Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Wie zijn Ot en Sien?

Wie zijn Ot en Sien?
Heb jij wel eens gehoord van Ot en Sien? En vind jij Ot en Sien ook fantastisch? Neem dan nu snel een kijkje bij DecoAction! DecoAction heeft namelijk een fantastisch assortiment aan artikelen die gerelateerd zijn aan Ot en Sien. Mooie dienbladen, blikken en servies; alles om een fantastisch set spullen voor jouw huis te creëren. Als jij zelf niet bekend bent met Ot en Sien dan kun je er ook nog voor kiezen om deze fantastische items te kopen voor iemand anders die wel fan is van dit duo. DecoAction staat namelijk bekend als de cadeauwinkel voor Nederland en België. Met maar liefst 40 verschillende Ot en Sien producten vind jij sowieso het geschikte product voor jezelf of voor een ander. Alle Ot en Sien producten op de website van DecoAction zijn van zeer goede kwaliteit en zijn voorzien van een mooie print welke gerelateerd is aan Ot en Sien.

Ot en Sien; het bekendste duo van Nederland

In de eerste helft van de twintigste eeuw schreven Hindericus Scheepstra en Jan Ligthart samen een serie Nederlandse kinderverhalen met als hoofdfiguren Ot en Sien. Deze verhalen werden razend populair. Ot en Sien speelden aanvankelijk een bijrol in een serie over een stadsjongen, genaamd Piet van Dam, die wegens ziekte tijdens de zomer bij zijn neefje en nichtje Hein en Mientje op het platteland moest logeren. In de tweede serie kinderverhalen speelden Ot en Sien de hoofdrol. Ot en Sien waren erg populair tot na de Tweede Wereldoorlog. Na deze oorlog raakten de verhalen uit de mode en werd er zelfs spot mee gedreven. Echter, de verhalen over Ot en Sien leefden wel voort. Uiteraard werden de verhalen over Ot en Sien geschreven om kinderen te vermaken en te laten lezen. Echter, er was nog een ander doel. Met een beschrijving van het dagelijkse huiselijke gezinsleven van Ot en Sien wilden Ligthart en Scheepstra het huiselijke dagelijkse leven van een gezin als voorbeeld stellen. Dit doel is mooi terug te zien in de Ot en Sien collectie welke te vinden is bij DecoAction. Deze collectie bestaat namelijk uit allerlei items die jij dagelijks thuis gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een dienblad of een beschuitbus.

De Ot en Sien collectie van DecoAction

Zoals al eerder genoemd bestaat de Ot en Sien collectie van DecoAction uit allerlei mooie items die jij dagelijks thuis kan gebruiken. Naast de genoemde beschuitbus en de verschillende dienbladen zijn er nog veel meer artikelen gerelateerd aan Ot en Sien. Denk bijvoorbeeld aan een rond blik of een ovalen blik, een mooie kom, een set dat bestaat uit drie prachtige bekers, een leuke keukendoek, een koekblik of een kop en schotel. Ben jij benieuwd naar welke ot en Sien items er nog meer zijn? Neem dan snel een kijkje op de website van DecoAction! Alle Ot en Sien items zijn uiteraard voorzien van een erg mooie en kwalitatief goede print van Ot en Sien, welke doet terugdenken aan de fantastische kinderverhalen die over hen zijn geschreven door Ligthart en Scheepstra.