Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

De trend van tegenwoordig, het 3d metalen schilderij

De trend van tegenwoordig, het 3d metalen schilderij

Een metalen 3D schilderij is tegenwoordig de trend. Deze schilderijen kenmerken zich als speels en moderne wand decoratie. Ze zijn dan ook van metaal gemaakt die al dan niet ook geverfd zijn. De ijzeren delen brengen diepgang in het schilderij.

Een 3D schilderij wat is dat nou

Een 3D schilderij zijn bepaalde objecten die belangrijk zijn in het schilderij uitgelicht en andere vormen in het schilderij zijn dan naar de achtergrond verdwenen. Het schilderij heeft dus een driedimensionaal effect. Ze brengen dus niet alleen de lengte en breedte maar ze brengen ook diepte in het schilderij.

3D aan je muur wat staat dat toch mooi!,

Een kale plek aan je muur en je weet maar niet wat je er moet neerhangen. Je hebt al van alles in je hoofd gehaald maar het is het allemaal net niet. Wij hebben voor jou een ontzettend gaaf idee wat zeker ook bij jou aan de muur mooi zal staan. Heb je er ooit al eens van gehoord een 3D schilderij?

In verschillende vormen en maten

Ze zijn er in verschillende vormen en maten. Die ontzettend leuke 3D schilderijen om aan de muur te hangen. Ze vullen op een perfecte manier die lege plek aan de muur bij jou op. Bij DecoAction.nl hebben wij er verschillende in het assortiment zitten en wij breiden er alleen maar meer mee uit. Vaak zijn deze schilderijen gemaakt van metaal waardoor ze een aparte look creëren. Iets wat je misschien nog nooit eerder gezien hebt.

Voor elke kamer wel wat

Het is natuurlijk niet zo dat je een 3D metalen schilderij per sé in je woonkamer hoeft te hangen. Ze kunnen eigenlijk wel in elke ruimte hangen. Heb je ons te gekke schilderij al gezien van een badkuip? Hoe leuk zou het zijn om die in je badkamer op te hangen om deze wat te personaliseren? Er is dus eigenlijk voor elke kamer wel een mooi schilderij wat er past.

Wat maakt een 3D schilderij uniek

Een 3D schilderij is vaak gemaakt van metaal. Er zijn meerdere redenen waarom dit dan ook een uniek schilderij. Daar zitten ook nog een aantal voordelen aan, dat zijn de volgende:

• Een metalen 3D schilderij past in elk ruimte en interieur. Het kunnen dan ook verschillende afbeeldingen zijn zoals die van auto’s, natuur, stadsgezichten en veel meer.
• Er is ontzettend veel keuze in de soorten schilderijen. Je kunt het niet bedenken maar alles is mogelijk
• Door het kiezen van een metalen schilderij in je woning maak je een unieke sfeer die bijna niet te evenaren is. Door een 3D schilderij te kiezen geef je de ruimte diepgang.
• Het is een schilderij wat met de hand gemaakt is
• Het is binnen en buiten op te hangen
• Het is eenvoudig op te hangen
• De schilderijen zijn van hoogwaardig metaal gemaakt

Waar kan je op letten als je een 3D schilderij uit kiest

Wanneer je een 3D schilderij gaat uitkiezen moet het wel een schilderij zijn wat persoonlijk iets oproepen. Wanneer je naar een schilderij kijkt moet je niet snel het gevoel hebben dat het je verveeld. Niet iedereen ziet een schilderij met dezelfde ogen daarom is een schilderij ook niet goed of fout. Juist samen met een 3d schilderij krijg je interieur dan een bepaalde uitdrukking.

Je kunt vooraf al voor jezelf kiezen of je een abstract of figuratief schilderij wilt hebben. Bij een abstract schilderij valt het vaak niet heel goed op aan de muur. Het verhaal wordt dan ook niet echt verteld. Wanneer je voor een figuratief schilderij gaat, is het vaak een afbeelding wat er vertoond wordt. Dit is ook over het algemeen een schilderij wat persoonlijk aanspreekt. Dan kan je aan een favoriet dier denken, stad of vakantiebestemming bijvoorbeeld.

Kan een 3D metalen schilderij ook buiten

Ja, een 3D metalen schilderij kan ook zeker voor buiten. Er wordt alleen wel aangeraden om deze in de winterperiode weer naar binnen te halen. De kwaliteit van het schilderij kan door bepaalde weersinvloeden een bepaalde uitwerking hebben. Een 3D metalen schilderij kan eenvoudig aan een muur of schutting gemonteerd worden. Vaak is daar wel een plek waarop het schilderij zelfs heel erg goed uit komt.