Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Een glasschilderij, welke keuze moet je maken?

Een glasschilderij, welke keuze moet je maken?

Een glasschilderij is een hoge kwaliteit fotoafdruk die gedrukt wordt op helder plexiglas. Dat plexiglas is behandeld zodat het UV stralen afweert. Door het glas wordt er een bepaalde diepte aan de print gegeven. Dit maakt dat glasschilderijen zo mooi en bijzonder zijn. Glasschilderijen zijn er in verschillende vormen en maten. Welke keuze je moet maken dat is iets wat heel persoonlijk is en wat wij niet echt voor jou kunnen bepalen. Wel kunnen wij je wat tips geven over waar je op moet letten. Bij decoaction kun je tal van glasschilderijen vinden. Hun hebben er vast ook wel eentje die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Welke vorm kies jij?

Welke vorm je moet gaan kiezen van je glasschilderij is wel heel afhankelijk van wat je voor de rest nog in je kamer hebt staan. Wij kunnen het ons zo voorstellen dat wanneer jullie een strakke inrichting hebben je dan al snel zult kiezen voor een glasschilderij wat vierkant of rechthoekig is. Dit om dan de strakke lijnen van jullie interieur te blijven volgen. Wat kleuren aan gaat is dat iets heel persoonlijks. Het is misschien juist wel leuk om te kiezen voor sprekende kleuren. Je zorgt er dan voor dat daar de aandacht naar uit gaat.

Kies je ervoor om een mooi glasschilderij op te hangen in de slaapkamer dan is het wel erg leuk om dat in een ronde vorm te doen. Nog leuker is het om er dan in verschillende groten uit te kiezen zodat je er een beetje mee kunt spelen. Het geeft een leuk resultaat. Wanneer je eenmaal gewend bent aan de ronde vorm van het glasschilderij zal je zien dat je er zelf ook een beetje mee begint te spelen.


Niet te veel kleuren bij elkaar

Wanneer je meerdere glasschilderijen bij elkaar wilt gaan hangen zorg er dan wel voor dat het een geheel blijft. Ga geen hele uitsprekende verschillende kleuren bij elkaar hangen. Dit oogt dan vaak al rommelig en die sfeer is niet de sfeer die je graag wilt gaan creëren. Hang ook niet rond met rechthoekig bij elkaar of door elkaar heen. Ook dit maakt het al snel erg rommelig. Het is veel leuker om er een eenheid van te maken samen met de rest van jouw interieur. Wil je het glasschilderij er echt uit laten springen? Zorg er dan voor dat je de juiste verlichting erop hebt schijnen. Ook dit zorgt ervoor dat jouw schilderij een echte eyecatcher is.

Hoe houd je het glasschilderij schoon

Je glasschilderij moet je natuurlijk schoonhouden want zoals alles zal ook dit stof aan gaan trekken. Je kunt dat het beste doen met een droge zachte doek. Als je op een gegeven moment merkt dat dat niet meer voldoende is dan kan je het met een vochtige zachte doek doen. Vermijd alleen wel schoonmaakmiddelen. Zeker wanneer deze agressief zijn. Dit kan toch schade aanbrengen op het glas en dat is iets wat je natuurlijk absoluut niet wilt laten gebeuren