Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Nostalgic-art, haalt de nostalgie naar boven

Nostalgic-art, haalt de nostalgie naar boven

Wij bij DecoAction mogen met trots zegen en laten weten dat wij het merk Nostalgic-art in ons assortiment hebben. Wij zijn daar enorm blij om. Juist omdat dit merk zulke mooie objecten heeft. Een uniek en mooi merk wat de nostalgie naar boven haalt. Dat is ook duidelijk te zien in de schitterende producten die wij in ons assortiment hebben van hun. Een waar stukje kunst bij jou aan de muur zal zeer zeker niet misstaan. Haal hiermee de sfeer bij jou in huis.

Een stukje nostalgie aan de muur,

Met de ontzettend gave reclameborden van Nostalgic-art heb je echt een blikvanger aan de muur hangen. Het is zo leuk om die oude beelden te zien. Juist de manier waarop deze reclameborden gemaakt zijn laten je het sfeertje van toen herbeleven. De reclameborden ademen een bepaalde sfeer uit waardoor je dat in jouw huis ook weer terug kunt proeven nu jij zo een gaaf bord aan de muur hebt hangen van Nostalgic-art. Je keuze heb je toch zeker al gemaakt? De meeste reclameborden zijn gemaakt van metaal. Daardoor hebben ze een mooie glans en geven nu dus net nog dat beetje extra.


Waar ga jij het ophangen?

Heb je al zo een mooi reclamebord uitgezocht of ben je er nog niet helemaal uit welke het nu gaat worden en waar je hem op gaat hangen. Eigenlijk kunnen deze borden wel in elke ruimte opgehangen worden. Het maakt niet uit of het nu in de woonkamer, slaapkamer of de mancave van jouw partner is, overal staat zo’n reclamebord gemaakt van metaal waanzinnig aan de muur. Voor de mancave is het misschien wel heel gaaf om daar het reclamebord van het alom bekende motormerk op te hangen met die wat pikant geklede vrouw erop of wanneer jouw man gek is van tractoren om die daarop te hangen. Het ligt er ook maar net een beetje aan wat jou, maar in het geval van een mancave, vooral zijn smaak is.

Niet alleen voor jezelf

Je hoeft zo een gaaf bord natuurlijk niet alleen maar voor jezelf te kopen. Het is ook ontzettend leuk om het cadeau te geven. Wij weten eigenlijk wel zeker dat wanneer jij zo een reclamebord van Nostalgic-art bij ons bestelt om het daarna cadeau te geven dat je iets weggeeft wat ontzettend gewaardeerd gaat worden. Bijna iedereen vindt dit ontzettend gaaf om te krijgen en jij zal heus de juiste keuze gemaakt hebben aan wie jij het cadeau wil gaan geven. Eigenlijk kan je met zo een gaaf cadeau helemaal niet de plank misslaan.

Is jouw keuze al gemaakt?

Heb jij je keuze al kunnen maken welk supergaaf reclamebord dat jij gaat aanschaffen van Nostalgic-art? Het is natuurlijk ook best moeilijk om te kiezen uit al dat moois, dus dat je dat niet in vijf minuten hebt gedaan dat snappen wij heel goed. Misschien is het wel leuk om er meerdere te bestellen zodat je zo nu en dan eens kunt wisselen en daarmee dus ook elke keer weer een ander sfeertje in jouw huis creëert. Juist die ene plek aan de muur die nog wel wat extra’s kon gebruiken die kan je dat nu geven door er zo een mooie decoratie op te hangen. Kijk dus nog eens rustig rond op onze website en bestel snel jouw gave wandbord! Wij zorgen ervoor dat dat supergave reclame bord zo snel mogelijk bij jou thuis is zodat je het heel snel kunt ophangen en ervan kan gaan genieten. Het zal de blikvanger zijn in jouw woonkamer. Weet je al welke het nu gaat worden?