Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

De deurklopper als alternatief voor de moderne bel

De deurklopper als alternatief voor de moderne bel

Wanneer je iets anders wilt dan een moderne deurbel is de deurklopper een mooi alternatief. Je kunt uit verschillende modellen deurkloppers kiezen om de juiste voor jouw deur te kiezen waarbij je in het oog houdt dat het ook past bij jouw voordeur.

De deurklopper

Wanneer je er voor kiest om een deurklopper te nemen en geen moderne bel breng je een stukje stijl terug. Je weet in elk geval dat je niet heel erg schrikt als die irritante moderne bel af gaat. Het kloppen van de deurklopper is een stukje prettiger. Wat betreft de deurkloppers zijn er een heleboel verschillende soorten. Je kunt dus altijd de juiste deurklopper kiezen die bij jou deur past. De voordeur is natuurlijk het eerste waar bezoek mee te maken krijgt. Daar wil je dan toch wel de juiste entree voor geven.

Wanneer je op zoek gaat naar een deurklopper met unieke uitstraling kan je zeker terecht bij Decoaction.nl. Het lelijke kleine belletje dat aan de zijkant van de voordeur hangt kan verleden tijd zijn. Wanneer je een mooie deurklopper op je deur hebt hangen, ga je ook zeker veel positieve opmerkingen krijgen van de deurklopper. Wanneer je een deurklopper gaat uitzoeken kan je het beste er eentje nemen die dezelfde kleur heeft als de klink van de deur.

De modernere deurklopper

De oudere deurkloppers zijn behoorlijk geliefd onder de mensen. Wanneer je een moderne woning hebt, kan je heel goed een deurklopper gebruiken op je deur. Zo zijn er deurkloppers die strak en modern zijn. Wanneer je een oudere woning hebt waar een ouderwetse deurklopper juist mooi bij staat kan je natuurlijk altijd wel slagen. Een mooie deurklopper met een leeuwenkop bijvoorbeeld.

De nostalgische deurklopper

Vroeger was een voordeur altijd voorzien van een deurklopper en tegenwoordig kan je er zelf voor kiezen. Vroeger was het bedoeld zodat bezoekers konden laten weten dat ze er waren. Dat is tegenwoordig nog steeds zo natuurlijk. De deurklopper verdween even uit beeld toen de elektrische deurbel in beeld kwam. Tegenwoordig wordt de elektrische deurbel steeds vaker vergezeld door een deurklopper. Men kan dan zelf kiezen of de deurbel gebruikt wordt of de deurklopper. Wanneer je dus van een beetje nostalgie houdt dan is de deurklopper daar toch zeker wel het toppunt van.

De deurklopper als decoratie of functioneel gebruik

Zoals we net al lieten weten worden de deurkloppers niet alleen gebruikt als functioneel middel naast een deurbel. Ze worden ook wel gebruikt als decoratie. Wanneer de deurklopper op ooghoogte hangt aan de voordeur heeft een prominente plek en is het belangrijk voor het aanzicht. Daarom is het goed om de juiste deurklopper te halen voor de voordeur.

De deurklopper met een leeuwenkop

Een veel voorkomende en populaire deurklopper is toch wel die met een leeuwenkop. Dit is een gietijzeren deurklopper. Deze deurklopper is natuurlijk als decoratie mooi om op de deur te hebben maar het kan ook heel erg goed werken als vervanger voor de deurbel. Het heeft een roestkleurige kleur. De afmeting van de deurklopper leeuwenkop is zeven komma vijf cm bij dertien komma vijf cm bij eenentwintig komma drie cm.

Gietijzeren deurklopper Uil

Wanneer je deze deurklopper aan je voordeur hebt hangen, kunnen gasten zich aankondigen in stijl met deze deurklopper. Natuurlijk hoef je deze deurklopper niet op de voordeur te hangen. Je kunt het ook op de poort, achterdeur of misschien wel op het mancave hangen. Deze deurklopper kan natuurlijk ook heel erg goed dienen als decoratie. Als landelijke decoratie is deze deurklopper dan ook heel erg geschikt. Deze deurklopper kan eenvoudig geïnstalleerd worden door middel van twee schroefjes. Deze worden uiteraard meegeleverd. De afmeting van deze gietijzeren deurklopper uil is negentien bij vijftien komma vier centimeter. Dit is toch een leuke vervanger voor de moderne deurbel?

Een deurklopper cadeau doen

Wanneer je graag een deurklopper cadeau wilt geven zit je bij Decoaction.nl zeker heel erg goed. We hebben dan ook deurkloppers van ijzer en van gietijzer. De deurkloppers bij Decoaction zijn nostalgisch en sfeervol. Door de juiste kwaliteit heb je langer plezier van de deurklopper. Met een deurklopper van Decoaction kunnen bezoekers op een nostalgische manier zichzelf aankondigen. Kom je snel een bezoekje brengen bij Decoaction.nl?