Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Waarom een 3D houten puzzel?

Waarom een 3D houten puzzel?

Het is één van de meest ontspannende hobby’s, puzzelen. Nee, niet de kruiswoordpuzzel, maar de legpuzzel. Maar soms blijft het daar niet bij en willen mensen een nieuwe uitdaging. In dat geval zijn houten puzzels een prima stap naar een volgende uitdaging.

Van welk materiaal zijn de puzzels gemaakt?

De 3D houten puzzels van Robotime, zijn van hoge kwaliteit triplex gemaakt en daarmee wordt het ook betaalbaar gemaakt. Dit materiaal zorgt er ook voor dat het allemaal niet te zwaar wordt, maar toch goed stevig is en tegen een stootje kan. Het mooie van deze puzzels is, dat alles in elkaar is te zetten zonder lijm. Als er dus iets niet goed zit, kan je het er weer moeiteloos afhalen.

Uit welke varianten kan ik kiezen?

Robotime heeft 3D houten puzzels met verschillende thema’s. Als je van treinen houdt heeft Robotime een geweldige trein als 3D puzzel, maar er is bijvoorbeeld ook een molen, de Tower Bridge, een eenhoorn en zelfs een 3D puzzel in de vorm van een klok, die echt werkt. Zo kan je je creativiteit gewoon aan de muur hangen.

Vanaf welke leeftijd is een 3D houten puzzel geschikt?

3D houten puzzels zijn er in principe voor iedereen, vanaf 14 jaar oud. Jonger kan natuurlijk ook en er zullen ook wel jongeren tussen zitten die hun hand er niet voor omdraaien, maar over het algemeen, zal de hulp van een ouder dan toch wel prettig kunnen zijn. Een 3D houten puzzel is eigenlijk voor iedereen die handig en creatief is en van een leuke nieuwe uitdaging houdt.

Wat kost zo’n puzzel en hoe kan ik het beste beginnen?

Net als bij iedere hobby, kan je het natuurlijk net zo duur maken als je wil. Afhankelijk van welk pakket je wil gaan maken, varieert de prijs van zo’n €20,- tot €100,-. Grotere puzzels met meer en soms meer ingewikkelde stukken zijn uiteraard duurder dan de kleine en simpelere puzzels. Als je er nieuwsgierig naar bent geworden, dan heeft Robotime ook leuke starterspakketten in de handel, dus dan kun je voor relatief weinig geld eens kijken of het iets voor jou is. Ben je van plan om zo’n 3D puzzel te gaan maken, is het sowieso niet onverstandig om eerst met een klein model te beginnen. Het is namelijk iets totaal anders dan een legpuzzel en als je klein begint, kan je mooi de basisprincipes onder de knie krijgen.

Waar kan je een 3D houten puzzel kopen?

De meeste grotere speelgoedzaak heeft deze puzzels wel te koop, maar wie koopt er tegenwoordig nog in een fysieke winkel. OP internet kun je bij Decoaction.nl heel goed terecht voor zo’n 3D puzzel. Lekker vanuit je luie stoel het aanbod en de product omschrijving bekijken. Vervolgens maak je een keuze en laat je de puzzel gewoon bij je thuisbezorgen. Makkelijker kan het toch niet! En als je dan toch op de site van Decoaction.nl bent, kan je gelijk even rondsnuffelen voor andere leuke accessoires en decoraties