Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld 1-2 werkdagen in huis       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Een 3D-metalen schilderij, uniek door een bijzondere uitvoering!

Een 3D-metalen schilderij, uniek door een bijzondere uitvoering!

Een 3D-schilderij wordt ook wel een metalen schilderij genoemd. De onderdelen van het schilderij komen naar voren waardoor het net echt lijkt. Het is gewoon een stuk kunst wat je niet wilt missen en graag in je interieur wilt toepassen. Het is vaak een schilderij waar je niet snel op uitgekeken raakt.

Wat is een metalen schilderij?

Een metalen schilderij is een schilderij van metaal met 3D effect. De afbeeldingen die in het schilderij voorkomen worden op een stevige plaat gelast. Je krijgt dan een gaaf en stoer metalen kunstwerk. Omdat de afbeeldingen dus een paar centimeter vooruit staan krijg je het 3D effect. Het mooie van een metalen 3D schilderij is dat het in elk interieur past. Vaak is het ook zo dat er heel lang naar het schilderij gekeken kan worden en het verveeld nooit. Omdat het driedimensionaal is heb je een ander aangezicht van voren en van de zijkant.

De 3D schilderijen zijn de laatste jaren heel erg in trek. Het is toch wel een echte rage geworden. Het is een blikvanger en daarom wordt het veel gebruikt in de interieurs. Dit heeft ook de reden omdat ze stuk voor stuk uniek zijn.

Waarom zou je kiezen voor een 3D schilderij?

Wanneer je wat leven op je muur wilt dan is het 3D schilderij daar zeker geschikt voor. Tevens brengt het ook dynamiek aan in de omgeving waar jij de meeste tijd bent. Bij een 3D schilderij gaan kleuren en vormen veranderen door de lichtinval als je erlangs loopt. De luchtpartijen bij het 3D metalen schilderij worden vrijgelaten. Je ziet dan staal als lucht. Maar juist door het vrijlaten laat het metaal zich dragen als een lucht wat weer mooie weerspiegelingen geeft.

Wat maakt een 3D schilderij zo uniek?

Het is niet om een enkele reden dat de 3D schilderijen uniek en bijzonder zijn. Hier zijn toch zeker wel een aantal redenen meer voor. En daarbij zijn de voordelen ook de redenen. Zo past een 3D schilderij in elk interieur. Jij bepaalt natuurlijk ook zelf wat er op jouw 3D metalen schilderij afgebeeld wordt. Er zijn natuurlijk ook heel erg veel 3d schilderijen waardoor je ook een grote keuze hebt waar je uit kan kiezen. Met een 3D schilderij maak je een unieke sfeer waarbij je ook nog eens een prachtig effect krijgt. Juist door het 3D schilderij krijgt de ruimte ook weer diepte.

Een metalen schilderij voor aan de muur

Het metalen schilderij is een echt kunstwerk. Ze kunnen gemaakt worden van tientallen tot veel meer dan honderd onderdelen van metaal. Door een geraffineerde wijze worden ze aan elkaar gelast en bevestigd om de juiste afbeelding te krijgen. Het eindresultaat is over het algemeen rechthoekig, vierkant en bij een landschap zijn ze vaak honderd twintig bij tachtig centimeter. De metalen schilderijen hebben gemiddeld een gewicht van zeven kilo.

Als de metalen onderdelen op het schilderij bevestigd zijn dan worden ze ook nog eens geverfd. Verder wordt het voorzien van meer losse onderdelen om het nog spannender te maken dan het al is. De losse onderdelen kunnen ook schroeven en bouten zijn.

Bijzondere uitvoeringen van unieke 3D metalen schilderijen

Omdat een 3D metalen schilderij echt vakmanschap is raak je er ook niet op uitgekeken. Er is natuurlijk veel mogelijk voor de 3D schilderijen. Er zijn verschillende afbeeldingen mogelijk van auto, dieren tot exotische oorden.

De 3D schilderijen van dieren zijn toch wel het meest populair. De dieren schilderijen worden vaak gecombineerd met op de achtergrond een landschap, bos of strand. De dieren 3D schilderijen brengen wat levendigheid in huis. Een olifant 3D schilderij is toch wel het meest populair. De olifant staat voor liefde, rust, wijsheid en naastenliefde. De olifant is natuurlijk bijzonder en magnifiek.

De 3D schilderijen van pittoreske dorpjes heeft ook bijna iedereen wel in huis. Ben je dus een natuurliefhebber dan vind je zeker iets wat in jouw interieur past. Een landschap is ook erg mooi. Zoals de bossen, een drukke winkelstraat of de stranden.

Het blijkt zelfs dat als je maar lang genoeg naar het 3D schilderij kijkt het net lijkt of je aanwezig bent in het schilderij. Misschien toch maar eens het proberen waard?