Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Wandobjecten, wat en hoe

Wandobjecten, wat en hoe

Wanneer je aan wandobjecten denkt, komen de schilderijen al gauw boven. Natuurlijk is er een hele grote keuze aan schilderijen maar het 3D-schilderij en de 3D- metalen schilderijen zijn dan ook een erg mooie keuze. Ze hebben verschillende afbeelding. Eerst maar eens wat meer weten over de wandobjecten!

Wat zijn wandobjecten

Over het algemeen gebruikt men vaak de woorden wanddecoratie of muurdecoratie. Er zit bijna geen verschil tussen. Omdat men tegenwoordig heel erg bezig is met wanddecoratie is het iets wat bewust maar soms ook onbewust gedaan wordt. We willen allemaal thuis komen in een huis waar men zich lekker voelt. Iedereen heeft zijn eigen smaak en daarom kom je overal verschillende wandobjecten tegen. Zo kan het zijn dat je schilderijen, klokken, fotolijsten en vele andere objecten tegen komt.

Wat zijn 3D schilderijen

De laatste jaren zijn de 3D schilderijen erg in trek. Je kunt wel zeggen dat het een heuse rage is. Ze komen dan ook veel voor in de interieurs omdat het vaak de echte blikvangers zijn. Dat komt natuurlijk ook wel omdat het unieke schilderijen zijn. Je komt ze over het algemeen veel tegen in metaal.

De 3D metalen schilderijen worden gemaakt van metaal. De afbeeldingen zijn ook over het algemeen gemaakt ook gemaakt van metaal. De afbeeldingen worden bevestigd op een metalen plaat of aan elkaar door middel van ze vast te lassen. Je kunt wel nagaan dat het dus een stoer schilderij of wandobject wordt. Het maakt het schilderij of wandobject juist uniek omdat de details er erg uit springen. Denk niet dat ze heel erg zwaar zijn, het is zelfs licht gewicht.

Door het driedimensionale effect hebben de 3D schilderijen een extra diepgang. Door de lengte en breedte brengt het ook diepte in de ruimte waar je het schilderij ophangt. De 3D metalen schilderijen kunnen van kleur zijn maar dat hoeft natuurlijk niet. Juist door alleen de kleur van het metaal krijgt het een uniek karakter. Een echte blikvanger in de ruimt waar je het hangt.

Wat maakt een 3D schilderij uniek

Er zijn een aantal redenen waarom de 3D schilderijen zo uniek en bijzonder zijn. Ze hebben dan ook een aantal voordelen die je moet weten:

• De 3D schilderijen passen in elk interieur. Per slot van rekening bepaal jij wat je op het 3D schilderij wilt hebben.
• Er zijn heel erg veel verschillende 3D schilderijen waardoor de keuze enorm is.
• Juist door een 3D metalen schilderen te kiezen maak je een unieke sfeer met een prachtig effect. Je geeft de ruimte diepgang.

Van welk materiaal worden 3D metalen schilderijen gemaakt

Het is wel duidelijk dat de 3D metalen schilderijen een nieuwe trend zijn wat betreft de wandobjecten. De 3D schilderijen worden gemaakt met plaatstaal die geoxideerd is zodat het daarna beschilderd kan worden. Je krijgt dan een vermenging van roest en verf. Dat is juist het effect wat het geeft aan de ruimte waar het komt te hangen. Wanneer alle onderdelen geverfd zijn worden deze op het schilderij gelast en afgewerkt. Nu springen de details er uit waardoor je een stoer schilderij hebt. Omdat ze licht gewicht zijn kun je ze eenvoudig ophangen.

Het is niet alleen maar zo dat het als schilderij gemaakt wordt. Het kan ook zijn dat het de vorm van een boom heeft met prachtige gekleurde bladeren, een vlinder met zijn volle pracht in kleuren, een autodeur als wanddecoratie waar een spiegel in verwerkt zijn en zo zijn er nog veel meer leuke schilderijen. Het is dus eigenlijk de moeite waar om eens een kijkje te komen nemen op Decoaction.nl.

Voor de afwerking kan je natuurlijk kiezen voor een matte of glans afwerking. De matte afwerking is wat ingetogen maar ook heel erg mooi. Wanneer je voor de glans afwerking gaat weet je dat het 3D schilderij van de muur spat. Je hebt dan echt een blikvanger. Door de glans zorg je ook voor diepgang in het schilderij. Wanneer je het schilderij in een ruimte hangt waar veel ramen zijn kan de glans afwerking nogal spiegelen. Dan kan je er beter aan doen om de matte afwerking te kiezen.

Zien we je heel erg gauw op onze webwinkel voor een mooi 3D schilderij uit te zoeken?