Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Puzzelen op hoog niveau

Puzzelen op hoog niveau

Puzzelen is al eeuwen oud. Of het nu in een boekje is of lekker op tafel, het bestaat al heel erg lang. Sinds een aantal jaar is het puzzelen in 3D vorm heel erg in en deze zijn dan ook ontzettend gewild. Daarom hebben ze bij DecoAction ook een leuk assortiment aan verschillende puzzels waar je urenlang mee bezig kunt zijn.

Puzzels van hout, een echte uitdaging

Wanneer je van een uitdaging houdt zijn de mechanische houten 3D puzzels misschien wel iets. Als het in elkaar gezet is heb je een mooi object om naar te kijken maar de bewegingsmechanismen zijn ook om van te genieten. Op deze manier heb je dus twee vliegen in 1 klap want je hebt niet alleen een leuke bezigheid maar ook nog eens wat decoratiefs in je woonkamer staan als je ermee klaar bent. Doordat de puzzels van multiplex gemaakt zijn en de onderdelen met een laser uitgesneden zijn heb je een exclusieve puzzel. Daardoor zijn ze ook nog eens precies op maat en de onderdelen kunnen allemaal met lijm in elkaar gezet worden. Dit soort puzzels zijn er voor beginners maar ook zeker voor de experts.


Van knikkerbaan tot tractor

Er is in het 3D puzzels maken ontzettend veel variatie te vinden. Je kunt er zelfs een heuse knikkerbaan van maken maar ook een tractor hebben ze bij DecoAction in het assortiment zitten. Denk nu niet dat het allemaal heel erg eenvoudig is want dat is het zeker niet. Alle onderdelen passen precies in elkaar doordat ze met de laser gesneden zijn. Je zult dus echt goed moeten kijken waar welk onderdeeltje moet komen zodat je aan het einde van de rit een prachtige modelbouw hebt staan.

Schattige huisjes met verlichting

Het valt dan misschien niet meteen onder puzzelen maar het is wel puzzelen om ze in elkaar te zetten. De schattige huisjes met verlichting. Wanneer je dit pakketje koopt zit er alles in om een eigen kamertje te maken. Zo kun je onder andere kiezen uit een fruitshop, een slaapkamer maar ook een schitterend Flower house is er te maken. Deze huisjes van Robotime zijn echt onwijs leuk en geven wanneer ze af zijn een leuk resultaat wanneer je ze leuk bij elkaar zet. In sommige huisjes zit zelfs verlichting. Deze huisjes zijn niet meer uit elkaar te halen wanneer je ze eenmaal hebt gemaakt dus het is een blijvend decoratief stukje wat je kunt neerzetten.

Een uitdaging cadeau geven

Je hoeft deze supergave puzzels natuurlijk niet speciaal voor jezelf te houden maar je kunt ze ook heel goed cadeau doen. Soms is het zelfs een uitdaging om iemand zover te krijgen om aan het puzzelen te gaan. Mensen waarvan je eerst dacht dat ze het nooit zouden gaan doen kunnen het ineens wel heel erg leuk gaan vinden om dit in elkaar te zetten en zo hun verborgen talenten te doen ontspruiten. Voor je het weet zitten ze uren aan de keukentafel puzzels te maken.

Online puzzelen

Puzzels online maken is ook iets wat kan maar of het net zo leuk is als het echte puzzelen daar zijn wij nog niet over uit. Als wij het persoonlijk moeten gaan bekijken vinden we het toch leuker om echt iets in handen te hebben en zeker wanneer het zo een mooie 3D puzzel betreft. Ben jij al helemaal om? Dan moet je snel naar de site van DecoAction gaan om een supergave houten puzzel te bestellen en wie weet kan jij dan van de week al beginnen met het knutselen eraan. Wij wensen je veel succes met puzzels maken.