Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Muurcirkels in je interieur

Muurcirkels in je interieur

Muurcirkels kunnen in ieder interieur. Het kan een interieur een hele andere kijk op de ruimte. De muurcirkels kan je dan aanpassen wat er in je interieur past. Dit kan een muurcirkel zijn met prachtige kleuren, afdrukken of zelfs artistiek vlak zijn.

De muurcirkel past overal

De ronde vormen komen natuurlijk weer heel erg veel voor in de interieurs of je het nu over een ronde spiegel, ronde tafel of ronde vloerkleden hebt. Dus de ronde wanddecoratie is dan natuurlijk wat er helemaal mee kan gaan in het interieur. De muurcirkels zijn daar natuurlijk helemaal geschikt voor. En laten we eerlijk zijn, het is eens wat anders dan een schilderij, canvasdoek of poster. En of je de muurcirkel nu in je woonkamer, slaapkamer of hal hangt, het past eigenlijk overal wel.

Zelfs de grote kan je er van aanpassen zodat zelfs de grote past bij de ruimte. Wanneer je een grote ruimte hebt met een hele grote wand en eigenlijk wil jij daar wel een blikvanger hebben. Dan zou een mooie grote muurcirkel in de maat XXL er heel erg goed passen. Maar je kunt er natuurlijk ook voor gaan om een set muurcirkels bij elkaar te hangen in verschillende formaten. Kortom je kunt met de formaten alle kanten op gaan.

Verschillende ontwerpen en thema’s

Zelfs de ontwerpen van de muurcirkels zijn er in verschillende soorten. Dit kunnen hippe ontwerpen zijn, kunst ontwerpen, bloemen ontwerpen zijn maar ook ontwerpen die zelf ontworpen zijn. De thema’s van de muurcirkels kunnen dan ook heel uiteenlopend zijn van dieren muurcirkels tot muurcirkels bloemen maar ook natuur cirkels. De muurcirkels zijn er ook voor kinderen. Een kinderkamer kan juist af zijn wanneer je er een lieve of schattige muurcirkel er hangt.



Welke soorten muurcirkels heb je allemaal

Iedereen heeft zijn eigen smaak en daarom is er best veel in de muurcirkels te verkrijgen. Er zijn vele soorten muurcirkels. Enkele zijn:

Muurcirkels voor binnen
• Muurcirkels voor buiten
• Muurcirkels met tekst
• Muurcirkels met een eigen foto
• Muurcirkels voor bedrijven
• Muurcirkels voor de kinderkamer
• Muurcirkels in verschillende thema’s zoals muurcirkel bloemen

Zoals je wel merkt kan je ze dus voor verschillende ruimtes gebruiken in de thema’s zoals jij die wilt. Zelfs voor bedrijfsruimtes kun je muurcirkels vinden.

Muurcirkels van verschillende materialen

Zoals al eerder vermeld is het aanbod heel erg ruim in de verschillende afbeeldingen. Maar de materialen hebben ook nog eens een grote keuze. Je kunt dus een muurcirkel uitkiezen naar je eigen smaak. De materialen waar de muurcirkels uit bestaan zijn:

• Acrylglas (plexiglas)
• Behangsticker
• Dibond
• Forex (kunststof)
• Geborsteld aluminium
• Multiplex (hout)

Ophangsystemen van de muurcirkels

Er zijn verschillende ophangsystemen voor de muurcirkels. Met een zijgriphouder kan je de muurcirkel zelfs buiten ophangen. Je kunt de muurcirkels ook in zelfklevend behang verkrijgen. Natuurlijk moet je er dan wel voor zorgen dat de muur glad gestukt is. Er zijn ook ophangplaatjes om de muurcirkel op te hangen. Dan heb je geen zorgen om het feit dat je de muur moet laten stucen. Maar ben je nu niet van de muurcirkel op hangen kan je het ook evengoed in een speciale muurcirkel standaard zetten. Deze kan je op een kast zetten of op een tafel.

Wat wordt jouw stijl voor de muurcirkel

Wat je uitzoekt hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Natuurlijk kan je een beetje inspiratie op doen door meerdere muurcirkels te bekijken. Niet te vergeten dat er zoveel keuze is maar een eenvoudige muurcirkel bloemen kan je interieur al ophalen dat je er zelf versteld van staat. Je kunt natuurlijk ook de kleur van je interieur aanhouden. Genoeg mogelijkheden om de juiste muurcirkel te vinden voor jouw interieur. Misschien ben jij wel iemand die wat met teksten heeft. Je kunt dan zelfs overwegen om een tekst op de muurcirkel te laten zetten die bij jou past of misschien wel hoort. Twijfel je nog wat aan de grote van de muurcirkel kan je natuurlijk altijd de grote van een muurcirkel uit karton snijden en deze als mal op de plek hangen waar je de muurcirkel wilt hebben. Zo kan je zien of het formaat echt is wat je zoekt. Zelfs wanneer je meerdere muurcirkels bij elkaar wilt hangen kan je dit met mallen van karton uitproberen.