Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Puzzelen, stukje voor stukje alles een plekje

Puzzelen, stukje voor stukje alles een plekje

Je kent het vast wel, in de winter van die lange avonden maar niets leuks te verzinnen om te gaan doen? Dan is puzzelen vast een uitkomst voor jou. Het houd je heerlijk bezig n je zit stukje voor stukje wat moois onder je handen vandaan komen. Maar wacht! Niet alleen in de winter is het leuk om te doen, ook in de zomer is het zo gek nog niet om lekker achter in de tuin op een grote plank een mooi legpuzzel in elkaar te leggen.

Stukje voor stukje een mooie afbeelding

Bij DecoAction hebben ze niet alleen maar kant en klare accessoires maar ook schitterende puzzels om te maken. Ze zijn er in het klein en in het groot. Heb je nog nooit een puzzel gemaakt dan is het aan te raden om met een kleine puzzel maken te beginnen. Een puzzel van 500 stukjes is dan een goed begin. Ben je toch toe aan wat grotere puzzels dan zijn die zeker ook bij DecoAction te vinden. Er zijn zelfs bij DecoAction legpuzzels van wel 4000 stukjes! Enorm groot maar zo ontzettend mooi om te maken en leuk om te doen. Voor je het weet heb je het hele gezin verslaafd aan puzzelen gemaakt.

Een schilderij van je puzzel maken

Heb je er ooit aan gedacht dat je van de puzzels die je maakt ook schitterende schilderijen kunt maken? Wanneer je hem af hebt kun je hem stukje voor stukje op een mooie houten plaat plakken zodat er dan een mooi schilderij ontstaat wat je dan weer op kunt hangen. Zo heb je rede om dubbel zo trots te zijn op die schitterende legpuzzel die jij hebt gemaakt. Niet alleen omdat het je gelukt is maar ook omdat jij er nu een schitterend schilderij van hebt gemaakt waar je nog lang van kunt genieten.

Een puzzel online maken

Een puzzel online maken is iets wat al heel lang kan maar wat in onze ogen veel minder leuk is. Het is wel handig om te doen wanneer je een lange reis voor de boeg hebt met auto of vliegtuig bijvoorbeeld. Een puzzel online maken doe je namelijk vaak op je tablet of telefoon. Toch gaat er niets boven de stukjes gewoon in je handen hebben en het op tafel aansluiten op een ander stukje.

Een 3d puzzel maken

Bij DecoAction zijn er niet alleen maar gewone legpuzzels die je kunt maken maar ook 3D puzzels zijn er in het assortiment te vinden. Als je dus een echte uitdaging wilt hebben en ook nog eens een mooi stukje decoratie in jouw kamer dan is dat zeker iets wat je eens moet proberen. Bij DecoAction zijn er verschillende pakketten te koop die heel erg leuk zijn om te maken. Je kunt kiezen uit een aantal simpele werkjes maar ook uit werkjes die echt een heel stuk moeilijker zijn om te maken. Alle 3D puzzels zijn gemaakt van hout. Je kunt ze in elkaar schuiven waardoor er een supergaaf figuur ontstaat. Het zal zeer zeker niet bij jou op het dressoir misstaan wanneer je deze puzzel af hebt. Ben je hem na een tijdje zat? Dan haal je hem uit elkaar en doe je hem in de doos. Er zijn er nog genoeg die jij bij DecoAction kunt kopen om te maken en dan weer een poosje neer te zetten wanneer je hem af hebt gemaakt. Zie jij het al zitten om minimaal 400 houten stukjes in elkaar te laten passen zodat er weer een mooi geheel ontstaat waar jij super trots op mag zijn?