Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Wie zit er achter de houten puzzels

Wie zit er achter de houten puzzels

Wanneer je zelf van puzzelen houdt dan zijn de houten puzzels van robotime of wooden city. Het is een mooie uitdaging voor jong en oud en eenmaal als het af is kun je het ook nog eens gebruiken als woonaccessoire. Het kan je woonkamer erg op sieren door deze houten puzzel.

De houten puzzels

De houten mechanische puzzels garanderen uren puzzel plezier en daarna nog vele uren genieten wanneer het in de woonkamer als woonaccessoire staat. Bij decoaction.nl hebben we verschillende 3D houten puzzels en ook van verschillende merken. Zo zijn de meeste puzzels Mr. Playwood. Dit bedrijf staat in de Oekraïne en maakt mechanische puzzels. Er zijn ook puzzels van het merk Wooden city. Genoeg verschillende houten puzzels om te kiezen dus.

Wooden city stelt zich voor

Het Poolse bedrijf Wooden City maakt houten puzzels. Het hoofdkantoor zit in de plaats Wroclaw. Van daaruit worden producten verzonden naar veel plaatsen op de wereld. Het aanbod wat ze hebben is heel erg ruim. Ze hebben zo ongeveer veertig modellen die allen van hout zijn en uniek. Zo zijn er vliegtuigen, motorfietsen en veel meer modellen. Deze modellen zijn erg leuk om te maken en je hebt er dan ook uren plezier van om het in elkaar te zetten. Daarna kan je er nog jaren van genieten als woondecoratie.

De belangrijkste trefwoorden die bij de Houten Puzzels van Wooden city horen zijn:

• Zelfmontage
• Geen lijm nodig
• Educatief
• Het is gemaakt van natuurlijk materiaal
• Het is gemaakt in de EU

Wanneer je naar de verschillende modellen kijkt merk je dat ze ook nog eens echt kunnen bewegen. Zo nemen we de Wooden City Molen Hout. Dit puzzelstuk bestaat uit tweehonderd tweeëntwintig stukjes en het is gemaakt van hoogwaardig triplex. Wanneer je deze puzzel in elkaar hebt gemaakt kan de molen ook nog bewegen. Dit is wel een prachtige woondecoratie. Wanneer je hier mee aan de slag gaat moet je er rekening mee houden dat je er rond de zeven uur mee bezig bent, dus geduld is een schone zaak.

Robotime stelt zich voor

In 2007 is Robotime opgericht. Het richtte zich voornamelijk op 3D houten puzzels, speelgoed en houten handwerk. Robotime heeft drie submerken. Dit zijn de volgende:

• ROKR
• Rolife
• Robud

Robotime heeft zich gericht over de hele wereld en heeft zich toegewijd aan innovatieve, fantasierijke en educatieve producten. Ze hebben meer dan vierhonderd houten puzzels gemaakt. Zo kun je denken aan robot dinosaurus, mechanische tandwielen, doe-het-zelfhuizen en muziekdozen. Het doel van Robotime is doe-het-zelf bouwen, plezier hebben, mogelijkheden versterken en creativiteit stimuleren.

Robotime staat bekend om de volgende aspecten:

• Meer dan tien jaar ervaring in houten puzzel ontwerpen
• Er zijn meer dan zestig ontwerpers en ingenieurs waardoor er originaliteit en creativiteit is
• Ze produceren rond de twintig miljoen puzzels per maand.
• Ze hebben lokale en internationale certificeringen
• Er zijn wereldwijd evenementen van Robotime

Decoaction.nl heeft een aantal ontwerpen van Robotime die er besteld kunnen worden. Zo kan je de keuze maken om een Robotime Bouwpakket Platenspeler Rokr te kiezen. Deze houten puzzel bestaat uit vier honderdvierentwintig verschillende stukjes. Hoe leuk is het om een platenspeler zelf in elkaar te zetten? Wanneer de platenspeler in elkaar gezet is kan je hem als decoratie in de woonkamer, slaapkamer of kantoor zetten.

Zo kan je overwegen om één van de doe-het-zelf huizen te maken. We nemen de Robotime Diy Huis party Time. Dit pakket bestaat uit vijfhonderd onderdelen. Wanneer jij een echte knutselaar bent dan is dit zeker een leuk project. Je kunt je uren vermaken met het passen en meten van de juiste stukjes zodat alles op zijn plaats zit. Dit kun je gebruiken als decoratie in je huis en zelfs de inrichting van het huisje kan je inrichten zoals jij dat wilt. De afmeting van het huis is ongeveer 30 x 15 x 16.5. Het materiaal van de onderdelen bestaan uit hout, karton en kunststof. Dit huis kan gemaakt worden voor een leeftijd vanaf zestien jaar.

Je kunt er een heel mooi dorpje van maken door verschillende doe-het-zelf huizen te maken en deze bij elkaar te stallen op bijvoorbeeld een kast. Op die manier creëer jij je eigen dorp die je ook nog eens zelf gemaakt hebt.