Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Gave muurcirkels, allemaal mooi rondjes aan jouw muur

Gave muurcirkels, allemaal mooi rondjes aan jouw muur

Muurcirkels zijn steeds meer van deze tijd. De tijd dat een schilderij of tekening echt alleen nog maar bestond uit een rechthoek of een vierkant die is echt wel voorbij. Muurcirkels zijn echt de schilderijen van deze tijd en zeg nou zelf! Hoe leuk zijn ze?

Muurcirkels ook iets voor jou?

Je wil eens iets heel anders aan je muur dan een foto of schilderij maar je weet nog niet precies wat. Wij waren ook een beetje aan het zoeken en kwamen toen terecht op de site van DecoAction. Daar kwamen we de muurcirkels tegen en die vonden wij echt het einde! Het kan ook zomaar wat voor jou gaan zijn! Met muurcirkels aan je muur maak je een leuk speels effect. Ze zijn er in verschillende maten en natuurlijk met verschillende afbeeldingen. Zo hebben ze bijvoorbeeld muurcirkels met Schotse hooglanders maar ook met een schop erop. Er zullen vast nog meer mooi afbeeldingen komen die ze gaan afdrukken op muurcirkels.

Muurcirkels, leuk om cadeau te geven

Muurcirkels zijn niet alleen leuk voor jouzelf maar ook hartstikke leuk om cadeau te geven. Je geeft wel iets wat blijvends is en wat je niet snel ziet. Er zijn er geen tig van in een dozijn dus ze blijven ook de komende tijd echt wel een uniek stukje kunst. Wanneer je bij DecoAction een bestelling plaatst heb je hem ook binnen no time in huis. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat het heel lang duurt. Heb je nou volgende week een verjaardag en wil jij zo een gave muurcirkel dan cadeau gaan geven dan ben je zeker op tijd wanneer je er vandaag een gaat bestellen.

Welke muurcirkel kies je als cadeau?

Natuurlijk is het vanzelfsprekend dat wanneer je een muurcirkel cadeau geeft dat je wel goed kijkt wat bij degene waar je hem aan geeft past. Iemand die een heel modern interieur heeft ga je geen muurcirkel geven met een heel oubollig plaatje erop. Je past dat dus aan en houd rekening met de omgeving. Muurcirkels kan je eigenlijk overal wel ophangen. Zo staan ze heel mooi in een slaapkamer maar ook in een woonkamer of hal kunnen ze mooi tot hun recht komen. Het is ook afhankelijk met wat je zelf of de ontvanger van zo een prachtige muurcirkel mooi en leuk vindt. Wat wij leuk vinden dat kan jij wel verschrikkelijk vinden. Jouw eigen invloed is ook van belang bij een keuze.

Hoe houd je een muurcirkel schoon?

Vaak is het voldoende om een muurcirkel alleen af te stoffen. Wij zouden er in ieder geval niet met chemische middelen aan gaan zitten want dat is iets wat waarschijnlijk meer schade aanricht dan dat het goed doet. Een vochtige zachte doek is echt al wel genoeg om de muurcirkel van stof te ontdoen en hem weer heel mooi aan jouw muur te hebben hangen. Is er toch wat meer aan de hand? Vraag dan bij DecoAction om raad.