Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Een stukje nostalgie aan de muur

Een stukje nostalgie aan de muur

Wat is het toch heerlijk om ze nu en dan eens terug te kunnen en mogen denken aan de tijden van weleer. Je hoort het steeds vaker om je heen dat we die tijd nooit meer terugkrijgen en dat is natuurlijk ook zo. Toch zijn er genoeg mensen onder ons die er nog wel eens naar verlangen. Toen alles nog zo normaal en gewoon was en we blij waren met eigenlijk maar heel weinig. Kan jij het je voorstellen dat we ook die tijden gekend hebben of ben jij helemaal niet opgegroeid onder de oude stempel?

Toen alles nog heel gewoon was

Het is niet zo dat we in de tijd van nu niets meer weten te waarderen maar we merken met zijn allen wel dat de normen en waarden heel erg veranderd zijn in de afgelopen jaren. DecoAction heeft daar wat aan gedaan. Met het merk Nostalgic-art proberen zij om weer een klein beetje van de tijd van vroeger terug te halen. Bijna iedereen kent de beroemde reclame van Coca-Cola wel of van Harley Davidson waar een wat schaars geklede vrouw reclame maakte voor een groots merk. Het heeft een aparte look en zorgt er op die manier voor dat je weer een klein beetje terugkomt in die goede oude tijd.

Het onderhoud van de reclameborden van Nostalgic-art

De reclameborden van Nostalgic-art hebben wel een klein beetje onderhoud nodig. Alle borden zijn gemaakt van metaal en op een gegeven moment komt daar toch wat stof op te liggen. Je kunt dit het beste verwijderen met een zachte droge doek. Is een zachte droge doek niet meer genoeg dan kun je het wel met een natte doek doen maar gebruik bij voorkeur geen agressieve schoonmaakmiddelen. Dit kan in gaan vreten op de afdruk die op het metaal is gemaakt en dat wil je natuurlijk niet. Droog nadat je de plaat hebt afgedaan met een vochtige doek de plaat even na zodat hij weer droog is. Dit houdt je reclamebord langer mooi en zo kan jij er nog veel langer van genieten wat alleen maar heel erg fijn is voor jou.


Geef het een plekje

Je kunt de schitterende reclameborden van Nostalgic-art eigenlijk overal wel ophangen waar jij hem wilt hebben. Jij zoekt gewoon zelf het plekje uit maar je kunt je natuurlijk wel voorstellen dat zo een Coca-Cola bord gewoon geweldig staat op de plek waar jij een bar hebt gebouwd. Heb jij in de tuin een mooie bar gemaakt onder de overkapping? Ook daar zal zo een reclamebord van Nostalgic-art zeker niet misstaan en zal het een mooi plekje zijn waar hij meteen opvalt wanneer jij met vrienden in de tuin lekker een hapje aan het eten bent of een gezellige BBQ aan het houden bent. Dat kan ook niet anders want deze gave borden zijn gewoon een blikvanger in je interieur, of dat nu binnen is of buiten dat maakt niet uit.

Niet alleen leuk voor jezelf

Zo een schitterend reclamebord is natuurlijk niet alleen maar leuk voor jezelf maar ook super om cadeau te geven aan iemand anders. Er zullen vast familieleden of vrienden van je zijn die het super vinden om zo een gaaf bord cadeau te krijgen. Denk eens aan die lieve oom die vroeger op zijn Harley Davidson rond toerde. Of die leuke vriendin die vroeger in een bar heeft gewerkt. Hun zullen het helemaal geweldig vinden als jij ze dit supergave item van Nostalgic-art cadeau zal geven. Zie jij het al voor je hoe hun blik zal zijn wanneer ze het gaan uitpakken? Stomverbaasd denken wij!