Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Een schilderij van glas, is het wat voor jou?

Een schilderij van glas, is het wat voor jou?

Heb je er ooit van gehoord? Een schilderij van glas! Het is echt mogelijk om dat aan jouw muur te mogen hangen. Een glasschilderij wordt op een speciale manier gemaakt. Het wordt namelijk gemaakt via brandschilderen. Wil je er meer over weten lees dan zeker even verder.

Wat is brandschilderen?

De techniek brandschilderen is eeuwenoud maar is weer helemaal in opkomst. Vroeger was het niet mogelijk om te brandschilderen in zoveel verschillende kleuren en tinten maar daar is verandering in gekomen door de diverse technieken die men er nu voor kan gebruiken. In de middeleeuwen pasten ze de techniek brandschilderen al toe met als doel om ramen te versieren. Vooral in kerken werd dit veel gedaan. Nu brandschilderen we ook vaak glas om het daarna als schilderij op te kunnen hangen in de woonkamer of in een ander vertrek. Een mooi staaltje werk als je het ons vraagt.

Uren kijkplezier naar een uniek stukje werk

Met een glasschilderij heb jij een uniek stukje werk aan jouw muur hangen. Het heeft toch weer net een andere uitstraling dan dat een gewoon schilderij heeft. Met het ruime assortiment wat er ondertussen is in de glasschilderijen is er voor eenieder wel iets te vinden wat men mooi vind en met heel veel plezier aan de muur hangt. Doordat de lichtinval telkens weer ander is kijk je ook elke keer weer anders met een ander oog naar het schilderij.


Op zoek naar iets speciaals?

Ben je op zoek naar iets speciaals neem dan de tijd om het hele assortiment te bekijken. Er zijn zoveel unieke stukken in diverse vormen dat het echt niet zo kan zijn dat er voor jou niets bij zit. Of je nu van zwart/wit houdt of juist van een mooi natuur schilderij, het is er allemaal! Een mooi glas schilderij is ook erg goed om cadeau te geven aan iemand. Wanneer je weet wat de stijl van die persoon is zal diegene er verbaast over zijn hoe het schilderij er uitziet op glas.

Makkelijk op te hangen en geen onderhoud

Doordat de glasschilderijen aan de achterkant al voorzien zijn van oogjes zijn ze makkelijk op te hangen. Er hoeven alleen nog maar schroeven in de muur gedraaid te worden en je kunt het al ophangen. Doordat een glasschilderij echt van glas is heeft het amper onderhoud nodig. Af en toe eens met een doekje erover is al genoeg. De afwerking van de schilderijen is bij allemaal hetzelfde, ze hebben allen een witte achterkant. Dit zorgt ervoor dat het niet doorschijnt. De kwaliteit van een glas schilderij zal ook lang mooi blijven. Het heeft mooie diepe kleuren. Je bent er zeker van dat je jarenlang met plezier naar dit stuk decoratie aan jouw muur zal blijven kijken. Je kunt het op verschillende manieren aankleden wanneer je het eenmaal hebt opgehangen om zo je eigen stijl te creëren. Jouw bezoek zal ervan versteld staan wanneer ze het voor het eerst zien bij jou.