Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Het combineren en schoonhouden van wanddecoratie

Het combineren en schoonhouden van wanddecoratie

Het staat natuurlijk hartstikke mooie die wanddecoratie aan de muur zeker als je het met elkaar kunt combineren. Welke soorten kan je nu het beste met elkaar combineren? Niet alleen het combineren kan maar je moet het ook schoon houden. Het zal niet wekelijks een grote schoonmaakbeurt nodig hebben maar iets aan onderhoud heeft het wel nodig. Hoe doe je dat nu eigenlijk op de juiste manier?

Welke wanddecoratie kan je combineren?

Wij bij DecoAction hebben verschillende soorten wanddecoratie. Zoals je vast al hebt gezien hebben we mooi schilderijen, spiegels, glasschilderijen maar ook echt unieke decoratie stukken die ontzettend mooi staan aan de wand. Je kunt dit best op een leuke manier met elkaar combineren. Het is de kunst om niet te veel bij elkaar te hangen maar het wel zo te doen dat het in het oog valt bij jou maar ook bij jouw bezoek. Wanneer deze het mooi vinden gaan ze vast en zeker vragen stellen en kan jij vol trots vertellen dat je dit allemaal bij ons hebt gevonden. Zo kun je bijvoorbeeld een schilderij hel goed combineren met een spiegel aan jouw wand. Spiegels zorgen vaak voor wat meer diepte waardoor de kamer wat groter gaat lijken.

Hoe maak je het schoon?

Wij raden aan om het schoon te maken met een droge doek. Wanneer dat niet meer voldoende is zal je over moeten stappen op wat anders maar gebruik alsjeblieft geen chemische schoonmaakmiddelen. Dit kan jouw wanddecoratie aantasten en dat zou hartstikke zonde zijn wanneer dit gebeurt. Is het een wanddecoratie waar veel kiertjes in zitten dan kun je een bus perslucht kopen waarmee je de stof er tussenuit kunt blazen. Ook dit scheelt al heel wat. Een zachte kwast wil ook nog wel eens een handig hulpmiddel zijn om stof weg te vegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een poederkwast.

Wanddecoratie alleen in de woonkamer?

We hebben het hier nu wel over wanddecoratie in de woonkamer maar je kunt dit ook heel goed in een andere kamer doen. Zelfs op het toilet kan je gebruik maken van mooie en leuke wanddecoratie. Het is ook een eigen keuze die je hierin moet maken. Jij moet je er goed bij voelen want het is en blijft jouw huisje. Een sfeer creëren met wanddecoratie kan op vele manieren en ook dat ligt aan de keuze van decoratie die jij maakt. Geef ook eens een mooi stuk cadeau aan iemand. Houd hierbij wel een beetje rekening met wat diegene leuk en mooi vindt, of doe juist het tegenovergestelde en daag diegene uit om er toch een mooi geheel van te maken! Soms kom je dan juist voor grote verrassingen te staan. Superleuk om op deze manier iets te creëren wat je in de eerste instantie helemaal niet voor ogen had! Had jij bijvoorbeeld ooit durven dromen dat je met een halve badkuip aan je muur zou zitten en het ook nog hartstikke gaaf zou vinden? Het zit dus allemaal maar in een klein hoekje!