Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Verbodsborden, laten zien wat je verwacht!

Verbodsborden, laten zien wat je verwacht!

Verbodsborden zijn in onze samenleving niet meer weg te denken. Je ziet ze langs de straat vaak genoeg staan. Of dat we allemaal wel zo goed weten wat ze betekenen dat is natuurlijk nog maar de vraag maar we mogen ervan uit gaan dat we dat ondertussen behoren te weten. Je kunt bij DecoAction nu ook verbodsborden verkrijgen die je aan je deur of gevel kunt hangen.

Houd je eigen oprit vrij

Niet is er vervelender dan iemand die zomaar te pas en te onpas op jouw oprit parkeert en dan ook nog vlak voor jouw garage. Bij DecoAction hebben we daar de oplossing voor gevonden. Wij verkopen verbodsborden met daarop de tekst Parkeren Verboden of de tekst Uitrit vrijlaten dag en nacht. Wanneer je deze hebt hangen mag je er toch wel vanuit gaan dat er niemand meer is die ongevraagd op jouw plekje gaat staan. Je moet er wel rekening mee houden dat het geen officiële borden zijn dus wanneer het wel gebeurd ben jij niet bij machte om een bekeuring op te leggen maar je kunt natuurlijk dan de andere persoon er wel op wijzen dat jij het hebt aangegeven dit liever niet te hebben.

Laten weten waar je niet van gediend bent

Bij DecoAction hebben we niet alleen de borden waarop staat dat anderen er niet mogen parkeren maar ook nog een tal van andere borden. Zo is er een bord met een verbod om mobiel te bellen, eten te nuttigen of foto’s te maken. Maar ook een bord om aan te geven dat het niet fijn is om de hond zijn of haar grote behoefte te laten doen of te gaan staan roken is er in het assortiment. Deze borden zie je vaak hangen bij bijvoorbeeld bedrijven en men gaat er dan ook vanuit dat iedereen zich aan deze borden houdt.

Borden ter decoratie

Je hebt niet alleen maar verbodsborden in het assortiment van DecoAction maar ook decoratieve borden met een boodschap zijn er te vinden. Met andere woorden is er dus voor iedereen wel iets wat erop te hangen valt op dit gebied. Een leuke spreuk aan de muur maakt het net weer even wat gezelliger. Denk bijvoorbeeld er eens aan om het bijvoorbeeld onder jouw overkapping wat gezelliger te maken en daar een leuke emaille bord op te hangen. De emaille verbodsborden van DecoAction zijn er ook ter decoratie al hebben de meeste borden wel een duidelijke boodschap. Je kunt dus eigenlijk wel zeggen dat je op deze manier twee vliegen in 1 klap hebt. Best wel makkelijk toch?

Waarom emaille?

Waarom wordt er emaille gebruikt voor deze borden? Dit komt omdat emaille duurzaam en sterk is. Het is weersbestendig en makkelijk schoon te maken. Allemaal factoren die bij dit soort borden meespelen. Het schoonmaken lukt heel eenvoudig met een natte doek en zonder enige poespas. Emaille gaat jarenlang mee en zal, mits er normaal mee gedaan wordt, ook amper tot niet beschadigen. Het mag dan misschien wat duurder zijn maar het is daarmee ook duurzamer en veel gemakkelijker in gebruik. Je hebt er dus echt jarenlang plezier van zonder dat je er echt omkijken naar hebt. Doordat er een emaille laag overheen zit blijven de kleuren ook mooi en sprekend. Wij zien dus eigenlijk alleen maar grote voordelen in het gebruik van emaille verbodsborden. Nu is het aan jou om uit te gaan zoeken welk bord jij gaat bestellen en ophangen om zo jouw boodschap naar anderen duidelijk te maken. Bestel je snel? Dan zorgen wij ervoor dat het op de juiste manier bij jou wordt geleverd.