Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld 1-2 werkdagen in huis       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

Alles over een wandbord

Alles over een wandbord

Ben je toe aan iets nieuws voor in je woonkamer, keuken, slaapkamer of gang naast je meubels? Decoratie in huis is voor de meeste mensen een essentieel onderdeel. Ben je van plan om decoratie aan je muur te hangen? Er zijn verschillende wanddecoratie te vinden waaronder een wandbord. Door decoratie aan je muur op te hangen zal het een bepaalde sfeer met zich meebrengen in huis.

Wat is een wandbord

Een wandbord is toch wel tegenwoordig een van de nieuwe trends op dit moment. Het aanbod van wandborden wordt alleen maar groter. Over het algemeen wordt een wandbord van grof hout met plankjes gemaakt. Maar het kan ook van ander materiaal gemaakt worden. Je kunt de sfeer en ruimte al gezelliger maken door een wandbord aan je muur te maken.

Welke soorten wandborden zijn er?

Een wandbord is er in verschillende soorten te vinden. Want ieder mens heeft weer een andere smaak of ander interieur en daar moeten de wandborden wel bij passen. De verschillende wandborden die over het algemeen erg populair zijn is wandborden metaal, wandbord met tekst en een wandbord metaal 3D.

Wandborden metaal

Je kunt eigenlijk al uit de naam het antwoord halen. Wandborden metaal worden van metaal gemaakt. De wandborden metaal zijn er in verschillende merken, karakters en designs te vinden. Door het sterke metaal en de kromming wat het bord tot leven zal brengen, zal iedereen enthousiast van worden. Je kunt een wandbord altijd cadeau aan iemand geven of je gebruikt het voor in je eigen interieur.

Wandbord met tekst

Ga je voor een wandbord met tekst dan wordt de eigen smaak van de persoon heel erg aangesproken maar het moet dan ook een wandbord worden die in het interieur past. De tekst op het wandbord hoort ook te passen bij het interieur maar ook bij de personen binnen het gezin. Uiteraard heeft de tekst van het wandbord wat in een keuken komt een hele andere boodschap dan voor in een woonkamer. Nu is de kleur natuurlijk ook erg belangrijk. Dit moet wel bij het interieur passen en zeker niet afwijken van de andere kleuren binnen het interieur.

Wandbord metaal 3D

Een 3D wandbord metaal zegt het eigenlijk al, het wordt gemaakt van metaal met een mooi 3D effect erin. Hierdoor zal het wandbord zich kenmerken door de speelse en moderne wandbord decoratie. Omdat er bepaalde onderdelen een aantal centimeters uitsteken zal er een 3D effect ontstaan. Door het 3D effect zal je van het voor- en zijaanzicht weer een ander speels aanzicht krijgen. Het wordt ook wel een driedimensionaal effect genoemd. Hierdoor krijgt het wandbord metaal 3D meer diepgang. Door de wandbord metaal 3D aan je muur te hangen zal dit van de muur afspatten. Je kunt de wandborden in verschillende metaalkleuren verkrijgen, maar je zou er ook voor kunnen kiezen om een andere kleur te nemen. Maar om in het metaal te blijven zullen metaal kleuren wel erg leuk erbij staan.

Een wandbord ophangen

Wandborden zijn erg geschikt ter muurdecoratie voor in je huis. Over het algemeen zijn de meeste wandborden van hoogwaardige kwaliteit porselein of keramiek gemaakt en hebben eenieder een eigen ophangsysteem. Aan de achterkant zijn kleine gaatjes te vinden waardoor het bijgeleverde stuk draad bij de gaatjes passen. Hierdoor kan je het gemakkelijk aan de muur bevestigen. Je kunt ook bepaalde wandborden weer samen vormen waardoor het een grote afbeelding wordt. Op die manier is het dan weer makkelijker om een ander ophangsysteem te gebruiken. Hierdoor zal iedere wandbord op de juiste hoogte en afstand hangen.

Je kunt er ook voor kiezen om een wandbord ergens neer te zetten in plaats van op te hangen aan de muur. Ook daar zijn speciale systemen voor. Door de doorzichtige standaard zal het wandbord goed tot zijn recht komen waardoor het stevig en veilig op de kast of tafel kan staan. Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere wandborden met elkaar te combineren. Zet de wandborden lekker speels door en naast elkaar heen in een soort van groepje.

Wandborden voor buiten!

Een wandbord wordt veel gebruikt voor binnen. Maar ze zijn zeker ook geschikt om buiten te kunnen gebruiken op de veranda, onder een overkapping of gewoon aan de muur of schutting. Een wandbord is en blijft een decoratie. De wandborden voor buiten hebben over het algemeen weerbestendige materialen zodat ze het gehele jaar geschikt zijn als tuindecoratie.

Hoe maak je een lege muur aantrekkelijk?

Wanneer je een lege muur in huis hebt dan is dit vaak een saai gezicht. Daarom kan je de keuze maken om deze muur te decoreren met een leuk wandbord. Het mooie is dat ze ook nog eens in verschillende designs en uitvoeringen zijn zodat er altijd wel een wandbord bij zit naar de keuze van het interieur en de eigen smaak.

Kom je snel een kijkje nemen bij de wandborden van DecoAction?