Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Huisnummerbordjes, voor elk huisje een eigen bordje

Huisnummerbordjes, voor elk huisje een eigen bordje

Huisnummer bordjes. Eigenlijk sta je er niet snel bij stil dat die niet alleen heel erg makkelijk maar ook decoratief kunnen zijn. Huisnummerbordjes zijn vaak heel saai en alleen maar een simpel zwart nummertje geschilderd of gedrukt op een wit stukje kunststof. Daar gaan we verandering in brengen!

Simpel maar mooi

De huisnummer bordjes die DecoAction in het assortiment zin dan misschien niet meteen bijzonder decoratief maar ze zijn wel van een hele goede kwaliteit en heel duidelijk af te lezen. Dat is dan ook het doel van een huisnummerbordje. Dat ze duidelijk zijn. DecoAction heeft ze in verschillende kleuren in het assortiment. Zo heb je bijvoorbeeld groene bordjes met een witte opdruk maar ze zijn er onder andere ook in het blauw en in het rood. Er zijn nog een aantal kleuren te verkrijgen.

De meeste bordjes die in het assortiment zitten van DecoAction zijn gemaakt van emaille. Dit is een heel fijn materiaal wat heel goed tegen de weersinvloeden kan waar wij mee te maken hebben. Zo zal emaille niet snel roesten wat natuurlijk ontzettend fijn is. Sommige huisnummerbordjes zijn zo groot dat je er zelfs je naam bij in kunt laten zetten. Dit maakt het dan wel wat persoonlijker. Ga je verhuizen dan kan je als aandenken aan je oude huis het naam en nummer bordje dan meenemen. Hartstikke leuk natuurlijk wanneer je ervan houdt om oude herinneringen bij je te houden.

Huisnummer bordjes van leisteen

DecoAction verkoopt niet alleen emaille huisnummerbordjes maar er zijn ook bordjes die bestaan uit een ander materiaal. Zo heb je ook huisnummerbordjes die gemaakt zijn van leisteen of van kunststof. Een huisnummer bordje kopen gaat bij DecoAction hel erg makkelijk. Je hoeft het maar te bestellen, de gegevens door te geven en voor de rest wordt er gezorgd.

Leisteen is in het onderhoud ook supermakkelijk. Je hoeft het maar af te spoelen of met een doekje af te doen met wat warm water en dan heb je het al schoon. De kleur van leisteen kan wel iets veranderen omdat leisteen een poreus materiaal is.

Wat zijn de voordelen van een emaille huisnummer bordje?

De grote voordelen van het huisnummer bordje kopen van emaille is dat dit heel makkelijk en goed schoon te maken is. Je kunt dit ook verkrijgen in meerdere kleuren. Vroeger was emaille er niet in heel veel kleuren maar dat is tegenwoordig wel anders. Emaille is een materiaal wat niet snel veranderd van kleur. Roesten doet het bijna niet en wanneer dit wel zou gebeuren dan is dat een teken dat er een beschadiging zit in de emaille laag.

Makkelijk te bestellen een snel in huis

Zo gemakkelijk is dus online huisnummerbordjes bestellen. Je hoeft er niet eens de deur meer voor uit. Hoe handig is dat dan? Je kunt dit gewoon doen vanuit jouw luie stoel en wanneer bij DecoAction de bestelling binnenkomt gaan ze aan het werk om het zo snel mogelijk bij jou binnen te hebben.

Je kunt er ook voor kiezen om een huisnummer bordje cadeau te geven aan iemand die het in jouw ogen verdient. Heeft je kind bijvoorbeeld een spiksplinternieuw huis gekocht? Dan mag een huisnummer bordje kopen natuurlijk niet ontbreken. Zeker wanneer je het dan ook nog laat personaliseren dan is het helemaal leuk om dat cadeau te geven. Ze zullen er in ieder geval ontzettend blij mee zijn. Kijk wel even naar de stijl van het huis voor welk huisnummer bordje jij gaat of beslis dat gewoon samen met de ontvanger ervan zodat je zeker weet dat je een bordje hebt wat zij zelf ook erg mooi vinden.