Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Deze trend zien we terug bij klokken

Deze trend zien we terug bij klokken

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Een heel oud spreekwoord maar geldt voor heel veel mensen. Per slot van rekening leven we tegenwoordig met de klok. En naar de klok kijk je vaker dan jezelf door hebt. Een klok geeft huiselijke sfeer en is een onmisbaar accessoire. Het woord “klok” heeft twee betekenissen: Het staat voor het instrument waar je de tijd vanaf leest maar ook voor de grote bronzen gevaartes die we uit de torens horen luiden. Wij gaan het hebben over het instrument.

De nieuwste trends

Niet alleen op gebied van kleding zijn er trends maar ook op gebied van inrichting. Er zijn zoveel ontwikkelingen dat men dat ziet als trend. Zo ook bij klokken in huis of op kantoor. Vroeger was de klok er om de tijd af te lezen. Tegenwoordig is er zoveel design met unieke eigenschappen waardoor het tegenwoordig vaak gebruikt wordt om sfeer en uitstraling te brengen in de ruimte.

De koekoeksklok

De koekoeksklok is de meest iconische van de klokken. Mensen zijn altijd bezig met meten van de tijd. Met hulp van de zon is er geleerd om te weten wat de tijd is. In de tussentijd heeft de klok zich behoorlijk ontwikkeld, zijn er uurwerken ontwikkeld en verschillende ontdekkingen gedaan zoals we de klok nu kennen. De koekoeksklok is wel een van de meest klassieke klokken. Dit is vaak een houten klok met een iconische uitstraling en is erg gewillig voor het interieur. Het geluid van de klok herinnert ons aan de tijd. Doordat ouderen vaak een beperkt zicht hebben is dit type klok erg in trek bij deze doelgroep. De koekoeksklok is tegenwoordig ook in een modern design te vinden in bijvoorbeeld witte en lichte kleuren, strakke designs die goed in de moderne inrichting passen.

De wandklok

Een Wandklok kan helpen met het inrichten van de sfeer van de betreffende ruimte. Door de wandklok doorbreek je een bepaalde sfeer. De wandklok is de meest toegankelijke en gekozen klok. Deze zijn er in verschillende prijsklassen. Zo kan je al een heel goedkope klok halen. Er zijn ontelbare design die geschikt zijn in elk interieur van klassiek staal tot licht gekleurde wandklokken. Met de wandklok kan er gekozen worden voor een veilige optie maar ook voor bijvoorbeeld een uitgesproken opvallende klok in felle kleuren of met een abstract design. De materiaal keuze is steeds groter geworden. Er kan gekozen worden voor hout, glas en metaal maar er kan ook voor unieke materialen gekozen worden zoals keramiek of kristal.

Klok kopen

Wanneer je op zoek wilt gaan naar een klok. Kijk dan eens op het internet. Daar vindt je een heel groot scala aan klokken. Met een klok kan je dan net dat beetje extra aan je ruimte geven die jij zoekt. Wanneer je op zoek gaat kan je verschillende soorten klokken vinden zoals:
- wandklokken
- Tafel klokken
- Staande klokken
- Stations klokken
- Koekoeksklokken
Er zijn ook bedrijven die klokken zelf ontwerpen.