Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Modelbouw, het puzzelen voor volwassenen

Modelbouw, het puzzelen voor volwassenen

Wanneer je toe bent aan een nieuwe uitdaging maar je wilt wel graag puzzelen dan is het misschien een idee om eens een 3D puzzel te maken.

Een 3Dpuzzel, een bouwpakket op zich

3D puzzels zijn al een geruime tijd op de markt en je hebt ze in diverse soorten en maten. Wanneer je uitgekeken bent op het online puzzelen of het maken van een legpuzzel op tafel dan is dit misschien wel iets waar jij je creativiteit maar ook je ontspanning in kwijt kan. Denk je het helemaal niks te vinden? Dan raden wij je toch aan om eens te beginnen met een kleiner model. Wie weet schuilt er wel een echte kunstenaar in jou en vind jij het helemaal te gek om er op deze manier mee bezig te zijn.

Een hobby met een missie

Wanneer je begint met een 3D puzzel dan mag je gerust zeggen dat je ook echt een missie hebt. Je hebt namelijk voor ogen om het model wat er op de doos of in de gebruiksaanwijzing staat op een zo goed mogelijke manier te evenaren. Als je gaat kijken in het assortiment zie je dat er onwijs veel leuke en verschillende 3D modellen te vinden zijn die duidelijk van elkaar verschillen. Het leuke hieraan is dat je dus echt iets uit kunt kiezen wat bij jou past. Ben jij een echte motorrijder dan kan je dus kiezen voor een mooie motor maar ben je meer iemand die ervan houdt om naar muziek te luisteren dan kan je bijvoorbeeld een platenspeler maken. Je kunt het eigenlijk zo gek niet verzinnen of er zijn wel bouwpakketten van te vinden.


Breng wat licht in je leven

Naast de houten 3D puzzels en bouwpakketten zijn er ook huisjes die je kunt maken en aan kunt kleden. Ook dat zijn complete bouwpakketjes die je helemaal met de hand zelf in elkaar moet zetten. Alle materialen die jij ervoor nodig hebt die zitten erbij. Bij sommige huisjes is er zelfs verlichting aanwezig die jij erin moet gaan monteren. Op die manier krijg jij wat licht in je leven en mag je echt onwijs trots op jezelf zijn wanneer het jou is gelukt om zo een mooi bouwpakket in elkaar te zetten. Deze huisjes halen wat sfeer in jouw huis en zijn echt waanzinnig leuk.

Een gezellige avond met elkaar

Een puzzel, in welke vorm dan ook, is niet alleen maar leuk om zelf te maken maar ook erg leuk om cadeau te geven aan iemand. Misschien is het zelfs wel leuk om met een groepje vriendinnen eens een avondje te organiseren waarin jullie allemaal bezig zijn met zo een leuke puzzel of bouwpakket. Zo zien jullie op dat moment misschien ook net even een andere kant van elkaar. Iets wat je normaal misschien niet heel snel zult zien. Het is dan ook wel een hele leuke bezigheid. Heb je gekozen voor zo een leuk kamertje of ben je toch voor een houten werk gegaan? Weet je dat je op het einde nog de mogelijkheid hebt om jouw houten bouwwerk een kleurtje te geven? Dat maakt het natuurlijk nog specialer omdat jij op dat moment er helemaal jouw eigen draai aan kunt geven en op die manier is geen enkel bouwpakket hetzelfde wanneer het klaar is. Zelfs niet wanneer jullie in het begin zijn begonnen aan dezelfde.

Heb jij het in je?

Heb jij het in je om op die manier creatief bezig te zijn of wordt het ook voor jou een hele uitdaging? Dat is iets wat jij jezelf af kunt vragen wanneer je erover denkt om te beginnen met puzzelen.