Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Geef je muur een boost met een leuke muur cirkel

Geef je muur een boost met een leuke muur cirkel

We willen allemaal wel eens wat anders in ons interieur. Je kunt je interieur een hele andere sfeer geven door één ding te veranderen. Dat kan je dus met een muurcirkel. Daardoor geef je jouw muur een boost met een muurcirkel.

Wat zijn muurcirkels?

Muurcirkels zijn helemaal de trend. De ronde vormen geven juist een ander beeld aan je interieur. Vroeger was het enige ronde vaak de klok die aan de muur hing, tegenwoordig heb je de muurcirkels. Deze kun je in verschillende vormen en uitvoeringen vinden. De muur cirkels zijn er in verschillende materialen zoals behang stickers, kunststof, Aluminium, hout, acrylglas. Muur Cirkels hebben als voordeel dat ze rond zijn. Daarom is het goed om eens een ronde vorm in je kamer te gebruiken.

Een muurcirkel voor binnen en voor buiten

Een muurcirkel is voor binnen natuurlijk de optie. Maar ze kunnen ook buiten onder je overkapping, aan de muur of schutting maar ook op het balkon. De muur cirkels zijn niet allemaal geschikt voor buiten. Wanneer je een muur cirkel graag buiten wilt hangen als aanvulling in je tuin dan kan je ze het best nemen van Aluminium. Deze muur cirkels zijn dan vaak dikker, luxer en weersbestendig. De muur cirkels voor buiten kunnen afgeveegd worden met een vochtig doekje. Gebruik nooit een hogedrukspuit, schuurspons of agressieve schoonmaakmiddelen want dan beschadig je de print.

Afmetingen van de haarcirkels

Muurcirkels kun je in verschillende formaten verkrijgen. Daarom is het best lastig wat voor een formaat je wilt hebben. Twijfel je daar aan? Met een eenvoudig hulpmiddel kan je het bekijken. Maak van karton een cirkel in de maat die jij graag zou willen hebben. Je kunt vragen of iemand het karton wil houden op de plek waar je een muur cirkel wilt hangen. Ga zelf op een afstand staan en kijk er naar. Er is ook de mogelijkheid om meerdere muur cirkels bij elkaar te hangen. Nu kan je dit door middel van verschillende afmetingen doen maar ook alle muurcirkels dezelfde afmeting geven.

Ophangen of neerzetten met cirkels

Een muurcirkel kan je niet alleen ophangen maar ook ergens neerzetten met speciale standaards. Wanneer je de muur cirkel in een standaard zet hoeft het nergens tegenaan gezet worden. Zorg er voor dat je altijd de juiste maat van standaard hebt die bij je muur cirkel past. Als deze te klein is kan hij omvallen.

Wanneer je de muurcirkel wilt ophangen kan je dat op verschillende manieren doen. Zo krijg je bij sommige muur cirkels een ophangsysteem met plaatje. Er zijn ook ophangsystemen, af standhouders, dubbelzijdig tape en met Tesa vastzetten waardoor je niet hoeft te boren. Bij een afstand houder dan komt de muurcirkel wat van de muur te hangen.

De muurcirkel als eyecatcher

Wanneer je op zoek bent naar een eyecatcher in je interieur dan is de muur cirkel zeker een optie. Je kunt dan kiezen uit muur cirkels van verschillende designs, vormen en hoeveelheden muur cirkels bij elkaar. Er is ook een grote keuze wat betreft kleur. Het is natuurlijk wel belangrijk dat jij een muurcirkel kiest die echt bij het interieur past maar ook bij jou. Je kunt zelfs een keuze maken met wat voor een afdruk je wilt op de muur cirkel. Een muur cirkel hoeft natuurlijk niet alleen in een woonkamer te hangen. Je kunt een muur cirkel ook als eyecatcher op een slaapkamer, in een gang of werkruimte hangen. Een muur cirkel is in elke ruimte in je huis te gebruiken. Zelfs op het toilet kan je een muur cirkel hangen.

Leren van combineren

Muurcirkels zijn natuurlijk uniek maar kunnen zelfs nog een beetje unieker worden door er een eigen foto in te laten maken. De muur cirkels hebben ook verschillende maten en kleuren. Daardoor kan je ook meerdere muur cirkels bij elkaar aan de muur op te hangen. Hang bijvoorbeeld op de slaapkamer meerdere formaten bij elkaar. Dan is het misschien zelfs leuk om een muur cirkel van één kleur tussen de muurcirkels met een afbeelding hangen. Omdat ze bijna niets wegen kan je ze ook eenvoudig eraf halen