Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Dit kun je ook met een placemat

Dit kun je ook met een placemat

Een placemat is niks anders dan een onderzetter, dat gebruik je om je diner mooi te serveren voor je gasten. Er zijn verschillende soorten onderzetters in verschillende kleuren, formaten, vormen en soorten materiaal. Het is gewoon top dat een placemat van wat voor soort materiaal dan ook gemaakt kan worden. Wat denk je ervan als je jouw placemat ook kan gebruiken voor iets anders?

Placemat als wandmeubeldecoratie

Er zijn placemats in soorten, dus logisch dat de prijzen van elk soort placemat veel kan verschillen afhankelijk van het materiaal waarmee het is gemaakt. Zo heb je placemat van glas, stof, hout en andere soorten materiaal. Een placemat van hout kan soms zo mooi gemaakt zijn met mooie vormen, unieke handwerk en leuke kleuren dat je het kan gebruiken als decoratie voor je wandmeubel.

Placemat als dienblad

Je hebt ook van de mooie placemats die je kan verstellen dus die kunnen heel groot worden. Zulke placemats kan je dan gebruiken als dienblad om eten of drank te serveren bij een bepaalde gelegenheid. Dit hangt uiteraard af van het materiaal waarmee zo een placemat is gemaakt. Met een placemat gemaakt van stof kan dat niet.

Placemat als tafeldecoratie

Vooral de placemat die gemaakt zijn van stof kan je gebruiken als decoratie voor je tafel, deze zijn vervormbaar en kun je diverse leuke vormpjes ermee maken. Andere soorten materiaal kun je ook als decoratie gebruiken afhankelijk van hoe mooi en uniek ze gemaakt zijn.

Placemat als cadeau

Je hebt vast een vriend of vriendin die graag in de keuken staat. Je kan zo iemand dan met een unieke placemat verrassen op zijn of haar jaardag. Je kan een placemat bijvoorbeeld laten opmaken met een leuke tekst of met de jaardag van de persoon zodat die zich altijd kan herinneren dat jij hem dat cadeau maakte toen hij die leeftijd werd. Afhankelijk van wat je vriend of vriendin mooi vindt, kan je de kleur en soort placemat hierbij kiezen.

Dit hoef je niet speciaal te doen op hun jaardag, maar ook als ze een feest gaan organiseren waar er gegeten zal worden. Afhankelijk van het soort feest en de kleur decoratie zal je het soort placemat hierbij kiezen. Met soort feest gaan we letten op welke mensen hij of zij verwacht op dat feest. Als het een feest is waar er alleen familieleden en kennissen aanwezig zullen zijn hoef je niet een te dure placemat te kopen. Als het om een feest gaat waarbij er mensen van buiten en hun collega’s aanwezig zullen zijn kun je voor een wat duurdere placemat gaan die zijn meestal heel mooi en uniek. Uiteraard kan je het ook speciaal laten maken voor die gelegenheid en je vriend of vriendin zal heel blij zijn met dat cadeau want mensen die graag in de keuken staan presenteren het eten graag mooi. Al met al kun je heel creatie met een placemat bezig zijn. Hoe creatiever je bent hoe mooier je jouw ruimte met een placemat kan maken.