Gratis verzending vanaf € 50,- (NL,BE,DE)      Op voorraad: Voor 14.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden       14 dagen retourrecht      Onafhankelijke klantenbeoordeling door Kiyoh   

3D metalen schilderijen de rage van dit moment!

3D metalen schilderijen de rage van dit moment!

Wanneer je op zoek gaat naar woondecoratie dat ook echt een blikvanger mag worden als je de ruimte inloopt kan je denken aan 3D metalen schilderijen. Deze schilderijen kan je in heel veel verschillende vormen en formaten krijgen. Het moet natuurlijk wel zo zijn dat je ze kiest naar je eigen smaak en dat het past in je inrichting.

De 3D metalen schilderijen

Deze schilderijen zijn tegenwoordig toch wel de nieuwe trend en het aanbod in de schilderijen wordt ook alleen maar groter. De met plaatstaal geoxideerde schilderijen zijn vaak ook nog eens geschilderd. Je krijgt dan dat de roest en het verf met elkaar vermengd waardoor je een bepaald effect in de ruimte krijgt wat heel erg super is. Er kunnen ook onderdelen op het schilderij gelast worden en dan verder afgewerkt worden. Je zult zien dat er dan een stoer schilderij ontstaat. De onderdelen die er op gelast zijn springen er dan uit. Het mooie is dat het vaak lichtgewicht schilderijen zijn dus je kunt ze overal ophangen.

De 3D schilderen hebben het driedimensionaal effect, daardoor krijgt het ook meer diepgang dan bij een twee dimensionaal schilderij. De schilderijen brengen niet alleen lengte en breedte maar diepte. Wanneer je een 3D schilderij aan de muur hebt hangen dan spat dit van de muur. Je kunt er natuurlijk voor gaan om een gekleurd schilderij te kiezen maar je kunt het ook gewoon in de metaal kleur laten. Juist doordat het van metaal is krijgt het een uniek karakter. Met de 3D metalen schilderijen heb je prachtig decoratief element aan je muur hangen wat je kamer een stukje mooier maakt.

Waarom zijn de 3D metalen schilderijen uniek?

De 3D metalen schilderijen zijn erg bijzonder als muurdecoratie. Dit heeft meerdere redenen maar een aantal voordelen zijn er toch wel belangrijk om. Deze voordelen willen we graag delen:

• De 3D metalen schilderijen passen over het algemeen in iedere ruimte en interieur. Je kunt er veel kanten mee op wat betreft kleur of afbeeldingen.
• De keuzen in 3D metalen schilderijen wordt steeds groter. Daarom is het ook heel erg goed om van te voren te weten wat voor afbeelding je wilt.
• Wanneer je gaat voor het 3D metalen schilderij weet dat ze dan een unieke sfeer creëren in de woning die een prachtig effect kan brengen. Je brengt diepgang in de ruimte waar je het neer hangt.


Waar kan je op letten als je een 3D metalen schilderij haalt?

Wanneer je een schilderij kiest is het vaak iets wat persoonlijk bij jou past. Niets is mooier dan naar een schilderij te kijken en je gewoon geen enkele seconden te vervelen. Vaak kan je dan je helemaal inleven waarom de kunstenaar het schilderij gemaakt heeft of wat hij wilde uitdrukken met het schilderij. Denk nu niet dat er een goed en fout is bij het kopen van schilderij want dat is er gewoon niet. Iedereen kijkt op zijn eigen wijze naar een schilderij en ziet er andere dingen in. Door je interieur in combinatie met de kunst geef je jouw woning een bepaalde uitdrukking.

Ga je voor abstract of figuratief?

Wanneer je besloten hebt om een 3D metalen schilderij te halen om meer diepgang in je woning te brengen kan je vooraf al bedenken of je een abstract of figuratief schilderij wilt hebben. Wanneer je voor een abstract schilderij gaat valt dit vaak minder op aan een muur maar het vertelt ook niet een verhaal. Natuurlijk heeft iedereen wel zijn eigen mening bij het schilderij, wat ook gewoon mag. Wanneer je voor een figuratief schilderij gaat dan is dit vaak een schilderij wat jou persoonlijk aanspreekt. Zo kan je gaan voor je favoriete dier, auto of misschien wel een vakantiebestemming.

3D metalen schilderijen bij Decoaction.nl

Wanneer je bij decoaction.nl op zoek gaat naar de 3D metalen schilderijen ga je zien dat er een ruime keuze is. Alle schilderijen zijn natuurlijk weer uniek in zijn soort. Zo kan je kiezen uit je favoriete dier, voertuig, maar ook kan je kiezen voor cirkels. Ook dit is een unieke wanddecoratie waarbij je zelfs kunt kiezen voor de kleuren die bij het interieur passen van jouw woning. Kom je gezellig langs?