Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Wat is de Houten 3D puzzel van Robotime!

Wat is de Houten 3D puzzel van Robotime!

Wanneer jij van priegelen, puzzelen en bouwen houdt dan moet je echt eens gaan kijken naar de houten 3D puzzel van Robotime. Hier kom je mee in de wereld van de miniatuur, modelbouw en in een heerlijke relaxte modus met deze uitdagende puzzels. Kom je snel eens kijken bij Decoaction.nl?

Complete sets van Robotime

Wanneer je op zoek gaat naar een set van Robotime ben je er al heel erg snel achter dat ze bestaan uit veel materialen, templates en basisonderdelen. Elk onderdeel heeft nog wat sleuteltijd nodig dus ben je er ook nog wel even een tijdje mee bezig. Je kunt er dus uren plezier mee hebben. Alle onderdelen kunnen ook geverfd worden, waar dan ook weer de hulpmiddelen voor bij zitten. Je merkt dat de set ook echt compleet is.

Geen lijm nodig en het past precies

Doordat alle onderdelen in elkaar en op elkaar passen is er geen lijm nodig. De onderdelen zijn gesneden met een laser. Het hout is gesneden uit milieuvriendelijk hout. De onderdelen kunnen zo uit het hout geduwd worden. Wanneer je de juiste onderdelen er uit geduwd hebt, kan je ze op de juiste plaats schuiven of klemmen. Mocht er nou een stukje niet echt goed strak zitten kan je altijd een drupje lijm gebruiken.

Welk exemplaar kies je voor?

Wanneer het voor het eerst is dat je een 3D puzzel gaat maken dan doe je er goed aan om te beginnen met een redelijk eenvoudig model. Heb je het nu vaker gedaan dan is het wel logisch dat je voor een uitdaging gaat. Het is misschien wel leuk om dan bijvoorbeeld het reuzenrad te maken van Wooden city. Daar kan je dan vele uurtjes plezier van hebben voor je het reuzenrad in elkaar hebt. Het mooie van een 3D puzzel is dat je het als het helemaal klaar is kan gebruiken als woonaccessoire. Dit zijn bijzondere puzzels die je veel plezier geven maar ook nog eens een mooi woonaccessoire.

Verschillende soorten van 3D puzzels De puzzels van Robotime zijn er in verschillende varianten. Zo is zijn miniatuurhuisjes, de DIY house collectie, en de houten modelbouwsets. Wanneer je een houten modelbouwset wilt maken heb je genoeg keuze bij decoaction.nl. Alle sets draaien, rijden en functioneren. Zo zijn de DIY en miniatuur house collectie verschillende huisjes die je kunt maken. Zo heb je de Cathy’s green house, Emily’s Flower shop en vele meer.

Wanneer je eenmaal een setje hebt aangeschaft kom je er achter dat er ook nog eens Ledverlichting in verwerkt is. In de avond kan je dan ook nog eens genieten van de DIY huisjes en ga je zien dat de ruimte tot leven komt. De batterijen zitten bij de pakketten ingeleverd.

3D puzzel, de hobby waar je een missie mee hebt

De 3D puzzels zijn een aangename en uitdagende afwisseling op de legpuzzels. Hier heb je niet alleen ontspanning mee maar het heeft ook een uitdaging en een missie. Hier kan je ook nog eens je creativiteit in kwijt. Zoals al eerder gezegd, wanneer je dit voor het eerst doet is het verstandig een eenvoudig en klein model te kiezen. Doordat er vele verschillende modellen zijn kun je de juiste uitdaging nemen wat puzzel betreft. En uiteindelijk is dan je missie om de puzzel net zo mooi te maken als dat hij op de doos staat. Daarna kan je er volop van genieten als je het als decoratie in je interieur zet.

De 3D puzzel, een leuk cadeau voor een gezellige avond

Wanneer je eens op zoek bent naar een cadeau wat je samen kan gebruiken voor een gezellige avond, dan is de 3D puzzel daar zeer geschikt voor. Je kunt samen met een vriend (in), broer, partner of kind een avond aan de puzzel werken. Dit kan je met één puzzel doen maar ook dat je ieder een eigen puzzel hebt. Samen een beetje kletsen, muziek luisteren tussendoor wat drinken en snacken. Hoe gezellig kan je avond samen zijn? Wanneer je ieder een eigen puzzel hebt maar wel dezelfde kan je het door een kleurtje te geven toch net anders maken maar wel helemaal passend bij jou of je interieur.