Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Huisnummer bordje, welke kies je?

Huisnummer bordje, welke kies je?

Wanneer je gaat verhuizen komt er veel dingen om de hoek kijken die je moet regelen. De dozen, de verhuiswagen, misschien nieuwe meubels. Allemaal dingen waarin je een keuze moet maken. Vaak kijk je dan niet alleen naar wat je mooi vindt, maar ook naar wat er bij je nieuwe huis past. Wat we helaas vaak vergeten zijn de naambordjes bij de bel. Zonde, want de postbode moet toch immers ook weten dat jij vanaf nu hier woont?

Kies je voor een emaille huisnummer bordje?

De keuze voor een naambordje is tegenwoordig erg groot. Steen, glas, plastic, het kan allemaal. Ook de emaille naambordjes zijn er nog steeds en maar goed ook, want wat is nu leuker dan bij een wat oudere woning een huisnummer bordje van emaille te plaatsen? Vooral bij klassieke woningen weet dit materiaal nog steeds de show te stelen.


Hoe wordt een emaille huisnummer bordje gemaakt?

Of je nu alleen je huisnummer op een emaille plaatje wilt, of ook je naam erbij, het kan allemaal. De bordjes worden gemaakt van metaal en voorzien van een glaslaagje. Zo heb je een duurzaam bordje dat alle weersomstandigheden prima kan doorstaan. De basis is dus een geschilderd stalen plaatje, maar met een super afwerking waardoor je ook naar 10 of 20 jaar nog steeds plezier er van hebt. In tegenstelling dus tot plastic of glas heb je met een emaille naambordje een product dat zeer veel jaren kan blijven hangen.

De voordelen van een bordje van Emaille

Zoals we al zeiden, emaille is weerbestendig. Laat die regenbui dus maar komen. Ook de UV straling van de zon laat het bordje niet verbleken. Een emaille bordje kan dus prima buiten hangen, dag en nacht. Het speciale laagje waarmee deze bordjes worden afgewerkt zorgt er tevens voor dat krassen geen kans krijgen. Doordat dit afwerklaagje van glas is zal het bordje dus ook niet branden bij brand, glas brand immers niet. Wanneer je dus een emaille huisnummer bordje koopt heb je in ieder geval iets in handen van hoge kwaliteit en wat jarenlang mee gaat.

Een emaille huisnummer bord kopen

En dan, je hebt besloten om een emaille huisnummer bordje te gaan kopen, waar let je op en hoe maak je een goede keuze? Het is natuurlijk al fijn om te weten dat in ieder geval alle bordjes van het zelfde materiaal worden gemaakt en de kleur of vormgeving niets af doet aan diens kwaliteit. Waar je wel over na zult moeten is denken is de afmeting en natuurlijk de vorm. Neem je een vierkant plaatje of een ovale? En komt er allen het huisnummer op of ook je naam? Natuurlijk is de kleur ook belangrijk, maar vaak bepaal je die al aan de hand van de kleur van de kozijnen. Gelukkig is er keus genoeg, en is elk bordje even sterk. Het is dus maar net wat jij leuk vindt en waar jij voor gaat.