Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Maak kennis met de Robotime 3D houten puzzel

Maak kennis met de Robotime 3D houten puzzel

Veel mensen hebben een hobby en voor veel mensen is het maken van een legpuzzel erg ontspannend. Het gebeurt ook vaak dat deze mensen een beetje uitgekeken raken op de hobby en een nieuwe uitdaging zoeken. In dat geval is een Robotime 3D houten puzzels een prima stap naar een volgende uitdaging. Niet alleen voor de legpuzzel liefhebbers, maar eigenlijk voor iedereen die een leuke uitdaging zoekt.

Van welk materiaal zijn de puzzels gemaakt?

Een 3D houten puzzel van Robotime, is gemaakt van triplex van hoge kwaliteit en dit materiaal zorgt er dan ook voor dat de puzzel niet te zwaar wordt, maar wel goed stevig is en tegen een stootje kan. Als je de puzzel ziet, zou je denken dat het een bouwpakket is, die je in elkaar moet lijmen. Het blijft hoe dan ook een puzzel, dus je kan hem ook weer uit elkaar halen en er wordt geen druppel lijm gebruikt.

Vanaf welke leeftijd is een Robotime 3D houten puzzel geschikt?

In principe wordt er gezegd dat je toch wel zo’n 14 jaar oud moet zijn, maar er zijn genoeg jongeren onder die leeftijd, die hun hand er niet voor omdraaien. Een Robotime 3D houten puzzel is eigenlijk voor iedereen die handig en creatief is en van een leuke nieuwe uitdaging houdt.

Wat kost zo’n puzzel en hoe kan ik het beste beginnen?

Net als bij de vele andere hobby’s, is dat afhankelijk van welk pakket je wil gaan maken. De prijzen variëren uiteraard en je hebt al een Robotime 3D puzzel, vanaf €8,- en dat kan oplopen naar zo’n €140,-. Voor relatief weinig geld kan je dus kijken of zo’n puzzel ook iets voor jou is. Het is sowieso wel verstandig om met een eenvoudige, kleine 3D puzzel te beginnen. Een 3D puzzel is toch wel even iets anders dan een legpuzzel, dus je met een kleine 3D puzzel kan je mooi de basisprincipes onder de knie krijgen.

Uit welke varianten kan ik kiezen?

Robotime heeft 3D houten puzzels met verschillende thema’s. Zo kun je klein beginnen met bijvoorbeeld een konijntje, sabeltandtijger, een panda en nog vel meer van deze starters puzzels, om ze maar even zo te noemen. Daarna kan je naar het grotere werk toe werken. Van een antieke grammofoon platenspeler, via de koets van Assepoester en een ingewikkelde locomotief, naar uiteindelijk de grootste en tevens duurste 3D puzzel, de globe.

Waar kan je een 3D houten puzzel kopen?

Op internet kan je voor deze puzzels heel goed terecht bij Decoaction.nl. De grotere speelgoedzaak zal ze ongetwijfeld ook verkopen, maar wie gaat er nog naar een fysieke winkel, als je zo’n 3D puzzel ook vanuit je luie stoel uit kan zoeken. Je kan dan gelijk de productomschrijving bekijken en vervolgens laat je nadat je een keuze hebt gemaakt de 3D puzzel toch gewoon bij je thuisbezorgen. Vervolgens maak je een keuze en laat je de puzzel gewoon bij je thuisbezorgen.