Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

De bloemengieter, in elk huishouden onmisbaar

De bloemengieter, in elk huishouden onmisbaar

De bloemengieter is bijna onmisbaar in elk huishouden. En dan maakt het niet uit dat je alleen planten in huis hebt, een balkon met planten of een mooie grote tuin met fleurige en kleurige bloemen.

Algemene informatie van de gieter

Bloemengieters, je hebt ze in verschillende soorten en maten die voor zowel binnen als buiten te gebruiken zijn. Toch is het veel leuker wanneer je een bloemengieter hebt die ook een beetje bij jouw stijl past. Je bent bij DecoAction helemaal aan het juiste adres want wij hebben er verschillende in ons assortiment zitten. Wil je er graag een met een leuke decoratie van een dier op de gieter of vind je het nog leuker om er een te hebben in de vorm van een dier? Je kunt ze in ieder geval allemaal vinden in het assortiment van DecoAction.
Het grote voordeel van het gebruik van een gieter is dat je niet met een slang door je hele tuin hoeft te slepen en je water kunt geven op de plek waar jij water wilt hebben. Geen modderpoel van water waar het niet hoort te zijn, maar gewoon daar waar jij water wilt hebben. Wanneer je een balkon of dakterras hebt is een gieter helemaal super gemakkelijk.
In huis ga je in ieder geval niet met een slang aan de gang maar heb je wel de wens om je planten water te kunnen geven. Dit kun je dan doen met een binnen gieter.

Heb je een gieter nodig

Wanneer je een gieter wilt gaan kopen kan je de vraag ook stellen of deze ook daadwerkelijk nodig is. Natuurlijk hangt dat ook af van de situatie waar je de bloemengieter voor wilt halen. Wanneer het voor binnenshuis is kan je daar natuurlijk ook andere hulpmiddelen voor gebruiken. Zo kan een litermaat, een bakje of beker ook al dienen als bloemengieter. Maar wanneer je een balkon hebt met prachtige bloemen en planten dan kan een bloemengieter wel heel erg goed werken. Je kunt dan water in de gieter doen en de planten en bloemen voorzien van water. Wanneer de gieter niet leeg is kan je deze gewoon op het balkon laten staan.

Wanneer het om een bloemengieter voor buiten gaat dan kan je ook overwegen als daar de ruimte voor is een mooi groot formaat gieter te kiezen zodat je deze kan vullen en pas weer hoeft te vullen wanneer deze leeg is. Nu kan je er ook een douchekop op doen zodat het water niet te hard op de bloemen en planten terecht komt.



Waar let je op bij het kopen van de bloemengieter voor buiten

Natuurlijk zijn er altijd factoren waar je op let en dan kan je denken aan de prijs, de beschikbaarheid van de gieter maar ook de opslag van de bloemengieter voor buiten. Maar het is ook niet verkeerd wanneer je let op de hoogwaardigheid van het plastic, solide structuur, het ontwerp en de vorm, het volume en hoe groot de vulopening is, de hoogte van de gieter of deze onder de kraan past, het handvatontwerp en de afneembare sproeikop.

Wanneer je op het materiaal soort gaat letten kan je wel nagaan dat een plastic bloemengieter voor buiten beter is. Deze roest niet en gaat lang mee wanneer je deze op de juiste manier opbergt. Natuurlijk wil je dat de vulopening groot genoeg is om je water aan te vullen maar ook dat de gieter onder je kraan past.

Waar let je op bij het kopen van de bloemengieter voor binnen

Bij het kiezen van een bloemengieter voor binnen is het ook leuk om niet de simpele versie van een bloemengieter te kiezen maar juist eentje met stijl, materiaal en de grote van de bloemengieter. Wanneer er een sproeikop zit op de bloemengieter is dit voor de bloemen en planten beter. Dit is zachter maar zorgt ook voor verspreiding van het water. Je kan natuurlijk ook een bloemengieter kiezen die een bepaalde vorm heeft. De bloemengieters voor binnen zijn er in verschillende vormen. Denk bijvoorbeeld aan een kat, een theepot en zo zijn er veel meer vormen. Ook zijn er bloemengieters voor kinderen. Zo kunnen de kinderen helpen met de bloemen en planten water te geven.