Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Muurcirkels, helemaal van deze tijd!

Muurcirkels, helemaal van deze tijd!

Je wilt al jarenlang een schilderij aan de muur maar eigenlijk vind je zo een rechthoekig figuur maar saai. Dan hebben wij nu voor jou het meest geweldige decoratieve stukje kunst ooit gevonden namelijk muurcirkels! Schilderijen in de vorm van een cirkel. Is het wat voor jou?

Spelen met cirkels

Deze geweldige muurcirkels met diverse afbeeldingen zijn echt een parel in jouw woonkamer. Je kunt ze overal ophangen waar jij maar wilt. Ze zijn er in diverse designs waardoor ze in geen enkele kamer of ruimte zouden misstaan. Door het materiaal wat gebruikt is om deze muurcirkels te maken zijn ze onverwoestbaar. Ze zullen jarenlang mooi blijven en jij kan er op die manier jarenlang plezier van hebben. De cirkels zijn er in verschillende maten waardoor je er op een leuke decoratieve manier mee kunt spelen. Zo kan je van een hele saaie muur een echt pronkstuk maken. Zie jij het al voor je?


Haal binnen naar buiten

Deze mooie cirkels kun je niet alleen binnen ophangen maar ze zijn ook geschikt om buiten op te hangen. Door het materiaal wat is gebruikt blijven ze ook daar mooi. Er is namelijk dibond gebruikt en dat blijft in alle weersomstandigheden mooi. Je kunt ze dus gerust onder je overkapping hangen maar ook gewoon aan je schutting waar ze regen, sneeuw en hagel moeten doorstaan maar ook de felle zon. Bang dat er wat mee gebeurt? Dat hoef je echt niet te zijn. Dibond is kleurvast en behoud zijn stevigheid. Je kunt dus met een gerust hart hetgeen wat je binnen wil creëren ook naar buiten halen. Heb je af en toe zin in een ander sfeertje? Dan ruil je de muurcirkels toch gewoon om! Had jij eraan gedacht om de muurcirkel met de schotse hooglander op te hangen en daar een mooi spotje op te richten? Nog een plank erbij met een mooie plant erop en je hebt een heel leuk sfeertje gecreëerd.

Een mooi cadeau voor eenieder die je lief is

Met zo een schitterende decoratieve muurcirkel doe je heel veel mensen een plezier. Het is dan ook een mooi decoratief stuks om cadeau te geven aan eenieder die je lief is. Met deze muurcirkels hebben ook zij een stukje decoratieve kunst in handen en kunnen ze een saai plekje al snel opvrolijken. Wie weet kiezen ze er daarna wel voor om er nog een aantal aan te schaffen omdat ze zo ontzettend gaaf zijn! Doordat ze er in verschillende formaten zijn kun je er een leuke wisselende muur van maken waar de cirkels opgehangen worden. Om het nog een beetje opvallender te maken een mooi spotje erop en je bent helemaal klaar! De muurcirkels stralen allemaal hun eigen sfeer en rust uit. Hou de collectie zeker in de gaten want er zullen er met de tijd zeker meer bij komen! Heb jij er al een uitgekozen die je op een mooi plekje gaat hangen of cadeau gaat geven aan die lieve vrienden van je?