Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld 1-2 werkdagen in huis       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Alles wat je moet weten over een wandbord

Alles wat je moet weten over een wandbord

Wil je voor in je woonkamer, slaapkamer, keuken of gang iets nieuws hebben voor naast de meubels? Voor de meeste mensen is decoratie in huis erg essentieel. Zit je erover na te denken om decoratie aan je muur op te hangen? Er zijn talloze verschillende wanddecoratie voor aan de muur te vinden. Denk eens aan een wandbord. Door decoratie in je huis aan de muur op te hangen zal dat een bepaalde sfeer met zich meebrengen in je huis.

Wat wordt er met een wandbord bedoeld?

Je ziet het steeds vaker een wandbord bij iemand in huis aan de muur. Het is de trend van dit moment onder de Nederlanders. Het aanbod van de wandborden zal ook alleen maar groter gaan worden. De meeste wandborden zijn gemaakt van plankjes wat grof hout is. Toch kan een wandbord ook van ander materiaal gemaakt worden. Maak de ruimte sfeervol en gezelliger door een wandbord aan je muur op te hangen.

De verschillende soorten wandborden

Wandborden zijn er in allerlei soorten en maten te vinden. Zowel online als in een winkel. Ieder mens heeft weer andere smaken of een ander interieur waar de wandbord wel bij hoort te passen. De verschillende wandborden die op dit moment erg populair onder de mensen zijn is wandborden metaal, wandbord metaal 3D en een wandbord met tekst. Deze soorten wandborden zal het meeste in de winkel te vinden zijn.

Wandborden metaal wat is dat?

Eigenlijk verklapt de naam het antwoord al. Wandborden metaal worden gewoonweg van metaal gemaakt. Je kunt de wandborden metaal in allerlei verschillende soorten merken karakters en designs vinden. Door het sterke metaal materiaal en de kromming wat het bord tot leven brengt, daar zal iedereen enorm enthousiast om worden. Je zou altijd een wandbord cadeau kunnen geven aan iemand of je gebruikt hem gewoon voor in je eigen interieur.

Wandbord met tekst voor bij het interieur

Wil je graag voor een wandbord met tekst gaan? Dan zal de smaak van de persoon wel heel erg aangesproken zijn. Zorg hierbij er wel voor dat de wandbord goed bij het interieur zal passen. De tekst die op het wandbord komt moet daarbij ook zeker bij het interieur passen, maar vooral ook bij de persoon zelf! Het is belangrijk dat de tekst van het wandbord wat je in de woonkamer hebt een andere tekst is als voor in de keuken. Het moet er allemaal wel bijpassen. De kleur van het wandbord is ook een van de belangrijkste dingen om rekening mee te houden. Het moet natuurlijk wel bij het interieur passen en daarbij niet van de andere kleuren afwijken die het interieur heeft.

Wandbord metaal 3D effect

De 3D wandbord metaal zegt eigenlijk al waar het van gemaakt is. Het wandbord is van metaal gemaakt waarbij je een geweldig 3D effect bij in hebt. Hierdoor zal het wandbord uitblinken en de kenmerken van het bord zich uiten door de speelse maar vooral moderne wandbord decoratie. Door de onderdelen die enkele centimeters uitsteken zal je een bepaald 3D effect gaan krijgen. Omdat je een 3D effect hebt zal het voor- en zijaanzicht een totaal ander speels aanzicht gaan krijgen. Dit noemen ze ook wel het driedimensionaal effect. De wandbord metaal 3D krijgt hierdoor veel meer diepgang. Hang je wandbord metaal 3D aan de muur en het zal van de muur afspatten! De wandborden zijn er in verschillende soorten metaal kleuren te verkrijgen. Wat je ook zou kunnen doen is om ervoor te kiezen om een totaal andere kleur te nemen. Maar omdat je een metaal 3d wandbord hebt is het mooier om in de metaal kleurtjes te blijven.

Het ophangen van een wandbord

Voor de perfecte muurdecoratie voor in je huis zijn wandborden erg mooi. De wandborden zijn meestal wel van hoogwaardige kwaliteit porselein of keramiek gemaakt en zal ieder wand bord een eigen ophangsysteem hebben. Hierdoor kun je ze zelf gemakkelijk aan de muur bevestigen. Je zou wandborden ook samen kunnen voegen. Hierdoor wordt het een grote afbeelding. Je hebt hier uiteraard wel een ander ophangsysteem voor nodig.

Leuk! Wandborden voor buiten!

Wandborden zie je over het algemeen veel binnen. Toch kun je ze ook voor buiten gebruiken. Gebruik ze voor onder de overkapping, op de veranda of voor aan de muur. Het wandbord zal altijd een decoratie blijven. Als je wandborden voor buiten wilt is dat van weerbestendig materiaal gemaakt. Hierdoor kan het wandbord het gehele jaar buiten hangen ter tuindecoratie.

Een lege muur weer aantrekkelijk maken

Heb je een kale muur in je huis en vind je dat maar niks? Je zou ervoor kunnen kiezen om de muur te decoreren met een wandbord. Ze zijn er ook nog eens in allerlei verschillende designs en uitvoeringen. Hierdoor kun je het juiste wandbord vinden voor aan je muur in je eigen smaak! Neem je snel eens een kijkje bij DecoAction bij de wandborden?