Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Spiegeltje spiegeltje aan de wand….

Spiegeltje spiegeltje aan de wand….

Iedereen kent het sprookjes wel waarin deze zit voor komt. Het sprookje is al eeuwenoud. Dit geeft dan ook meteen aan dat wanddecoratie ook al eeuwen oud is. Ook een spiegel valt onder wanddecoratie en kan heel mooi zijn. Wat vind jij mooi aan jouw muur?

Wat heb jij aan jouw muur hangen?

Muren, iets wat er vanzelfsprekend in ieder huis wel te vinden is. Zou raar zijn wanneer dat dit niet zo was want dan zou je huis niet overeind blijven staan. Dat we die muren aankleden met allerlei leuke en mooie dingen is iets wat we al eeuwenlang doen. Ooit is het begonnen met mooie en grote muurschilderingen. Deze werden al gemaakt in het oude Egypte. Eeuwen later is er overgestapt om wanddecoratie niet meer direct op de muur aan te brengen maar er een apart stuk van te maken. Veelal waren deze stukken ingelijst en werd het al gauw een schilderij genoemd. Dat het een apart stuk werd dat heeft een aantal voordelen. Je kan nu af en toe een andere plek uitzoeken om iets aan de muur te hangen en je kan makkelijker wisselen van decoratie aan je muur.


Veel of weinig aan de muur?

Hang jij je muren helemaal vol of ben jij meer van de less is more? Gelukkig hebben we niet allemaal dezelfde smaak en mogen we daar ook allemaal onze eigen keuze in maken. Het ligt heel erg aan je inrichting wat het mooiste staat bij jou in huis maar ook dan is het nog steeds jouw smaak die telt. Er is geen standaard en geen goed of fout in hoe jij je muur invult. Vaak zie je dat er boven een bank of een dressoir 1 groot schilder of andere wanddecoratie opgehangen is. Er zitten ook wel eens hele decoratieve stukken tussen. Heb jij het wel eens gezien dat er iemand een deur aan de muur heeft hangen? Wij hebben onder andere een autodeur in ons assortiment die ontzettend leuk aan de muur te hangen is. Een echte blikvanger dus. Wanneer je zoiets als wanddecoratie hebt hangen is het zonde om er nog heel veel omheen te hangen. Je zou dan het zicht op het grote stuk weghalen en dat is hartstikke zonde.

Een schilderij, foto of toch iets anders?

Dat er veel verschillende soorten wanddecoratie zijn dat is geen verrassing meer. Waar het eerst begon als een schilderij en later een foto aan de muur is het nu al hele lange tijd over gegaan in nog meer dingen die je aan de wand kunt hangen. Denk bijvoorbeeld eens aan je verlichting! Ook dit is een stukje wandecoratie wat je hebt hangen. Wanddecoratie is dus niet zomaar iets maar wel een stuk wat je met zorg uit moet zoeken. Het brengt sfeer in jouw kamer. Het maakt niet uit of dat nu in jouw woonkamer of in jouw keuken is. Wanddecoratie kan je echt overal ophangen en brengt overal een andere sfeer wat het jouw thuis maakt.