assortiment. In een aantal gevallen goedkoop beschikbaar, waardoor ze ook goed geschikt zijn om cadeau te doen. Blader door de spaarpotten voor de kinderen, maak er zelf gebruik van of doe die iemand anders cadeau.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy
De leukste Aap Noot Mies-producten ontdekken, voor uzelf of om cadeau te doen? Wij zorgen er met het brede assortiment voor dat u de keuze heeft uit een aantal verschillende producten. Om terug te denken aan de tijd waarin we zelf leerden lezen of om ook de kinderen van nu daar groot mee te brengen.

U heeft online de keuze uit een aantal leuke producten van Aap Noot Mies, die ook goed geschikt zijn om iemand cadeau te doen. Anderen met een kleine of anderen die net als u wel houden van een beetje nostalgie om van na te genieten.

Een mooi puzzelplankje


Bekijk bijvoorbeeld het mooie puzzelplankje. Een prachtige keuze binnen de producten van Aap Noot Mies. Een traditioneel model, zoals we daarmee allemaal hebben leren lezen en op de manier zoals er nog altijd wel eens gebruik van wordt gemaakt.

Denk weer even terug aan de prachtige historie en de manier waarop u zelf uw eerste woorden leerden lezen. Om dat nu over te brengen aan de kinderen of om daar gewoon zelf van te genieten. Het plankje van Aap Noot Mies is goed geschikt als cadeau en ontzettend leuk om zelf te hebben.

Het Aap Noot Mies theeblikje


En niet specifiek op zoek naar het bekende plankje met de woorden om te leren lezen? Uiteraard zijn er ook andere Aap Noot Mies-producten beschikbaar. Bekijk bijvoorbeeld het theeblikje. Een andere keuze binnen de populaire producten, waarmee u een leuk cadeau kunt aanbieden. Of er zelf voor kunt zorgen dat u de thee of de koeken op een nostalgische manier uit kunt delen. Geschikt voor verschillende producten, om daar thuis op allerlei manieren gebruik van te kunnen maken.

Servies en meer van Aap Noot Mies


Online heeft u de keuze uit veel verschillende producten van Aap Noot Mies. Heeft u zin in een beetje nostalgie of wilt u daar vooral handig gebruik van kunnen maken? Ontdek de verschillende keuzes binnen ons brede assortiment. Om zelf gebruik van te maken in uw huishouden of om aan te bieden als een mooi cadeau voor iemand anders. Vaak uit voorraad leverbaar, zodat u alles van Aap Noot Mies binnen 1 - 2 werkdagen in huis heeft.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy

Brievenbus


Een brievenbus is meer dan zomaar een postgleuf, vooral als u gebruik maakt van een van de mooie modellen. Als staande brievenbus of gewoon hangend aan de wand, in een van de mooie materialen. Bijvoorbeeld in RVS, van Esschert Design of een van de andere merken. Een mooie keuze, om meer uit te stralen dan met een standaard model in de deur.

Staande brievenbus of een hangend model


We onderscheiden twee soorten ‘andere’ brievenbussen, ten opzichte van de standaard gleuf in de voordeur:

▪ Staande brievenbus
▪ Hangende brievenbus

De beide modellen zijn online verkrijgbaar en dragen op een mooie manier bij aan de uitstraling. Van de gevel en van heel de woning, dankzij de bijzondere ontwerpen die er beschikbaar zijn. Om de post in te laten bezorgen. En om die op de traditionele manier ’s morgens vroeg uit de bus te halen. Of om er aan het eind van de dag nog even in te kijken.

In RVS en andere materialen


Uiteraard is het verstandig om bij de aanschaf van een brievenbus rekening te houden met de materialen die er beschikbaar zijn. RVS is bijvoorbeeld een goede keuze, net als de andere metalen. Vaak voorzien van poedercoating of een andere manier van verven. Om de brievenbus groen of zwart te maken. Of om die op een bijzondere manier van een opvallend ontwerp te voorzien. Wij maken u de keuze graag gemakkelijk, dankzij een breed online assortiment met de verschillende modellen die er beschikbaar zijn. Altijd in goede kwaliteit, dankzij het gebruik van RVS en andere hoogwaardige materialen.

Online brievenbus kopen: uitgebreid aanbod


Online op zoek naar een brievenbus? Bekijk de staande en de hangende modellen, waarmee u kiest voor meer dan zomaar een postgleuf in de deur. Voor een brievenbus die u neer kunt zetten of aan de wand kunt hangen. En waarmee u er bovendien voor zorgt dat er geen tochtgat naar de rest van de gang en de woning ontstaat. Ontdek online onze brievenbussen . En heeft u vragen? Neem contact op voor meer informatie.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy
Er voelt niets zo heerlijk warm als het verleden. Even terug in de tijd, toen alles nog beter was. En warmer bovendien, dankzij de pure materialen en de aandacht die fabrikanten daar nog voor hadden. Voor een mooi product voor onder de douche, waarbij alles tot in detail lijkt te kloppen. Om zelf weer even van te kunnen genieten of als mooie keuze voor een origineel cadeau.

De warmte van weleer


Op zoek naar die warmte van weleer en benieuwd naar de cadeaus die er beschikbaar zijn? Bekijk dan bijvoorbeeld de zeepbolhouder. In chroom en alleen daardoor al een prachtige keuze. Gecombineerd met een gele zeepbol en natuurlijk een mooie geschenkverpakking, waardoor alle elementen elkaar versterken.

Het uitpakken op zich is al een feestelijk moment, nog los van de verrassing met de mooie zeepbolhouder. Pure nostalgie in een mooie verpakking, gecombineerd met een gele zeepbol. Dat is de historie en nostalgie op z’n mooist, waardoor de ontvanger geniet van een heerlijk cadeau dat warmte biedt en zorgt voor een fijn genietmoment.

Genieten onder de douche


Om te genieten onder de douche, dankzij de heerlijke geuren van de zeepbol. Op te bergen in de handige zeepbolhouder, waarmee het een mooie keuze is die op een heel handige manier van pas komt. Om uzelf op een leuke manier mee te verrassen of om er hiermee voor te zorgen dat u iemand anders in het zonnetje kunt zetten. Het ideale cadeau en een mooie keuze voor pure kwaliteit. Dankzij de nostalgie die warmte uitstraalt, waarmee de zeepbolhouder altijd goed in de smaak valt.

Zeepbolhouder en zeepbol kopen: het ideale cadeau


Een zeepbolhouder en een zeepbol kopen? De combinatie daarvan is het ideale cadeau, om mee terug in de tijd te kunnen. Bekijk onze categorie met zeephouders en zeepbollen, om daar online een keuze uit te kunnen maken.

En vragen over de zeepbolhouder of een van de andere producten bij ons uit het brede assortiment met leuke cadeaus? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Deel met:

Tags:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy
Mooie bronzen woonaccessoires: een opvallende trend in huis. Een hoogwaardig materiaal, goed geschikt om op verschillende manieren vorm te geven. En op een goede manier geschikt voor in huis. Voor uzelf of om cadeau te doen aan iemand anders. Als een verrassing voor een housewarming, voor een verjaardag of als zakelijke keuze voor een relatiegeschenk.

Mooie bronzen woondecoratie


Bronzen beeldjes zijn uitstekend geschikt als woondecoratie. Dat heeft te maken met de vorm en de kracht die het materiaal uitstraalt. Bijvoorbeeld met een baby in een mand, net als met een baby in handen.

Er ontstaat op die manier een uniek samenspel van een hoogwaardig materiaal met een heel teder ontwerp. Mooi in brons en goed van kwaliteit. En met een behoorlijk gewicht, waardoor het cadeau uitermate robuust aanvoelt. Een mooie keuze om zelf in huis neer te zetten en minstens zo goed geschikt om aan iemand anders cadeau te doen.

Accessoires voor in huis


Het is wat dat betreft niet vreemd dat alles van brons het steeds beter doet als woonaccessoire. Gecombineerd met de trend in goud, al vraagt dat om een verdere afstemming van een deel van het interieur. Dat is met brons niet meteen nodig, waardoor het goed mogelijk is om de beelden te combineren.

De bronzen beeldjes zoals hierboven aangegeven combineren zowel met een meer strak en modern interieur als met een klassieke keuze. Op die manier kunt u er alle kanten mee op, want de producten goed geschikt maakt om iemand anders cadeau te doen.

Woonaccessoires kopen: online assortiment


Mooie woonaccessoires kopen en daar liever de deur niet voor uit? Wij zorgen er met ons brede assortiment voor dat u daar gewoon online op uw gemak een keuze uit kunt maken.

Vaak direct uit voorraad leverbaar, waardoor u bijvoorbeeld de accessoires voor binnen al na een paar dagen in huis kunt hebben. Om er meteen gebruik van te maken of om die cadeau te doen. En meer weten? Neem dan contact met ons op.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy
Sparen is een heerlijk gevoel, vooral als het opschiet en u snel uitkomt op het bedrag dat u nodig heeft. En om die snelheid in ieder geval gevoelsmatig te verbeteren zijn er allerlei mooie spaarpotten beschikbaar. Zoals die in de vorm van een auto. Goed geschikt als eerste spaarpot voor uzelf of om cadeau te doen, zodat iemand anders daarin kan sparen.

Een oude 2CV in twee keer twee kleuren


De spaarpot in de vorm van een auto is er in verschillende varianten. Bijvoorbeeld in de vorm van een oude taxi zoals die in Londen nog altijd rijden, of in de nog meer klassieke 2CV. De ‘Eend’, een auto van grote statuur die nog regelmatig op de weg te zien is. En die het leuk maakt om ergens voor te sparen, ook al is het niet de beste raceauto die er beschikbaar is. In twee keer twee kleuren. In rood en wit of in rood met zwart, waardoor er in de beide gevallen wel sprake is van sportieve kleuren.

In het blauw: een auto of een bus


En aan de andere kant juist op zoek naar een auto spaarpot in blauw? Ook daarvan zijn een paar verschillende modellen beschikbaar. Helemaal in het blauw voor een mooie klassieke auto. Of in het blauw met wit in de vorm van een busje, met op het dak een surfplank. De keuze voor een heerlijk ontspannen reis, zoals het geld sparen zou moeten zijn. Om toe te werken naar een beoogd spaarbedrag, waarmee u iets leuks kunt kopen.

Maak sparen leuk: met een auto spaarpot


Sparen weer leuk maken en er zelf voor zorgen dat u een mooi bedrag bij elkaar kunt sparen? Bekijk online de spaarpotten die u kunt kopen. Gewoon bij ons uit eigen voorraad, waardoor we de verzending snel in orde kunnen maken.

En de spaarpotten in de vorm van een auto zijn daarnaast goed geschikt om iemand cadeau te doen. Om iemand te verrassen met een mooie auto, die het gemakkelijker maakt om geld op zij te zetten. Voor een speciale uitgave, of om altijd wat achter de hand te kunnen houden.

Deel met:

Lees verder | Geplaatst in Woonaccessoires Door Freddy
Page:
  1. 1
  2. 2


Omhoog