Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Je huis opfleuren met leuke woonaccessoires

Je huis opfleuren met leuke woonaccessoires

Niets is er leuker dan zo nu en dan eens lekker je huis op te fleuren en nieuwe woonaccessoires te kopen. Je kun ook online woonaccessoires uitzoeken bij ons van DecoAction. Wij bieden jou namelijk een ruim assortiment aan verschillende gezellige en leuke woonaccessoires die ontzettend leuk zijn om neer te zetten. We gaat eens hebben over badkameraccessoires.

Fleur je badkamer op

Wij hebben een aantal leuke badkameraccessoires die hartstikke gewild zijn en allemaal bij elkaar een mooie set vormen. We hebben een leuk zeeppompje, wat je zelf kunt vullen met jouw favoriete zeep, een mooie tandenborstelhouder en een toiletborstelhouder die allemaal van dezelfde set zijn. Ook hebben we van dezelfde serie een leuk zeepbakje waar je een blok zeep op kunt leggen. Het bekende merk Le Bain hebben wij al een tijdje in ons assortiment en mag dan ook zeker in het zonnetje gezet worden.

Deze leuke woonaccessoires bestellen voor je badkamer kan je eenvoudig online doen op onze geweldige site. Wij zorgen er dan voor dat het zo snel mogelijk bij jou in huis is en jij je badkamer ermee kunt voorzien.

Leuke decoratieve woonaccessoires

Van de ontzettend leuke badkamer accessoires gaan we naar de decoratieve woonaccessoires. Ook daar hebben wij bij DecoAction een onwijs leuk en mooi assortiment van. De meest bijzondere dingen die kom je bij ons tegen. Boerderijkippen, dieren op rotsen, vogels in een ring, noem het maar en wij hebben het wel in ons assortiment. Vanzelfsprekend zijn ook deze accessoires niet alleen maar heel erg leuk om zelf in je kamer te zetten maar ook om cadeau te geven. Het zal vast en zeker gewaardeerd worden wanneer jij zo een speciale woonaccessoires cadeau gaat geven.

De Historic basket collection

Een ontzettend mooie collectie aan baskets die in elk interieur wel een plekje kunnen gebruiken. Er zijn verschillende baskets die onder andere te gebruiken zijn als aardappelmand, bloemenplukman en haardblokkenmand. Tevens zijn er mooie schalen die je bijvoorbeeld als fruitschaal kan gebruiken en een te gekke uienmand. Zeker in een landelijk interieur komen deze baskets mooi tot hun recht. Op deze manier wordt woonaccessoires kopen een echt feestje. Als je ze eenmaal binnen hebt is dan ben je er zeker van dat dit de juiste keuze is geweest om ze aan te schaffen.

Deze mooi manden zijn er in een set te verkrijgen van Esschert Design. Zij besteden echt aandacht aan hun producten en zijn daardoor een mooie toevoeging bij jou in huis. De uienmand bijvoorbeeld staat echt heel mooi op een kast of aanrecht. Je kunt hem vullen door gewoon simpel de deksel op te tillen en je uien erin te doen. Wil je niet al het zand op je aanrecht of kast? Leg er dan even een krant onderin.

De mand die geschikt is om haardhout in op te bergen is een prachtige open mand. Groot genoeg om voor een avondje je haardblokken in kwijt te kunnen zodat je niet elke keer naar buiten hoeft om de mand te vullen. Ook deze mand is van Esschert Design en past dus heel goed bij de rest van hun manden.

Voor jezelf of toch om cadeau te geven?

Of het nu voor jezelf is of toch om cadeau te geven bij DecoAction kan je terecht voor een groot en compleet assortiment van woonaccessoires. Je hoeft er niet eens de deur voor uit want ze zijn gewoon online te bestellen. Ze worden dan netjes bij jou thuis afgeleverd. Bestel op tijd zodat je zeker weet dat je niet met lege handen op het feestje aankomt. Wij zorgen voor de rest!