Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Woonaccessoires: Interieur trends 2021

Woonaccessoires: Interieur trends 2021

Hoe kun je het beste de interieurtrends van 2021 omschrijven. Ik denk dat deze allemaal hun eigen persoonlijke karakter hebben. Natuurlijke kleuren met een warme uitstraling, maar vooral je eigen persoonlijkheid. Woonaccessoires online kopen is tegenwoordig prima te doen. Er zijn tal van accessoires voor in de woonkamer die je kan gebruiken om je interieur te voorzien van de laatste trends. We hebben een aantal tips en ideeën voor je in deze blog gezet, zodat ook jij je eigen karakter aan je interieur kan geven.

Stijl keuze maken

Voordat jij je gelijk helemaal blind ga kopen aan woonaccessoires, is het slim om vooraf een bepaalde stijl te kiezen. Je kan het beste accessoires voor in de woonkamer kopen die als een soort rode draad door het interieur te vinden zijn. Je kan heel makkelijk woonaccessoires online kopen, maar let wel op dat het jou stijl is en dat het bij elkaar past.

Kleur kiezen als basis

Het is erg leuk is om met kleuren te werken, maar als basis kan je het beste beginnen met een naturelle en neutrale bruintint voor je muren. Gebruik niet overal dezelfde kleur, maar probeer af te wisselen met minimaal twee tinten. Het is erg gaaf kleurvlakken op je muren aan te brengen. Hiermee kan je meubels en wandaccessoires accentueren. Heb je bijvoorbeeld een hip schilderij of een stoere wandklok, schilder daar dan eens een kleurvlak achter. Je schilderij of klok zal nu extra opvallen. Kleuren die door deze basiskleur omarmd worden zijn Marineblauw, mosterdgeel, rode en groene tinten. Je kan met het gebruik van deze kleuren je woonaccessoires aan passen om zo een persoonlijk tintje aan je interieur te geven.

Natuurlijke accessoires kiezen

De accessoires voor in de woonkamer, kunnen ook bestaan uit natuurlijke woonaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan een houten beeld, wijnrek, wanddecoratie of gewoon een paar leuke kistjes. Dit kan allemaal uit natuurlijke materialen bestaan zoals hout, riet, canvas, rotan, bamboe enz. Hiermee haal je de natuur naar binnen, maar probeer het wel licht te houden, voor een fris maar toch warm uiterlijk.
>br>

Teddy

In de mode wordt het al veelvuldig gebruikt, de teddy stof. De laatste tijd zie je deze stof echter steeds vaker terugkomen in meubilair en is een echte trend van 2021 aan het worden. Je ziet het niet alleen op kussens, fauteuils en banken, maar ook op plaids en andere woonaccessoires. Teddy stof geeft een bepaalde warmte aan je interieur. Hou de kleuren wel zo rustig mogelijk, zodat de texturen mooier uitkomen. Het is een stof, die je veel terugzie komen in rustige interieurs met hout en bruintinten.

Invloeden uit het buitenland

Ga je woonaccessoires online kopen, kijk dan ook eens naar de verschillende invloeden die alle delen van de wereld hebben te bieden. We kunnen tegenwoordig niet meer op vakantie, maar daarom kan je die sfeer wel naar je toe halen. Vooral de invloeden vanuit Afrika en Azië zijn erg in. Niet alleen materialen als licht hout, katoen en canvas zijn trendsetter voor 2021, maar met name webbing materiaal is veel terug te zien in verschillende soorten meubilair. Natuurlijke materialen met een warme uitstraling.